یلدا-ق
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- مدال المپیاد
- نجوم
پاسخ : جام ملتهای اروپا ۲۰۱۲
حداکثر 5 تاس دیگه؟ خداروشکر! نمیمیریم درخشش رونالدو تو تیم ملی رو هم میبینیم
توهین؟؟؟دوست عزیز من غلط بکنم توهین کنم! میشه بگی کی توهین شده به ایشون؟؟؟
بله ولی نه دیگه 3 تااااااااااااااااا اونم 300 درصد
مسخره هم نبود،تو روزنامه های اروپایی خیلی بدتراز اینا بهش تیکه انداختن،اگه کاری که ما کردیم مسخره کردنه پس کار اونا چی؟؟؟
دفاع ایرلند اروپایی نیست به درد اینجور بازیا نمیخوره
تو این دوتا بازیم انقد افتضاح بوده دفاعش که واقعا به لقب سوراخ ترین تیم یورو برازندس واسش
خب ایتالیایی باشه! با یه همچین بازیکنایی که خودشون همینجوری زمین میخورن چیکار میخواد بکنه؟
با یه بازی؟؟؟ پس منم میگم: اگه ایکر دروازه بان بود از بارسا 5 تا نمیخورد :P
هرجفتشون فوق العاده هستن ولی نویر به شدت یه سروگردن بالاتره ها! اتفاقا همین الانشم جای کاسیاسو گرفته خود بوفون گفته نویر بهترین دروزاه بان دنیاس،بوفون قبلا هیچ وقت همچین حرفی درمورد کاسیاس نزده
تازه نویر هنوز خیلی جای پیشرفت داره این اولین حضورش تو یوروه
ای بابا! تو کوپا آمریکا که هم گل زد هم پاس گل داد! یادتون نمیاد قطعا که کل ورزشگاه چن دیقه ایستاده تشویقش کردن و با پنالتی که توز( X-()از دس داد نتونس بره فینال
تا حالا اسم "جنگ روانی" رو شنیدین؟ واسه تضعیف روحیه س وگرنه مسی چه دخلی به آلمان و دانمارک داره؟؟؟ چون میدونن صد بار گومز رو تشویق کنن انقد رو رونالدو اثر نداره که یه بار بگن مسی!
ببخشید چون مسی کاری نکرده رونالدو هم نباید کاری بکنه؟؟؟نه واقعا چه استدلالی! چون فلانی خودشو انداخته تو چاه منم اگه انداختم نگین چرا انداخ چون فلانی هم انداخته بود دیگه!
ثانیا مسی خیلی از اون موقع تا حالا عوض شده،تو انتخابی جام جهانی و بازیای دوستانه کاملا مشهوده،ثانیا آرژانتین تا قبل مربی درست حسابی نداش،یه سیستم کارآمد نداش،الان که به فرم ایده آل رسیده مسی توش هم پاس میده هم گل میزنه
ینی مدافعای ایرلند خودشون بدون اینکه کسی بهشون بخوره زمین میخوردن! بعدم بلن نمیشدن که! همینجوری میشنسن تا اسپانیاییا گل بزنن!
رو گل داوید سیلوا دو تا مدافع پشت هم لایی خوردن! خب چه وضیه!
والا من که هنوزم میرم جلو ایرلند 2 بار گل زده انگار شق القمر کرده!!!به نقل از Fateme - SampaD :اصلا خوشم میاد دیشب تورس 2 تا زد تا دماغ یه عده ای بسوزه حالا بازم از خنده ریسه برو
یه کارشناس جوگیر اومده میگه : اسپانیا 15 تا موقعیت داشت! این خیلی فوق العاده است.... من رو بگی : آخه یکی نیست بگه : یارو چند تا بازی اروپایی دیدی؟ تو اروپا زیر 12 تا افت کلاس داره واس تیم های بزرگ! اونم در صورتی که جلوی هم بازی کنن نه اینکه یه تیم بزرگ با یکی مثل ایرلند بازی کنه.... خدا شفا بده اینا رو....
من دوست ندارم اسپانیا قهرمان شه! بابا یه تنوعی، چیزی.... مثلا آلمان خوبه به نظرم!
از دست این مردک :-& می شناسین که .... همون جناب م ی ر ز ا ی ی منظورمه.... چه قدر ازش بدم میاد!
در مورد کریس : با عرض معذرت باید بگم رونالدو به عنوان هافبک خوب بود ولی به عنوان مهاجم ر ی د! من مونده بودم تو کف اون دو تا موقعیت! در هر صورت باید کریس دست از این اخلاقش برداره! منظورم اینه که نباید چون چیپ دوست نداره، چیپ نزنه! ضمنا باید این استرس بیخودی که داره رو بذاره کنار! یعنی چی یه مهاجم با اون تجربه و مهارت رونالدو استرس داره؟ اینو قبلا هم تو رئال 200 بار خوزه بهش گفته! میگم جای موری خالیه که کنار زمین یه داد بزنه تا این بازیکنایی که شل بازی می کنن (مثلا کریس #-o ) خودشون رو جمع و جور کنن! هــِـــی! من دیگه دارم نگران این کریس میشم! گرچه از اون جایی که عمری است دارم بازیشو نگاه می کنم، باید عرض کنم خدمتتون که کریس تو این تیپ مواقع خوب میشه ولی 5 تا بازی طول میکشه (تو منچستر و رئال هم همین بوده! سر 5 تا ok میشه) تا حالا 2 تاش رفته! گرچه سابقه داره قبل 5 تا خوب شه اما 5 تا حداکثرشه! امیدوارم زودتر به خودش بیاد! دیگه هم نبینم کسی بهش توهین کنه ها! انتقاد بکنین اما توهین نه! مگه مسی وقتی اون همه پنالتی خراب کرد، ما مسخره کردیم؟ بابا واس هر کی پیش میاد موقعیت خراب کنه! کریس هم از این قاعده مستثنا نیست!
