جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

به نظر شما کدام تیم قهرمان میشود؟

• ایتالیا

رای‌ها: 26 37.1%
  • اسپانیا

رای‌ها: 44 62.9%

• رای‌دهندگان
    70
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

brano

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

با وجود اینکه دلم میخواست آلمان قهرمان شه ولی از برد اسپانیا هم خوشحالم!
ولی من حاشیه های فینال رو از خودش بیشتر دوس دارم
کاسیاس واقعا با اخلاقه واقعا آفرین بخاطر تعصب بارساییم ازش متنفر بودم ولی الان ازش خوشم میاد خیلی آدمه!
پیرلو طفلک میخواست دق کنه اشک هم نمی ریخت با وجود چشای قرمزش دلم براش سوخت اونم فوق العاده بازی میکنه قبل از این نمی شناختمش چقدر دیر شناختمش!
بالوتلی یهو چی شد آخر بازی عین ترقه بعدشم معلوم نشد که چی شد!
دیدید پلاتینی چقدر سرد به بالوتلی دست داد مسخره!
اون عکس کی بود رو لباس راموس؟

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

خوب ديگه... بالاخره تموم شد!
قهرماني اسپانيا رو هم به همه ي طرفداراي گلش تبريك ميگم! >:D< >:D< >:D<
اگه اسپانيا تو همه ي بازياش اينجوري بازي ميكرد چي ميشد خوب؟! بايد حتما اينقدر مارو حرص ميداد؟! ژاوي فقط بازيشو نگه داشته بود واسه فينال!
كاپيتان ايكرم كه ديگه چي بگم ! x: x:
نا گفته نماند كه پنالتي مسلم اسپانيا رو هم نگرفت! X-( X-(
ولي ديگه با 4 تا گل جاي حرف زدن واسه تيم هاي ديگه وجود داره؟!؟! :)) >:D< x:
اه دلم ميخواست اين كاتالاناي عوضيو تيكه تيكه كنم هيچكي نيس تو گوش اينا فرو كنه اسپانيا قهرمان شده نه اون ايالت لجني شما! X-( [-( يه ژنرال فرانكو ديگه احتياج دارن تا بشينن سر جاشون! اون از جام جهاني اينم از ديشب! ~X(
اسپانيا قهرمان بوده، هست و خواهد بود! P:> P:> P:>
تورس هم كه آقاي گل...! :O :O :O غيرقابل باور ترينش همين بود! كي فكرشو ميكرد تورس آقاي گل بشه؟!
بهترين بازيكن جام مشخص شد يا نه؟! مطمئنا يا اينيستاس يا پيرلو كه البته پيرلو با توجه با بازي ديشبش يكم شانسش كمتره! ولي از نظر من پديده اسپانيا و اين تورنمنت بدون شك يوردي آلبا بود!
بهترين دروازه بانم كه ديگه مشخصه...!!! x: >:D< x: >:D< x: >:D<

به نقل از برانول :
با وجود اینکه دلم میخواست آلمان قهرمان شه ولی از برد اسپانیا هم خوشحالم!
ولی من حاشیه های فینال رو از خودش بیشتر دوس دارم
کاسیاس واقعا با اخلاقه واقعا آفرین بخاطر تعصب بارساییم ازش متنفر بودم ولی الان ازش خوشم میاد خیلی آدمه!
پیرلو طفلک میخواست دق کنه اشک هم نمی ریخت با وجود چشای قرمزش دلم براش سوخت اونم فوق العاده بازی میکنه قبل از این نمی شناختمش چقدر دیر شناختمش!
بالوتلی یهو چی شد آخر بازی عین ترقه بعدشم معلوم نشد که چی شد!
دیدید پلاتینی چقدر سرد به بالوتلی دست داد مسخره!
اون عکس کی بود رو لباس راموس؟
آنتونیا پوئرتا يكي از دوستاي صميميش بود موقعي كه باهم تو سويا بودن! تو يك بازي وسط زمين 2 بار سكته ميكنه و تو راه بيمارستان ميميره! از دوستاي خيلييييييييييي صميمي سرخيو بوده! خودش هميشه ميگه: انتونيا زندگيش با فوتبال گذشت و با فوتبال هم مرد... اگه يادتون باشه تو يورو 2008 و جام جهانيم همين تنش بود! كلا هرموقع با تيم ملي قهرمان ميشه اينو تنش ميكنه!

