جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

به نظر شما کدام تیم قهرمان میشود؟

• ایتالیا

رای‌ها: 26 37.1%
  • اسپانیا

رای‌ها: 44 62.9%

• رای‌دهندگان
    70
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد
پاسخ : جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۲

به نظر من اسپانیا یک شگفتی ساز در فوتبال هستش...
قهرمانی جام جهانی و یورو 2008 الکی نبود...
اگه الان وضعیت بازیشون راضی کننده نیست، فکر نکنم بتونیم به طور کامل تیم رو نفی کنیم و زیر سوال ببریم...
اسپانیا به دلیل نبودن چند تا از بازیکنای کلیدیش یه مشکلاتی داره سره ترکیب تیم و اینا..
اما هیچ چی از ایتالیا کم نداره...
در هر حال امیدوارم تیمی که خوب بازی می کنه و واقعا حقشه قهرمان شه.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از muhammad Javad :
اسپانیا بازی نمیکنه.....فقط پاس میده.......که فقط آمار مالکیت توپ بره بالا.....مثلا دو قدم راه هم به هم هی پاس میدن بعد این بر میگردونه بعد این دوباره پاس میده.......و......
به خاطر اینه که تمام کننده ندارن، وگرنه تیکی تاکا این رو نمیگه که،اگه الان اسپانیا خوب بازی نمیکنه به خاطر نفراتشه نه سبکش

SR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
00
مدال المپیاد
درست نخوندم به جایی نرسیدم
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از آیدا-ق :
بله،و این شده یه فوبیا،و تنها راه درمان فوبیا هم مواجهه با اونه،ولی آلمان دوس نداشت با ایتالیا روبه رو بشه،همش میخواسن با انگلیس بازی کنن
چون "میترسیدن"
غروری که از بازیای قبل داشتن هم بود ولی عامل اصلی همون "ترس" بود
ببخشید اگه به تمام معنا شعار respect رو به رخ همه کشید،چرا داور بهش کارت داد؟؟؟ :-/ مگه تحقق شعار یورو کارت داره؟ :-/ این یه حرکت زشت و کریحه،حالا هرکیم میخواد انجامش بده،واسه همینم کارت داره،اون کار زننده با روح فوتبال در تضاده
ثانیا،بواتنگ الان سیاه پوست نیست؟؟؟ شما چه توهین نژاد پرستانه ای از جانب تماشاگرای آلمانی دیدین؟ اون جریمه ها هم به خاطر علامتای نئونازیسم بود نه به خاطر "توهین" نژاد پرستانه.طرفدارای اسپانیا و کرواسی که علنن به خاطر توهین نژادپرستانه جریمه شدن رو نمیگین،بعد میگنی آلمانیا نژادپرستن؟؟؟ خیر،آلمانا این مرحله رو پشت سر گذاشتن،خیلی وقته(الان من اصن قصدم دفاع از آلمانا نیس،فقط میخواسم یه سری چیزا روشن بشه)آلمان همش تقلا میکرد ولی آخرش به هیچ رسید،دقیقا به همون چیزی که ایتالیا میخواست،اگه دقت کرده باشین،تو نیمه دوم آلمان بازی رو بیشتر تو دس داشت،همش حمله میکرد،ولی به هیچی نمیرسید،چون خیلی هیجانی و بی برنامه حمله میکرد
نه ایتالیایی ها هیچ "فشار"ی روشون نبود،اصلا هم واسشون مهم نبود که حذف شن و کاملا با برنامه و آرامش بازی میکردن،خیلی منطقی بود بازیشون
شانس؟ :)) من نمیدونم چرا هیچ کس از اون سوتی های اول بازی که بوفون داد و بانهایت شانس گل نخورد چیزی نمیگه،فقط از اون چن تا ضدحمله حرف میزنن،خب میخواستن دقت بیشتری تو زدن ضربات آخر داشته باشن(همون حرفی که همه درمورد آلمان میزنن:باید دقت بیشتری تو ضربات آخر میکردن)
اصلا جای هوملز و بداشتوبر اشتباه بود آخه،هوملز دفاع وسطه،بداشتوبر دفاع چپ،اینا رو جاهاشونو باهم عوض کرده بود،هردو هم سوتی دادن،هوملز نتونس کاسانو رو بگیره راحت سانتر کرد،بداشتوبر هم که فقط بالوتلی رو نیگا میکرد(درصورتیکه اون جا باید هد زد،نذاش توپ برسه به مهاجم حریف،عین مدافعای ایتالیا موقع کرنر های آلمان) و بداشتوبر تو گل دوم،نتونس یه آفساید گیری بکنه،قشنگ 1متر آفساید رو پر کرده بود :|
سر بازی که نمیان قانون بازی رو عوض کنن که(بعد هم بیچاره سر گل اول میخواست پیراهنش رو در بیاره ولی در نیاورد ببینه واکنش مردم نسبت بهش چیه ولی گل بعدی دیگه عصبانی شد و راهی بهتر از این پیدا نکرد)
مگه حتما باید بیان نژاد پرستیشون رو به رخ همه بکشند؟(تازه ایتالیایی ها هم یکم نژاد پرستانه عمل کردند وقتی تعویض شد هیچ تشویقی چیزی برای انجام ندادند...)کرواسی و اینا چه ربطی داره؟داریم سر بازی آلمان ایتالیا صحبت میکنیم(شاید اگه اونا این کار رو نمیکردند معلوم نبود بعدش چه اتفاقی میفتاد...)
آره باید هم بیشتر توپ رو داشته باشه با اون همه بازیکن خوب میخواد وایسه سرجاش ببینه که داره میبازه؟خوب طبیعتا حمله میکنه
شانس هم بله ولی اگه همش میخواست ایتالیا شانس بیاره که الآن 4-5 تا گلی خورده بودین حالا بحثی سر شانس نداریم چون اگر قرار بود شانس عامل اصلی برد و باخت باشه فوتبال معلوم نبود چی میشد مهم اینه که تیمی هم که گل خورده بتونه به بازی برگرده
خوب حالا مربیتون رو چی کار کنم من؟(به حق که مربی ایتالیا راست میگفت...)