حداکثر 5 تاس دیگه؟ خداروشکر! نمیمیریم درخشش رونالدو تو تیم ملی رو هم میبینیم
توهین؟؟؟دوست عزیز من غلط بکنم توهین کنم! میشه بگی کی توهین شده به ایشون؟؟؟
بله ولی نه دیگه 3 تااااااااااااااااا اونم 300 درصد
مسخره هم نبود،تو روزنامه های اروپایی خیلی بدتراز اینا بهش تیکه انداختن،اگه کاری که ما کردیم مسخره کردنه پس کار اونا چی؟؟؟
دورگروهی با یه تیمایی سوراخ تر از خودش بازی کرده کم گل خوردهبه نقل از Spammer :ایرلند اونطور هم که میگین دفاعش بد نیست که اسپانیا به راحتی برده باشه،تو مرحله مقدماتی نسبت به تیمهایی مثل آلمان و هلند کمتر گل خورده بوده!
فراموش نکنیم مربیشونم ایتالیایی هست.
دفاع ایرلند اروپایی نیست به درد اینجور بازیا نمیخوره
تو این دوتا بازیم انقد افتضاح بوده دفاعش که واقعا به لقب سوراخ ترین تیم یورو برازندس واسش
خب ایتالیایی باشه! با یه همچین بازیکنایی که خودشون همینجوری زمین میخورن چیکار میخواد بکنه؟
همون!به نقل از Fateme - SampaD :منم موافقم! چه خبره طرفدارای اسپانیا دور برداشتن فکر کردن 4 تا به ایرلند زدن خبریه؟!
در مورد ایکر : نویر اگه دروازه بان بود، از دورتموند 5 تا نمی خورد! ضمنا هر جفت دروازه بان های فوق العاده ای هستن اما بازم کاسیاس هنوز سرتره! با پیر شدن ایکر کم کم نویر میاد جاش ولی هنوز زوده!
در مورد حرفای رونالدو : منم از حرفاش خوشم نیومد! نباید اونقدر صریح می گفت! گرچه حرفاش واقعیت است! مسی جلو آلمان که سهله، تو کوپا آمه ریکا هم واسه آرژانتین هیییییییییییییچ کاری نکرد! خود رونالدو هم گفت که از عملکردش ناراضی است! و باید هم حرص بخوره! حرص نخوره بعیده! بعدشم من تعجب می کنم از این که یه عده مثلا طرفدارای آلمان و دانمارک انقدر عقده ای هستن! واس گومز و اون که واس دانمارک هر دو تا گلا رو زد (اسمش یادم نمیاد) داد نمیزنن اونوقت عربده می شکن : "مسی مسی" انصافا من و تو هم باشیم ناراحت میشیم! ضمنا کریس فقط یادآوری کرد که شماهایی که انقدر مسی مسی می کنین، بابا همون مسی تون پارسال از کوپا آمه ریکا اوت شده بود! انقدر فقط به من گیر ندین! که تو این مورد حق داره!
با یه بازی؟؟؟ پس منم میگم: اگه ایکر دروازه بان بود از بارسا 5 تا نمیخورد :P
هرجفتشون فوق العاده هستن ولی نویر به شدت یه سروگردن بالاتره ها! اتفاقا همین الانشم جای کاسیاسو گرفته خود بوفون گفته نویر بهترین دروزاه بان دنیاس،بوفون قبلا هیچ وقت همچین حرفی درمورد کاسیاس نزده
تازه نویر هنوز خیلی جای پیشرفت داره این اولین حضورش تو یوروه
ای بابا! تو کوپا آمریکا که هم گل زد هم پاس گل داد! یادتون نمیاد قطعا که کل ورزشگاه چن دیقه ایستاده تشویقش کردن و با پنالتی که توز( X-()از دس داد نتونس بره فینال
تا حالا اسم "جنگ روانی" رو شنیدین؟ واسه تضعیف روحیه س وگرنه مسی چه دخلی به آلمان و دانمارک داره؟؟؟ چون میدونن صد بار گومز رو تشویق کنن انقد رو رونالدو اثر نداره که یه بار بگن مسی!
ببخشید چون مسی کاری نکرده رونالدو هم نباید کاری بکنه؟؟؟نه واقعا چه استدلالی! چون فلانی خودشو انداخته تو چاه منم اگه انداختم نگین چرا انداخ چون فلانی هم انداخته بود دیگه!
ثانیا مسی خیلی از اون موقع تا حالا عوض شده،تو انتخابی جام جهانی و بازیای دوستانه کاملا مشهوده،ثانیا آرژانتین تا قبل مربی درست حسابی نداش،یه سیستم کارآمد نداش،الان که به فرم ایده آل رسیده مسی توش هم پاس میده هم گل میزنه
نه! مگه دفاع آلمان اتوبوسی بود؟؟؟ولی اروپایی بود!به نقل از tezar :اروپایی منظورت اتوبوسیه؟
ینی مدافعای ایرلند خودشون بدون اینکه کسی بهشون بخوره زمین میخوردن! بعدم بلن نمیشدن که! همینجوری میشنسن تا اسپانیاییا گل بزنن!
رو گل داوید سیلوا دو تا مدافع پشت هم لایی خوردن! خب چه وضیه!