پست متوالی ترکیب شد

brano

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از fateme.RMA :
اه دلم ميخواست اين كاتالاناي عوضيو تيكه تيكه كنم هيچكي نيس تو گوش اينا فرو كنه اسپانيا قهرمان شده نه اون ايالت لجني شما! X-( [-( يه ژنرال فرانكو ديگه احتياج دارن تا بشينن سر جاشون! اون از جام جهاني اينم از ديشب! ~X(
همه حرفات لایک بجز این تیکه که مشخص کردم
به نظرم قضاوت سیاسی راجب کاتالونیا و بقیه اسپانیا کار ما نیست
ولی خداییش نسبت به جام جهانی متحد تر شده بودن!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
خوب ديگه... بالاخره تموم شد!
قهرماني اسپانيا رو هم به همه ي طرفداراي گلش تبريك ميگم! >:D< >:D< >:D<
اگه اسپانيا تو همه ي بازياش اينجوري بازي ميكرد چي ميشد خوب؟! بايد حتما اينقدر مارو حرص ميداد؟! ژاوي فقط بازيشو نگه داشته بود واسه فينال!
كاپيتان ايكرم كه ديگه چي بگم ! x: x:
نا گفته نماند كه پنالتي مسلم اسپانيا رو هم نگرفت! X-( X-(
ولي ديگه با 4 تا گل جاي حرف زدن واسه تيم هاي ديگه وجود داره؟!؟! :)) >:D< x:
اسپانيا قهرمان بوده، هست و خواهد بود! P:> P:> P:>
تورس هم كه آقاي گل...! :O :O :O غيرقابل باور ترينش همين بود! كي فكرشو ميكرد تورس آقاي گل بشه؟!
بهترين بازيكن جام مشخص شد يا نه؟! مطمئنا يا اينيستاس يا پيرلو كه البته پيرلو با توجه با بازي ديشبش يكم شانسش كمتره! ولي از نظر من پديده اسپانيا و اين تورنمنت بدون شك يوردي آلبا بود!
بهترين دروازه بانم كه ديگه مشخصه...!!! x: >:D< x: >:D< x: >:D<
پنالتی نبود که توپ به دس بود،گل 4ام هم آفساید بود
اولا با ادب باشین! مگه فقط کاتالانا بودن؟مگه یورنته رو ندیدین یه بازی هم نبود ولی پرچم باسک رو بسته بود به کمرش اومده بود تو زمین
اسپانیا قهرمان شده و نصفش هم از همون ایالت بوده،و بازیکنای کاتالان انقد واسه تیم ملی اسپانیا زحمت کشیدن که حق داشته باشن پرچمشون رو بیارن وسط زمین،بعدم من نمیدونم به شما اصن چه ارتباطی داره؟؟؟ ولیعهد اسپانیا رو ندیدن اونجا وایساده بود؟جلو چش اونم این پرچمارو درآوردن،واکنشش چی بود؟ هیچی،فقط خوشحال بود داش ذوق مرگ میشد! اون همه بازیکن کاستیلی هم با کاتالان ها و باسک ها جشن گرفته بودن،این مسائل فک میکنم تو ایران بهش بیشتر اهمیت داده میشه تا کشور خودشون :rolleyes:
ژنرال فرانکو؟؟؟ :)) =)) :)) انگار یکی باید یه بعضیا توجیه کنه درست که دوره امثال ژنرال فرانکو تموم شده،ما تو قرن 21 ام داریم زندگی میکنیم،خواهشا این افکار رو کنار بذارین،اسپانیا مجلس داره،نماینده های ایالتا هم توش هسن از حقوق مردمشون دفاع میکنن،همه چیز طبق دموکراسی،متمدنانه،ژنرال فرانکو دیگه کیه؟؟؟؟!!! =))
تورس که خیلی جالب بود :O البته به خاطر اینکه تو زمان کمتری این گل ها رو زده وگرنه با رونالدو و گومز و بالوتلی برابر بود از نظر تعداد
یوردی آلبا هم کاتالانه و محصول لاماسیا :>
البته از مدافعای اسپانیا نباید غافل شد،مثلا راموس خیلی خوب بود <D= پیکه هم سوتی نداد <D= خیلی خوب بودن و خب کاسیاس هم تو جاهایی که لازم بود واکنش نشون بده بهترین واکنش ممکن رو نشون داد <D=

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

خب اسپانیا هم که قهرمان شد. :D
اسپانیا دیشب به اندازه ی تمامِ جام خوب بازی کرد،واقعا لیاقت قهرمان شدن داشت.
ولی ایتالیا اصلا ایتالیای بازی با آلمان نبود و کلا بازی در حدِّ یه بازیِ مرحله گروهی بود نه فینال.
اسپانیا با بازی دیشب ثابت کرد لیاقتِ قهرمان شدن داشت.

