چرا دليل مياريد باخت رو قبول كنيدبه نقل از پدربزرگ :اینجوری که ایتالیا امشب نشون داد خیلی خسته بود خیلی
نمیدونم چشون بود اما واقعا
اما شانس هم امشب یار نبود به نظرم چیلینی از اول بازی حالش خوب نبود اگه گل اول رو نخورده بود شاید
آه
فرق چندانی نداشت، بازم اسپانیا قهرمان بود...به نقل از ....! :اگه آلمـان به فینال می رسید...
دیگه چرت نگین X-(به نقل از mysterious queen :فرق چندانی نداشت، بازم اسپانیا قهرمان بود...
ژانر جو و اینا...
شما هم دیگه حرص نخورین، حالا که گذشت...به نقل از مزاحم تلفنی :دیگه چرت نگین X-(
آلمان اگه میومد فینال 100درصد قهرمان بود...
در هر حال...فعلا برین با قهرمانیتون خوش باشین...
به نقل از Hitler :چرا دليل مياريد باخت رو قبول كنيد
آقا من غلط بکنم با این بازیه افتضاح ایتالیا دلیل بیارمبه نقل از M@TiN :طرفدارایه ایتالیا دیگه بهونه نیارین سوراخ شدین دیگه
اتفاقا من ک تا ته آلمانیم از این میسوزم ک چرا قهرمان نشد ایتالیا حداقل ...به نقل از armin1272 :باخت مفتضحانه ی ایتالیا را به هواداران آلملن تبریک میگوییم lol
باو من بدبختم میخواستم شرط ببندم...بعد دیدم همه دور و بریام میگن اسپانیا...بعد وا3 اینکه بتونم شرط ببندم مجبور شدم بگم ایتالیا ...عجب غلطی کردمابه نقل از MALICE :دم اسپانيا گرم انتقام المانو گرفت
با4تاگل سوراخ کرد ايتاليارو سولاخ به معناي واقعي
تورس من عاشقتمممممممم
ايتاليايياش تسليت
من باده نفر سربستني شرط بستم فردا چه روزي خواهد بود
توجیه از این مسخره تر تا حالا ندیدم بالوتلی با تمام وجود اومد تو صورت آربلوآ...اونوق شما اینو میگی؟به نقل از alex delpiero :واقعا اسپانیا استراتژی فوق العاده بزن مصدوم کن رو به خوبی اجرا کرد .....!
به نقل از phoenix777 :خدا روشکر من شرط نبستم!!!
اسپانیا هم داره مثه بارسا میشه،فوتبالو به گند کشیدن!!!!
نمیشه که همش یه تیم قهرمان شه!!!!
طفلک بازیکنای ایتالیا
مرسي طرفداراي اسپانيا هميشه آروم و با سياستن و مثه بقيه دعوا و مرافعه ندارنبه نقل از مـــهران² :من هم از طرف خودم قهرمانی رو به جامعه اسپانیایی ایران زمین تبریک میگم
به نقل از مـهـدی :دورِ رفت که با ایتالیا بازی کرده کاملا شناخته تیمشون رُ!
پراندلی گلابی تر از این حرفاست
اسپانیا تو 90 دقیقه خیلی راحت کارُ تموم میکنه ( صرفا نظرِ شخصی )