• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همشهری داستان ^_^

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سیاوش
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : همشهری داستان

منم خریدم :-".ولی ماله اردیبهشتو :-".دکه داره گفت قدیمیه ها گفت عیب نداره فکر کردم دیگه نهایت ماله دوماه پیشه ولی ماله اردیبهشت بود :-".خیلی عالیه عاشقش شدم و ازین به بعد میخرم :x.تا اینجایی که خوندم (نویسنده خانواده)رو خیلی دوست داشتم

گفتید تبلیغات، این وسط یه چیزی رو هم بگم من برم. یه هوشمندی خاصّی تو صحّافی این همشهری‌داستان هست، بعد یه مدت زوار چسب‌مسب‌ش در می‌ره، کلّ قسمت بیست‌سی صفحه تبلیغات‌ش کنده می‌شه. دقیقاً تا قسمت فهرست. خیلی خوبه اصلاً. :))

× علاقۀ عجیبی به یاسر مالی پیدا کردم. آدم جالبیه.

× فالش هم «چرا نه در پی عزم دیار خود باشم/ چرا نه خاک سر کوی یار خود باشم» بود و طرح اوّل.

هی گایز. انی آو یو هز سام اکسترا بوز آی کود بارو؟
آی لایک ریلی ریلی نید ایت

دو سه روز پیش عکس جلد مجله رو واسم میل کردن! خیلی خوب و قشنگ البته نه مث ماه قبل! چون گفته در شبکه های اجتماعی و اینا پخش نکنین نمیزارم!
ولی در کل اومدم جلد چند ماهو پشت سر هم گزاشتم دیدم که چقدر جلد هرماه مناسب اون ماه بوده! و چقدر حس هرماهو بهم منتقل میکنه!

جلدِ شماره‌ی بهمن.
20578241.jpg

«دساتیر» آخرین شماره‌ش ه. :-< «فیلم‌خانه» هم نداشت. :-< «بنفش چرک‌تاب»ش خوب بود؛ خندیدیم. :-" یادداشت سردبیرش اصصصل‍اً به‌پای یادداشت‌های نفیسه مرشدزاده نمی‌رسید. اون بخش «نامه به نویسنده‌ی جوان»ش خیلی خوب بود. راضی هستم. متن قبلی‌ش -اونی که درباره‌ی آثار بعدازمرگ‌چاپ‌شده‌ی نویسنده‌ها بود- شکلِ کارهایی بود که شماره‌های خیلی خیلی قبل‌تر، توی «چاپ عصر»شون می‌کردن! :-؟
روایت‌ها و داستان‌هاش حوصله می‌خواد؛ طول‍انی ن؛ نخوندم. :-"" بعد کنکور می‌شینم همه‌شون رو از اول می‌خونم به‌خدا. :-""""

× اولین باری ه که جلدِ شماره‌ی بهمن‌شون ان‌قدر خوش‌حال‍انه‌س فکر کنم! :-" خیلی جلدش خوبه. خیلی. 8) رنگِ لوگوشون هم خیلی می‌یاد به بهمن‌ماه. 8)

به شدت منتظرم 17 ام بشه و اون سی دی یه خوبِ صوتی رو گوش بدم 8-^

بیشتر توضیح بده این سی دیه چیه :-"

پارسال برای ویژه‌نامه‌ی عید، یه سی‌دی صوتی هم بود کنارش که یه سری داستانِ صوتی بودن. مثل‍اً مرادی‌کرمانی و سپینود ناجیان و صالح‌عل‍ا. یه سری داستان‌های خیلی خوب بودن که خیلی خوب هم خونده‌شده‌بودن و خیلی چسبید. امسال هم گفته‌ن قراره هم‌چون چیزی باشه کنارِ ویژه‌نامه‌ی عید.

با توجّه به‌پست‌بالایی، اگه یکی لطف کنه هرسیزده‌تاش رو آپلود کنه ممنون می‌شم. ؛؛)
پ.ن: می‌دونم حجم‌شون زیاده، اگه جایی هست، با بدترین لینک هم باشه، بدین‌ش به‌من، همونُ می‌گیرم. :د

Back
بالا