آلبا واقعا پدیده ای بود که با این جام معرفی شد.
امیدوارم در بارسلونا هم بدرخشه. :D
تورس هم که آقای گل شد. P:>

ولی کاش آلمان یه پای فینال بود.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از مرضیــــه :
خب اسپانیا هم که قهرمان شد. :D
اسپانیا دیشب به اندازه ی تمامِ جام خوب بازی کرد،واقعا لیاقت قهرمان شدن داشت.
ولی ایتالیا اصلا ایتالیای بازی با آلمان نبود و کلا بازی در حدِّ یه بازیِ مرحله گروهی بود نه فینال.
اسپانیا با بازی دیشب ثابت کرد لیاقتِ قهرمان شدن داشت.

آلبا واقعا پدیده ای بود که با این جام معرفی شد.
امیدوارم در بارسلونا هم بدرخشه. :D
تورس هم که آقای گل شد. P:>

ولی کاش آلمان یه پای فینال بود.
دیگه نه دیگه در این حد [-( برای فینال خیلی عالی بود ولی همچنان اسپانیا تیمیه که همه تیما رو 1-0 و 2-0 و تو پنالتی میبره بعد تو فنیال خوب بازی میکنه
فقط با توجه به فنیال لیاقتش رو داش
بحث اینه که ایتالیا هم واقعا تیمی نبود که آلمان ازش ببازه :rolleyes: شک ندارم هر تیم دیگه ای جز ایتالیا بود،با همون قدرت،آلمان میبردش،ولی مشکل اینه که ایتالیا بار روانیش واسه آلمان همیشه بیشتر از بار فنیشه ~X( :rolleyes:
آلبا عالیه 8-> بهترین خریدی بود که بارسا میتونس بکنه
خدا کنه 8-> [-o<
تورس خیلی جالب بود واقعا :O

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
پنالتی نبود که توپ به دس بود،گل 4ام هم آفساید بود
اولا با ادب باشین! مگه فقط کاتالانا بودن؟مگه یورنته رو ندیدین یه بازی هم نبود ولی پرچم باسک رو بسته بود به کمرش اومده بود تو زمین
اسپانیا قهرمان شده و نصفش هم از همون ایالت بوده،و بازیکنای کاتالان انقد واسه تیم ملی اسپانیا زحمت کشیدن که حق داشته باشن پرچمشون رو بیارن وسط زمین،بعدم من نمیدونم به شما اصن چه ارتباطی داره؟؟؟ ولیعهد اسپانیا رو ندیدن اونجا وایساده بود؟جلو چش اونم این پرچمارو درآوردن،واکنشش چی بود؟ هیچی،فقط خوشحال بود داش ذوق مرگ میشد! اون همه بازیکن کاستیلی هم با کاتالان ها و باسک ها جشن گرفته بودن،این مسائل فک میکنم تو ایران بهش بیشتر اهمیت داده میشه تا کشور خودشون :rolleyes:
ژنرال فرانکو؟؟؟ :)) =)) :)) انگار یکی باید یه بعضیا توجیه کنه درست که دوره امثال ژنرال فرانکو تموم شده،ما تو قرن 21 ام داریم زندگی میکنیم،خواهشا این افکار رو کنار بذارین،اسپانیا مجلس داره،نماینده های ایالتا هم توش هسن از حقوق مردمشون دفاع میکنن،همه چیز طبق دموکراسی،متمدنانه،ژنرال فرانکو دیگه کیه؟؟؟؟!!! =))
من احتياج به توجيح ندارم خانومي! من اون ژنرال فرانكو رو براي مزش گفتم نه چيز ديگه!
بعدشم كاتالونيا با بقيه جاها فرق داره! اونا همشون يه عده جدايي طلب اغتشاش گرن! باسك قبلا همينجوري بود ولي به لطف كمرنگ شدن اصلي ترين گروهشون، گروه اتا، ديگه تقريبا آروم شده اون منطقه! واي اين كاتالونيا هر چند وقت يك بار ميان كلي سروصدا و تظاهرات و كلي چيزاي ديگه راه ميندازن كه ما ميخوايم جدا شيم! هردفعه هم كلي خسارت به جا ميذارن! واسه خودشون تيم ملي هم كه راه انداختن! [-( كل كشور اسپانيا با اينا مشكل داره! مجبورن هرچند وقت كلي نيروي پليس اعزام كنن كاتالونيا كه اين رو آروم كنن!
بذار ژنرال فرانسيسكو فرانكو رو بهت خيلي خلاصه معرفي كنم! ژنرال كسي بود كه اوضاع آشفته اسپانيا از سال اگه اشتباه نكنم 1936 رو به دست گرفت و تمام جنگ هاي داخلي و درگيري هاي مناطق مختلف رو آروم كرد! و مهم ترين كارشم اين بود كه اسپانيا رو تو جنگ جهاني دوم بي طرف نگه داشت!
به نظرم بهتره بحث هاي تاريخي و 30يا30 مونو ببريم يه تاپيك ديگه چون فك كنم قراره اينجا در مورد يورو صحبت بشه! نه؟!!؟!