MePeR

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

دلبشکه کلا آدم غیر قابل پیش بینی ِ !
گفته امشب با 3 مهاجم بازی میکنه :-?
دورِ رفت که با ایتالیا بازی کرده کاملا شناخته تیمشون رُ!
پراندلی گلابی تر از این حرفاست ;))
اسپانیا تو 90 دقیقه خیلی راحت کارُ تموم میکنه ( صرفا نظرِ شخصی )

alireza1975

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
علوم تغذیه

اسپانیا شنسش از پرتقال کمتر بود از ایتالیا هم کمتر خواهد بود اما شاید همینجوری برد
تیکی تاکا که به چندین سال تمرین نیاز داره الکی که نیست

SAMPAD GIRL

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو
شهر
مشهد
دانشگاه
هاروارد(اگه خدا بخواد)
رشته دانشگاه
پزشكي

اين بالوتلي را توبازي بانگليس چشم كرديم تو بازي با آلمان خيلي خوب بازي كرد،خدا كنه توبازي با اسپانيا خوب نباشه!! :-/
ولي درهرصورت اسپانيا قهرمان ميشه P:> P:>

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از شهریار :
سر بازی که نمیان قانون بازی رو عوض کنن که(بعد هم بیچاره سر گل اول میخواست پیراهنش رو در بیاره ولی در نیاورد ببینه واکنش مردم نسبت بهش چیه ولی گل بعدی دیگه عصبانی شد و راهی بهتر از این پیدا نکرد)
مگه حتما باید بیان نژاد پرستیشون رو به رخ همه بکشند؟(تازه ایتالیایی ها هم یکم نژاد پرستانه عمل کردند وقتی تعویض شد هیچ تشویقی چیزی برای انجام ندادند...)کرواسی و اینا چه ربطی داره؟داریم سر بازی آلمان ایتالیا صحبت میکنیم(شاید اگه اونا این کار رو نمیکردند معلوم نبود بعدش چه اتفاقی میفتاد...)
آره باید هم بیشتر توپ رو داشته باشه با اون همه بازیکن خوب میخواد وایسه سرجاش ببینه که داره میبازه؟خوب طبیعتا حمله میکنه
شانس هم بله ولی اگه همش میخواست ایتالیا شانس بیاره که الآن 4-5 تا گلی خورده بودین حالا بحثی سر شانس نداریم چون اگر قرار بود شانس عامل اصلی برد و باخت باشه فوتبال معلوم نبود چی میشد مهم اینه که تیمی هم که گل خورده بتونه به بازی برگرده
خوب حالا مربیتون رو چی کار کنم من؟(به حق که مربی ایتالیا راست میگفت...)
آخه من نمیدونم در آوردن پیرهن و فیگور گرفتن چه ربطی به شعار یورو داره :-?? اون کار به هرحال زننده س توسط هرکسی که انجام بشه و به هر حال هم کارت داره،ببخشید واکنش مردم چی بود؟؟؟ که بعد راهی بهتر پیدا نکرد؟
این روش خوشحالی بعد از گل حتما یه مشکلی داشته که به خاطرش کارت میدن دیگه :rolleyes:
من نگفتم ایتالیا شانس آورد که برد،گفتم تو اوایل بازی شانس آورد ولی به طور کلی "با برنامه و منطقی" بازی کرد و به خاطر همینم برد نه به خاطر اون شانسی که اول بازی آورد
مربیمون رو چیکار کنین؟مگه من گفتم کاری کنین؟ :-?? مربی ایتالیا چی میگف؟ :-?

