• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همشهری داستان ^_^

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همشهری داستان

تویِ شماره‌ی بیست‌وهفتم که مالِ همین‌ماه هست ؛ داستانِ‌دوّم ، منظورش این بود که قاضی اسم ویلند رو دیده؟

× بی‌ربط: آقا برید این شماره‌های قبلی رو بخونید. شده پی‌دی‌اف‌شون رو! عــالی اصن. داشتم مالِ مردادِ 89 رو می‌خوندم؛ اصن حظ کردم. :-" اوصیکم.

× همچنان داستان‌های این شماره رو نخونده‌م. :-""

× در راستای پایینی؛ توی سایتِ گروه‌مجل‍اتِ همشهری هست بابا. :))

با توجّه به پست بالا (ر.ک می‎‌گن چی می‌گن؟ :)) ) ، منبع برای دانلودِ پی‌دی‌اف‌هایِ همشهری‌داستان » لینک

ویرایش : عه! راست میگه. :)))))) این‌ـه.

به نقل از عرفا‌ن :
تویِ شماره‌ی بیست‌وهفتم که مالِ همین‌ماه هست ؛ داستانِ‌دوّم ، منظورش این بود که قاضی اسم ویلند رو دیده؟
آره.

@سیاوش: چقدر خوب نگهشون داشتی. مجله های من که با زور چسب و گیره کاغذ پابرجان. :-" البته تقصیر من نیس، تقصیر چسب صحافیه. :-"

+شماره بعدی 276صفحه س؛ ای جان. 8-^ یه بهونه ی خوب برای تحمل شروع سال تحصیلی جدید. :دی

شماره‌ی مهر امروز اومد. ؛؛)

× با جلدش رابطه‌ی عاطفی پیدا کردم اصن. 8->

mehr-92-604x895.jpg

جلدِ این‌ماهِ همشهری رو دیروز توی یه گالری‌عکس دیدم؛ اصلاً خورد تو ذوقم الآن. :|
+خدا می‌دونه کِی می‌رسه اصفهـان. خفه‌شی ارغ و همه‌ی تهرونی‌های عزیز. :-<
++اسپم؟ :-؟

آقا این فیلم‌خانه‌ی این شماره عـــالی بود. :‌)))) انقدر خندیدم که اشک از چشم‌هام اومد. :‌))

× این پست ویرایش می‌شه :-"

به نقل از Mr.KIA :
+خدا می‌دونه کِی می‌رسه اصفهـان. خفه‌شی ارغ و همه‌ی تهرونی‌های عزیز. :-<
رسیده ها :-"

طرح جلدش خیلی خوبه ولی، حالا هر جا میخواد بوده باشه :)
بعد اینکه درگیر بودم وقت نشده دقیق بشینم بخونم، میام ویرایش به زودی :)

شماره‌ی آبان‌ماه رسیده انگار؛ چشم‌تون روشن. ؛؛)

aban-92.jpg

×اهم، گرون‌ش کرده‌ن. :-" شماره‌ی مهرماه تعداد صفحات‌ش بیشتر بود انتظار داشتیم چارتومن باشه، اما این‌یکی که دیگه مثل شماره‌های قبله. :/ چی تو این مملکت گرون نیست. :/

@ارغ: نه اصلاً منظورم این نیست که نسبت به کیفیت و محتواش گرونه؛ آخه من سه‌وپونصد آماده گذاشته‌م تو جیب‌م فرداشب برم دروازه‌شیراز بخرم‌ش. بعد الآن می‌بینم زده چارتومن برنامه‌هام ریخت به‌هم خوب. :)) :-"

برم بخرم بیام تریف کنم؟ :)) #سادیست

× بابا خدایی‌ش قیمت‌شون خیلی خوبه! با چار تومن چقدر می‌شه کتابِ درست‌وحسابی خرید؟ تازه این عل‍اوه بر داستان‌های خوب، چیزهای خیلی خوبِ دیگه‌ای هم داره که توی یه کتابِ معمولی یافت می‌نشود. انصافاً گورون نیست دیگه به نسبتِ محتواش. :-"

× چه جلدِ خوبی. 8->

Back
بالا