م.ز

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک.
شهر
تهران

درسته بعضی اوقات بازی اسپانیا خسته کننده میشه به دلیل پاس های متععد و اینا ولی هیچ تیمی تو این جام بهتر از اسپانیا بازی نکرد البته به جز آلمان که خب نتونست به فینال برسه. :|

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

دوستان مثكه راموس بهترين بازيكن جام شده! x: x: x: x: x: x: x:
به افتخارش! P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:> P:>
<D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D=

• لایک
امتیازات: scare

brano

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
همدان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از fateme.RMA :
<D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D=
واقعا لیاقتش رو داشت! <D=

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از برانول :
واقعا لیاقتش رو داشت! <D=
هيچكس فكرشو نميكرد! همه احتمال ميدادن اينيستا يا پيرلو بشه!
ولي حقش بود! سرخيوووووووووووووووووووو عزيزممممممممممممممم بهترين بود! x: x: x:

• لایک
امتیازات: scare

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Casillas :
Va Messe Inke Casillas Dobare Behtarin Darvazeban Shode be eftekharesh P:> P:> P:> <D= <D= <D= /m\ /m\ /m\ /m\ :-" :-" P:> P:> P:> P:> :)) :)) >:D< >:D< :-" :-" /m\ /m\ P:> P:> *-: *-: *-: <D= <D= <D= >:D< >:D< P:> P:> P:>
به به! ديگه عالي شد! كاسياس كه ديگه واقعا نميدونه اينهمه جايزه رو كجا بذاره! x:
<D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D= <D=

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
شیمی
رشته دانشگاه
پزشکی

منــبعتون کجاست؟

توی rating سایت گل که نوشته اینیستا بهترین بازیکن و اندرسن بهترین دروازه بان شدن... #-o ریتینگ فرق داره با اینا؟

masood

کاربر فوق‌فعال
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت

اسپانیا تنها بازی که تو این جام خوب بود فینال بود قهرمانی مبارکش
ولی باید قبول کنیم اگ موتا مسدوم نمیشد حداکثر نتیجه بازی 1-2 بود
خداییش ایتالیا هم عالی بود ولی خیلی بدشانسی اورد
ولی بهرحال قهرمانی مبارک
هنوز که هنوزه میگویم
forza AZZURI
forza_azzurri_sticker-p217233072804120548qjcl_4001.jpg