سومپاد

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان
دانشگاه
علوم پزشکی اردبیل
رشته دانشگاه
رادیولوژی

نظر شخصی:اسپانیا میبره امشب
راستی یه سوال:دادید ویا کجاس؟!!!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از سومپاد :
نظر شخصی:اسپانیا میبره امشب
راستی یه سوال:دادید ویا کجاس؟!!!
مصدوم است،برای دیدن فینال میاد کیف

masood

کاربر فوق‌فعال
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت

به نقل از mysterious queen :
به نظر من اسپانیا یک شگفتی ساز در فوتبال هستش...
قهرمانی جام جهانی و یورو 2008 الکی نبود...
اگه الان وضعیت بازیشون راضی کننده نیست، فکر نکنم بتونیم به طور کامل تیم رو نفی کنیم و زیر سوال ببریم...
اسپانیا به دلیل نبودن چند تا از بازیکنای کلیدیش یه مشکلاتی داره سره ترکیب تیم و اینا..
اما هیچ چی از ایتالیا کم نداره...
در هر حال امیدوارم تیمی که خوب بازی می کنه و واقعا حقشه قهرمان شه.
ولی این اسپانیا بعد این نسل تموم میشه دیگه هیچ وق اسپانیا تیم نمیشه
واقا الا تیم هماهنگیه چندین ساله این تیم دارن باهم بازی میکنن.ولی تیکی تاکا بارفتن بازیکنی مثه جاوی اونم تموم میشه سیستم پایداری نیس مثه ماشینیه المان مثه فضاگیریه ایتالیا

mysterious queen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان٣
شهر
مش‍‌هد

به نقل از masood :
ولی این اسپانیا بعد این نسل تموم میشه دیگه هیچ وق اسپانیا تیم نمیشه
واقا الا تیم هماهنگیه چندین ساله این تیم دارن باهم بازی میکنن.ولی تیکی تاکا بارفتن بازیکنی مثه جاوی اونم تموم میشه سیستم پایداری نیس مثه ماشینیه المان مثه فضاگیریه ایتالیا
فکر نکنم بتونیم کلمه ی "هیچ وقت" رو به کار ببریم..
چون هیچ وقت کسی فکر نمی کرد اسپانیا قهرمان جهان شه..
هیچ وقت کسی فکر نمی کرد بتونه قهرمان اروپا شه..
حتی خود ژاوی هم اینو گفته... که دنیا رو شگفت زده کردن، که سبک جدیدی رو وارد فوتبال کردن که همه رو غافل گیر کردن...
این قضیه می تونه باز هم تکرار شه، چون دنیای فوتبال رکود نخواهد داشت...هموار سبک های جدید و ایده های جدید وجود خواهند داشت...
فکر می کنم این دوره های خوب نبودن واسه هر تیمی پیش بیاد، برزیل و آرژانتین رو داریم می بینیم دیگه که کلا اسطوره های فوتبال رو در اختیار داشتن و دارن...

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نظرم بازی امشب بیشتر فیگور گرفتن بوفون و کاسیاس جلو همدیگه س!
این که کدوم یکی توپ بیشتری مهار کنه! ^-^

• لایک
امتیازات: MePeR

soroosh_99

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
تا خدا چی بخواد
رشته دانشگاه
فعلا" شک دارم

بوفون تو بازی آلمانم شانس آورد چند تا گل نخورد ستاره امشب فکر کنم کاسیاسه . P:> P:> >:D< >:D<

سومپاد

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان
دانشگاه
علوم پزشکی اردبیل
رشته دانشگاه
رادیولوژی

