- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 1
- شهر
- کرمان
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- علوم پزشکی تهران
- رشته دانشگاه
- علوم تغذیه
پاسخ : جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲
حالا انگلیس با رونی بهترمیشه یا نه
حالا انگلیس با رونی بهترمیشه یا نه

ماتا هم که قرار نی بازی کنه اسپانیا فک نکنم بتونه قهرمان شهکرواتا خوب بودن فقط بلد نبودن از موقعیتاشون استفاده کنن و کاسیاس هم خیلی عالی بود همین!به نقل از بالا :مطمئنین فوتبالو دیدین؟بخدا کرواتا خیلی خوب بازی کردن کی دفاع کردن؟
مدریچ خیلی خوب بازی میکرد
اسپانیا زیاد خوب نبود فقط توپو داشت البته نسبت به بازیای قبل کمتر بود حتی
چه اصراریه یوسکتس بازی کنه؟ماتا هم که قرار نی بازی کنه اسپانیا فک نکنم بتونه قهرمان شه
تا الان که ضعیف بوده

نبود؟ خب من که گفتم خوب آفساید تشخیص نمیدم،چه میدونم شایدم نبودبه نقل از جواد باهوش ™ :بچه ها قبول دارین انصافا کُرُوات ها خیلی خوب بازی کردند جلوی اسپانیا ؟ فکر میکنم اگه به جای کاسیاس یه نفر دیگه تو دروازه بود حداقل 2-3 تا گل میزدن ! کلا از بازیشون خیلی راضی بودم . قبول کنین داشتن مقابل قهرمان جهان توپ میزدن .
گل اسپانیا هم آفساید نبود به هیچ وجه ! اصلا برا این که آفساید نشه پاس داد فکر کنم ، چون خسوس عقب تر بود
ــــــ
این گل ایتالیا که ماریو بالوتلی زد رو هم خیلی دوست داشتم:
![]()
"حدس" میزنین دیگه؟؟؟به نقل از پدربزرگ :ایتالیا
ولی ایتالیا خوب بازی کرد 2 تا گل هم زد
اما به نظرم اسپانیا امشب نشون داد که در مقابل یه تیم که دفاع کنه نمیتونه گل بزنه
و من حدث میزنم مشکل بارسلونا رو داشته باشه
و من شانس موفقیت نمیبینم
"پی کی" اسم ماشینهبه نقل از Leonora :این پی کیِ لعنتیــــ تا یه گل به خودی نزنه راحت نمیشه.....
همش تقصیر این لباس آبی بود اینقد بد بازی کردن....![]()
"پیکه" س به جان خودم! 
چیو حدث میزنم؟به نقل از یلدا-ق :خیلی عالی بود "حدس" میزنین دیگه؟؟؟

آقا این یونان رو دست کم نگیر اصن یه چیز باور نکردنیهبه نقل از پدربزرگ :چیو حدث میزنم؟
اون نمودار که گذاشتم رو دیدید
میخوره به آلمان(اگه ببره)آلمان خیلی کارش مقابل بونان راحته

وقتی میخای در ترکیبِ وصفی(پی کی لعنتی) به کارش ببری،باید "ی"بدی بهش وگرنه درست تلفظ نمیشه.....به نقل از یلدا-ق :"پی کی" اسم ماشینه"پیکه" س به جان خودم!
![]()

برای چی باری نکنه؟!!به نقل از یلدا-ق :چه اصراریه تورس بازی کنه؟؟؟![]()

احسنتبه نقل از Leonora :وقتی میخای در ترکیبِ وصفی(پی کی لعنتی) به کارش ببری،باید "ی"بدی بهش وگرنه درست تلفظ نمیشه.....برای چی باری نکنه؟!!
بازیکن به این خوبی!!
دوتا گل زد بازی قبلی خیرِ سرش!!![]()
و جام 2004 ر یونان گرفت درست گفتمبه نقل از M@TiN :هر کی بتونه آلمانو ببره یونان نمی تونه درسته سبک بازیش فرق داره با بقیه ولی خوب فک نکنم بتونه ببره آلمانو

آهان اونجوری!به نقل از Leonora :وقتی میخای در ترکیبِ وصفی(پی کی لعنتی) به کارش ببری،باید "ی"بدی بهش وگرنه درست تلفظ نمیشه.....برای چی باری نکنه؟!!
بازیکن به این خوبی!!
دوتا گل زد بازی قبلی خیرِ سرش!!![]()

آخه معمولا "حدس" میزنیم نه "حدث"به نقل از پدربزرگ :چیو حدث میزنم؟
اون نمودار که گذاشتم رو دیدید
میخوره به آلمان(اگه ببره)آلمان خیلی کارش مقابل بونان راحته
نباید یونان رو دس کم گرف