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از fateme.RMA :
من احتياج به توجيح ندارم خانومي! من اون ژنرال فرانكو رو براي مزش گفتم نه چيز ديگه!
بعدشم كاتالونيا با بقيه جاها فرق داره! اونا همشون يه عده جدايي طلب اغتشاش گرن! باسك قبلا همينجوري بود ولي به لطف كمرنگ شدن اصلي ترين گروهشون، گروه اتا، ديگه تقريبا آروم شده اون منطقه! واي اين كاتالونيا هر چند وقت يك بار ميان كلي سروصدا و تظاهرات و كلي چيزاي ديگه راه ميندازن كه ما ميخوايم جدا شيم! هردفعه هم كلي خسارت به جا ميذارن! واسه خودشون تيم ملي هم كه راه انداختن! [-( كل كشور اسپانيا با اينا مشكل داره! مجبورن هرچند وقت كلي نيروي پليس اعزام كنن كاتالونيا كه اين رو آروم كنن!
بذار ژنرال فرانسيسكو فرانكو رو بهت خيلي خلاصه معرفي كنم! ژنرال كسي بود كه اوضاع آشفته اسپانيا از سال اگه اشتباه نكنم 1936 رو به دست گرفت و تمام جنگ هاي داخلي و درگيري هاي مناطق مختلف رو آروم كرد! و مهم ترين كارشم اين بود كه اسپانيا رو تو جنگ جهاني دوم بي طرف نگه داشت!
به نظرم بهتره بحث هاي تاريخي و 30يا30 مونو ببريم يه تاپيك ديگه چون فك كنم قراره اينجا در مورد يورو صحبت بشه! نه؟!!؟!
من انگار فرانکو رو نمیشناسم =)) فرانکو کسی بود که جنگ داخلی رو ادامه و داد مردم همه ایالت ها رو از خودش و حکومتش ناراضی کرد،کسی بود که نمیذاش ایالتای مختلف به زبان خودشون حتی صحبت کنن و نماد ها و علامتای خودشون رو استفاده کنن و....
لطفا دیگه با انصاف باشین،اتا بود که فمردم بی گناه رو میکشت و همه جا بمب گذاری میکرد و اتفاقا حتی خود مردم باسک هم ازشون ناراضی بودن و بر علیه شون تظاهرات کردن و به خاطر همینم الان تو همون مجلس نماینده ندارن چون حاضر نیسن حتی با این دول دموکراتیکی که الان وجود داره هم مذاکره کنن،برعکس،گروه های جدایی طلب کاتالان ها هیچ وقت دس به حمله های تروریستی نزدن و همیشه از راهای فرهنگی استفاده کردن برای همینم توی دولت بعد از فرانکو از همون اوایل نماینده داشتن تو مجلس و حتی رئیس جمهور دارن و دولت مرکزی هم مشکلی با این مسئله نداره،درضمن تظاهرات مسالمت آمیز یکی از اجزای جدا نشدنی حکومت های دموکراتیکه و دولت مرکزی هم مشکل حادی با این مسئله نداره،پلیسشون هم بیشتر بر روند تظاهرات نظارت میکنه که به خشونت کشیده نشه و خیلی هم کم پیش میاد که به خشونت کشیده بشه و پلیس هم سعی در کنترلش داره،درضمن کاتالونیا یکی از قطب های گردشگری اسپانیاس،و بارسلون هم از مهم ترین شهرای گردشگر خیز(!) اگر اینطوری که شما میگین ناآرام و چه میدونم بی نظم بود که کسی اونجا نمیرف [-( خیلی هم آرومه اتفاقا این ایالت و بعد از فرانکو هم مشکل حادی نداشته با حکومت مرکزی، و همه ی اسپانیا هم با اینا مشکل ندارن،اقتصاد گردشگر محور اسپانیا به هم به بارسلون نیاز داره
تیم ملی کاتالونیا هم طبق رای دادگاه فدرال اسپانیا به رسمیت شناخته شده،خودشون که خودشون رو تیم ملی نکردن!
بله درست میگین،ولی خب شما بحث وجود پرچم های متعدد رو تو مراسم اختتامیه پیش کشیدین،منم خواسم این رو بگم فقط،منظوری هم نداشتم و به نظرم به ما هم مربوط نمیشه،صلاح ملک خویش خسروان دانند،فقط من نمیدونم چرا بعضیا تو ایران کاسه داغ تر از آش شدن :-??
به نقل از مرضیــــه :
درسته بعضی اوقات بازی اسپانیا خسته کننده میشه به دلیل پاس های متععد و اینا ولی هیچ تیمی تو این جام بهتر از اسپانیا بازی نکرد البته به جز آلمان که خب نتونست به فینال برسه. :|
خب مطمئنم اگه آلمان میمومد فینال،خیلی فینال جذاب تری رو میدیدیم و البته نه انقد یک طرفه :|
به نقل از fateme.RMA :
راموس؟؟؟ :O یه مدافع ؟؟؟؟ :O
واقعا لیاقتش رو داشت ولی <D= چه هد هایی میزد <D=

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از مـــهران² :
منــبعتون کجاست؟