کاسیاس که همیشه ستاره بوده امشبم روش x: >:D<

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از soroosh_99 :
بوفون تو بازی آلمانم شانس آورد چند تا گل نخورد ستاره امشب فکر کنم کاسیاسه . P:> P:> >:D< >:D<
كاپيتان كاسياس هميشه ستارست! x:
به نظر منم امشب واقعا شب دروازه باناست! هردو كاپيتان هردو باتجربه و هردو از بهترين هاي جهان و البته رقيب همديگه!
ولي اگه به پنالتي بكشه به نفع كاسياسه چون ايكر برخلاف بوفون يك دروازه به شدت پنالتي گيره! درحالي كه بوفون ممكنه در جريان بازي و شوت هاي از راه دور و كلا تو موقعيت هاي مختلف خيلي دروازه بان خوبي باشه ولي پنالتي گرفتنش تعريفي نداره!
به هرحال اميدوارم اون بازي نيمه نهايي 2008 تكرار بشه! x: x: x: x:

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از fateme.RMA :
كاپيتان كاسياس هميشه ستارست! x:
به نظر منم امشب واقعا شب دروازه باناست! هردو كاپيتان هردو باتجربه و هردو از بهترين هاي جهان و البته رقيب همديگه!
ولي اگه به پنالتي بكشه به نفع كاسياسه چون ايكر برخلاف بوفون يك دروازه به شدت پنالتي گيره! درحالي كه بوفون ممكنه در جريان بازي و شوت هاي از راه دور و كلا تو موقعيت هاي مختلف خيلي دروازه بان خوبي باشه ولي پنالتي گرفتنش تعريفي نداره!
به هرحال اميدوارم اون بازي نيمه نهايي 2008 تكرار بشه! x: x: x: x:

همین در جواب طرفدارای تیم اسپانیا که میگن قشنگ و تیکی تاکا بازی میکنه!
اسپانیا دوس داره به پنالتیا برسه. اسپانیا همیشه تو بازی های حذفی تو پنالتی ها و یا یک صفر برده. اسپانیا تیم خوبیه, هافبکاش بی نظیرن, قبول. ولی اصن فوتبال قشنگ بازی نمیکنه. حتی من این تیم رو بازیش رو بسیار کسل کننده تر از بازی تیم مثلا یونان میبنیم. آدم وقتی این همه ستاره رو میبینه انتظار داره یک بازی درست رو ببینه, نه اینکه بازی به این شدت خسته کننده که فقط تو وسط زمین و نیمه دفاعی خود اسپانیا میگذره.

پ.ن: تنفر من از اسپانیا چیزی شبیه تنفر من از بارسلوناست. تا قهرمان یورو شد طرفداراش 10 برابر شدن. طرفدار جام جهانی شد 90 درصد ایرانیا طرفدارش شدند :| همون اتفاقی که با دو فصل خوب بودن بارسا رخ داد.

عمو ژپتو

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
قبولی در مرحله دوم المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
شهید باهنر کرمان / شریف
رشته دانشگاه
ریاضی :x

به نقل از BUG :
اسپانیا دوس داره به پنالتیا برسه. اسپانیا همیشه تو بازی های حذفی تو پنالتی ها و یا یک صفر برده. اسپانیا تیم خوبیه, هافبکاش بی نظیرن, قبول. ولی اصن فوتبال قشنگ بازی نمیکنه. حتی من این تیم رو بازیش رو بسیار کسل کننده تر از بازی تیم مثلا یونان میبنیم. آدم وقتی این همه ستاره رو میبینه انتظار داره یک بازی درست رو ببینه, نه اینکه بازی به این شدت خسته کننده که فقط تو وسط زمین و نیمه دفاعی خود اسپانیا میگذره.

پ.ن: تنفر من از اسپانیا چیزی شبیه تنفر من از بارسلوناست. تا قهرمان یورو شد طرفداراش 10 برابر شدن. طرفدار جام جهانی شد 90 درصد ایرانیا طرفدارش شدند :| همون اتفاقی که با دو فصل خوب بودن بارسا رخ داد.
بارسا مسی رو داره خود مسی برای قشنگ شدن بازی بسه
بعدشم تیکی تاکای تو بارسا خیلی فرق داره و خیلی اوقات سری به نتیجه میرسه و میرن جلو
و مسی x: پس نمیشه این دوتا تیم رو باهم مقایسه کرد
البته بارسلونا از زمانرونالدینهو هم طرفدار داشت یه سر آدما مثل من به خاطر بازیکن از یه تیم خوششون میاد

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از BUG :

خب دقیقا مسئله همینه،اسپانیا تیکی تاکا بازی میکنه ولی "زیبا" بازی نمیکنه،اسپانیا تمام کننده نداره واسه همینم ترجیح میده حفظ توپ تا اینکه هی بره جلو واین ریسک رو بپذیره که گل بخوره ولی گل نزنه،برا همینم هست که طرفدارای اسپانیا و حتی خود تیم اسپانیا میخوان بازی بره پنالتی،پنالتی هم نصفش مهارته نصفش شانس و اسپانیا هم که هم دروازه بان پنالتی گیری داره هم شانس خوبی داره پس خیلی واسشون بهتره که برن پنالتی.اسپانیا به این فک میکنه که این بار قهرمان شه تاریخ ساز میشه و از "هر" راهی شده باید قهرمان بشه،و هیچ وقت به این فک نمیکنه که تماشاگرا از دیدن بازیاش به حالت (:| درمیان،چون به فوتبال زیبا جام نمیدن( :|) ) و آخر بازی هم تعداد گل ها رو میشمرن نه تعداد موقعیت ها رو،اسپانیا به شدت نتیجه گراست و هیچ وقت نتیجه رو قربانی بازی زیبا نکرده و نمیکنه و نخواهد کرد
+"قهرمان"جام جهانی نه "طرفدار" جام جهانی
اتفاقا اسپانیا شباهت چندانی به بارسلونا نداره،اسپانیا تا قبل از یورو 2008 هیچ افتخار چشم گیری نداشت در صورتیکه بارسلونا همیشه به عنوان یه تیم "مدعی" مطرح بود(حالا شاید به اندازه بقیه قبلا جام نمیگرف ولی مدعی بود) و قبل از همون دو فصل خوب بودن هم وقتایی بود که بهترین تیم اروپا باشه(که البته اون موقع ها به سن من و شما قد نمیده :-") و اینکه توی یه بازه زمانی یه تیم به صورت حبابی(!) طرفداراش زیاد شن چون تو همون بازه زمانی خوب نتیجه میگیره اصلن عجیب نیس،قبلا هم خیلی اتفاق افتاده،و این رشد حبابی طرفدارای یه تیم در ایران فک میکنم به شدت بیشتر از جاهای دیگه باشه :rolleyes: که این فک نمیکنم دلیل خوبی برای تنفر از یه تیم محسوب بشه :-?? (من خودمم از اسپانیا متنفرم ها ولی نه به این دلیل :-") و فک کنم به اون گونه افراد نمیگن "طرفدار" یا "هوادار" یا امثالهم،میگن "حزب باد" :|

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از پدربزرگ :
بارسا مسی رو داره خود مسی برای قشنگ شدن بازی بسه
بعدشم تیکی تاکای تو بارسا خیلی فرق داره و خیلی اوقات سری به نتیجه میرسه و میرن جلو
و مسی x: پس نمیشه این دوتا تیم رو باهم مقایسه کرد
البته بارسلونا از زمانرونالدینهو هم طرفدار داشت یه سر آدما مثل من به خاطر بازیکن از یه تیم خوششون میاد

اتفاقا اسپانیا شباهت چندانی به بارسلونا نداره،اسپانیا تا قبل از یورو 2008 هیچ افتخار چشم گیری نداشت در صورتیکه بارسلونا همیشه به عنوان یه تیم "مدعی" مطرح بود(حالا شاید به اندازه بقیه قبلا جام نمیگرف ولی مدعی بود) و قبل از همون دو فصل خوب بودن هم وقتایی بود که بهترین تیم اروپا باشه(که البته اون موقع ها به سن من و شما قد نمیده ) و اینکه توی یه بازه زمانی یه تیم به صورت حبابی(!) طرفداراش زیاد شن چون تو همون بازه زمانی خوب نتیجه میگیره اصلن عجیب نیس،قبلا هم خیلی اتفاق افتاده،و این رشد حبابی طرفدارای یه تیم در ایران فک میکنم به شدت بیشتر از جاهای دیگه باشه که این فک نمیکنم دلیل خوبی برای تنفر از یه تیم محسوب بشه (من خودمم از اسپانیا متنفرم ها ولی نه به این دلیل ) و فک کنم به اون گونه افراد نمیگن "طرفدار" یا "هوادار" یا امثالهم،میگن "حزب باد"

مقایسه من صرفا به خاطر طرفدارا بود نه جنبه دیگه.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از BUG :