- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲
منم قبول دارم كه بازي اسپانيا ديگه به جاي اينكه واسه آدم هيجان داشته باشه شبيه لالايي ميمونه! يك بازي بدون سرعت، همش پاسهاي بيهوده و وقت تلف كن و بدون فرصت آنچناني! در صورتي كه قبل از يورو 2008 و با سرمربيگري آراگونس اصلا اينجوري نبود! و حتي تو جام جهانيم ميشد از بازياش لذت ببري ولي بعد از جام جاني يك افت خيلي بد كرد و الان همه از بازيش شدن اينجوري --
پ.ن: منم با يه دليلي تو همين مايه ها از بارسلونا متنفرم!
من هوادار اسپانيام چون هوادار اسپانيا بودم! من از سال 2005 و 2006 و اينا طرفدار اسپانيام و چون به هيچ وجه ادمي نيستم كه تيممو عوض كنم طرفدار اسپانيا موندم!به نقل از BUG :همین در جواب طرفدارای تیم اسپانیا که میگن قشنگ و تیکی تاکا بازی میکنه!
اسپانیا دوس داره به پنالتیا برسه. اسپانیا همیشه تو بازی های حذفی تو پنالتی ها و یا یک صفر برده. اسپانیا تیم خوبیه, هافبکاش بی نظیرن, قبول. ولی اصن فوتبال قشنگ بازی نمیکنه. حتی من این تیم رو بازیش رو بسیار کسل کننده تر از بازی تیم مثلا یونان میبنیم. آدم وقتی این همه ستاره رو میبینه انتظار داره یک بازی درست رو ببینه, نه اینکه بازی به این شدت خسته کننده که فقط تو وسط زمین و نیمه دفاعی خود اسپانیا میگذره.
پ.ن: تنفر من از اسپانیا چیزی شبیه تنفر من از بارسلوناست. تا قهرمان یورو شد طرفداراش 10 برابر شدن. طرفدار جام جهانی شد 90 درصد ایرانیا طرفدارش شدند همون اتفاقی که با دو فصل خوب بودن بارسا رخ داد.
منم قبول دارم كه بازي اسپانيا ديگه به جاي اينكه واسه آدم هيجان داشته باشه شبيه لالايي ميمونه! يك بازي بدون سرعت، همش پاسهاي بيهوده و وقت تلف كن و بدون فرصت آنچناني! در صورتي كه قبل از يورو 2008 و با سرمربيگري آراگونس اصلا اينجوري نبود! و حتي تو جام جهانيم ميشد از بازياش لذت ببري ولي بعد از جام جاني يك افت خيلي بد كرد و الان همه از بازيش شدن اينجوري --
پ.ن: منم با يه دليلي تو همين مايه ها از بارسلونا متنفرم!