توی rating سایت گل که نوشته اینیستا بهترین بازیکن و اندرسن بهترین دروازه بان شدن... #-o ریتینگ فرق داره با اینا؟
اينجا! ديگه از سايت يوفا كه معتبر تر نيست ديگه!
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=2012/statistics/castroledge/index.html

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از مـــهران² :
منــبعتون کجاست؟

اینیستا بهترین بازیکن بازی فینال شد نه کل یورو
+خیلی عجیبه،تورس تو 10 تای اول نیس! خب آقای گل شده آخه،یا مثلا پیرلو هم نیس!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
من انگار فرانکو رو نمیشناسم =)) فرانکو کسی بود که جنگ داخلی رو ادامه و داد مردم همه ایالت ها رو از خودش و حکومتش ناراضی کرد،کسی بود که نمیذاش ایالتای مختلف به زبان خودشون حتی صحبت کنن و نماد ها و علامتای خودشون رو استفاده کنن و....
لطفا دیگه با انصاف باشین،اتا بود که فمردم بی گناه رو میکشت و همه جا بمب گذاری میکرد و اتفاقا حتی خود مردم باسک هم ازشون ناراضی بودن و بر علیه شون تظاهرات کردن و به خاطر همینم الان تو همون مجلس نماینده ندارن چون حاضر نیسن حتی با این دول دموکراتیکی که الان وجود داره هم مذاکره کنن،برعکس،گروه های جدایی طلب کاتالان ها هیچ وقت دس به حمله های تروریستی نزدن و همیشه از راهای فرهنگی استفاده کردن برای همینم توی دولت بعد از فرانکو از همون اوایل نماینده داشتن تو مجلس و حتی رئیس جمهور دارن و دولت مرکزی هم مشکلی با این مسئله نداره،درضمن تظاهرات مسالمت آمیز یکی از اجزای جدا نشدنی حکومت های دموکراتیکه و دولت مرکزی هم مشکل حادی با این مسئله نداره،پلیسشون هم بیشتر بر روند تظاهرات نظارت میکنه که به خشونت کشیده نشه و خیلی هم کم پیش میاد که به خشونت کشیده بشه و پلیس هم سعی در کنترلش داره،درضمن کاتالونیا یکی از قطب های گردشگری اسپانیاس،و بارسلون هم از مهم ترین شهرای گردشگر خیز(!) اگر اینطوری که شما میگین ناآرام و چه میدونم بی نظم بود که کسی اونجا نمیرف [-( خیلی هم آرومه اتفاقا این ایالت و بعد از فرانکو هم مشکل حادی نداشته با حکومت مرکزی، و همه ی اسپانیا هم با اینا مشکل ندارن،اقتصاد گردشگر محور اسپانیا به هم به بارسلون نیاز داره
تیم ملی کاتالونیا هم طبق رای دادگاه فدرال اسپانیا به رسمیت شناخته شده،خودشون که خودشون رو تیم ملی نکردن!
بله درست میگین،ولی خب شما بحث وجود پرچم های متعدد رو تو مراسم اختتامیه پیش کشیدین،منم خواسم این رو بگم فقط،منظوری هم نداشتم و به نظرم به ما هم مربوط نمیشه،صلاح ملک خویش خسروان دانند،فقط من نمیدونم چرا بعضیا تو ایران کاسه داغ تر از آش شدن :-??خب مطمئنم اگه آلمان میمومد فینال،خیلی فینال جذاب تری رو میدیدیم و
آره... واقعا به ما ربطي نداره! ولي همين قضيه پرچم و اين جور چيزا تو اين مراسما خيلي رو اعصابه! مثل سرود ملي...!
ولي خوب، قبول دارم خيلي ديكتاتور بوده ولي اگه فرانكو نبود الان از اسپانيا چيزي نمونده بود!
تمام!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
اینیستا بهترین بازیکن بازی فینال شد نه کل یورو
+خیلی عجیبه،تورس تو 10 تای اول نیس! خب آقای گل شده آخه،یا مثلا پیرلو هم نیس!
سايت گل هميشه واسه خودش نظر سنجي راه ميندازه بهترين بازيكن انتخاب ميكنه! ولي يوفا خودش هيئت فني داره و اونا بهترين هارو انتخاب ميكنن!
تورس كه واقعا حقش نبود باشه! هم خيلي كم بازي كرد هم انچنان چيزي از نديديم! همون آقاي گلي بسشه! :P
ولي نبودن پيرلو واقعا عجيب بود!! :O :O :O :O

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا