ایلیا لنگر انداخته ارسالها 2,800 امتیاز 15,164 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 مدال المپیاد تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی! دانشگاه هنر تهران رشته دانشگاه عکاسی 2015/1/19 #2,471 پاسخ : تکست های ِ ماندگار منو تهران منو بغض این ترانه... اُستاد سیاوش قمیشی-تهران
sadafak کاربر نیمهحرفهای ارسالها 252 امتیاز 1,209 نام مرکز سمپاد فرزانگان دو شهر تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/1/20 #2,472 پاسخ : تکست های ِ ماندگار کاشکی میشد بهت بگم چقد صداتُ دوس دارم چقد مث بچگیام لالاییاتُ دوس دارم سادگیاتُ دوس دارم،خستگیاتُ دوس دارم چادرنماز زیر لب خدا خداتُ دوس دارم... لازمه بگم میم مثل مادر..؟
پاسخ : تکست های ِ ماندگار کاشکی میشد بهت بگم چقد صداتُ دوس دارم چقد مث بچگیام لالاییاتُ دوس دارم سادگیاتُ دوس دارم،خستگیاتُ دوس دارم چادرنماز زیر لب خدا خداتُ دوس دارم... لازمه بگم میم مثل مادر..؟
Orelia کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,069 امتیاز 40,312 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر . سال فارغ التحصیلی 0000 2015/1/20 #2,473 پاسخ : تکست های ِ ماندگار تو باید از این پله بالا بری؛ تو بالا نری؛ من زمین می خورم... <احسان خواجه امیری_ آوای باران>
پاسخ : تکست های ِ ماندگار تو باید از این پله بالا بری؛ تو بالا نری؛ من زمین می خورم... <احسان خواجه امیری_ آوای باران>
mRNA کاربر فوقفعال ارسالها 140 امتیاز 1,261 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر mshd سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه علوم تغذیه 2015/1/20 #2,474 پاسخ : تکست های ِ ماندگار آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت زیر و رو شو دنیا رو زیرو زبر کن با خودت وقتی میبینی خودت داره کلافت می کنه از خودت پاشو ، خودت باش و سفر کن با خودت سیاوش قمیشی -تردید
پاسخ : تکست های ِ ماندگار آخ دلم هیچکی کنارت نیست ، سر کن با خودت زیر و رو شو دنیا رو زیرو زبر کن با خودت وقتی میبینی خودت داره کلافت می کنه از خودت پاشو ، خودت باش و سفر کن با خودت سیاوش قمیشی -تردید
mysterious queen کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,058 امتیاز 4,964 نام مرکز سمپاد فرزانگان٣ شهر مشهد 2015/1/20 #2,475 پاسخ : تکست های ِ ماندگار زخم نمیزنی به من، که مُبتلاترم کُنی. شکنجهگر-داریوش.
swz کاربر فوقحرفهای ارسالها 904 امتیاز 10,103 2015/1/20 #2,476 پاسخ : تکست های ِ ماندگار "دوباره جاده، دوباره دريا، دوباره گريه، هميشه تنها." پاييز - احسان خواجهاميرى
پاسخ : تکست های ِ ماندگار "دوباره جاده، دوباره دريا، دوباره گريه، هميشه تنها." پاييز - احسان خواجهاميرى
...ELINOR... کاربر فوقحرفهای ارسالها 649 امتیاز 7,504 نام مرکز سمپاد فرزانگان۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1396 دانشگاه آزاد مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2015/1/20 #2,477 پاسخ : تکست های ِ ماندگار شبامو خواب نوازش دوباره هق هق و بالش... پاشایی.ستایش
imank92 کاربر نیمهحرفهای ارسالها 226 امتیاز 1,699 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی مدال المپیاد کامپیوتر مرحله دوم دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مدیریت مالی 2015/1/21 #2,478 پاسخ : تکست های ِ ماندگار [size=12pt]وقتی دلگیری و تنها غربت تمام دنیا از دریچه ی قشنگه چشم روشنت می باره غربت ؛ ابی "نوستالژی من"[/size]
پاسخ : تکست های ِ ماندگار [size=12pt]وقتی دلگیری و تنها غربت تمام دنیا از دریچه ی قشنگه چشم روشنت می باره غربت ؛ ابی "نوستالژی من"[/size]
eng.um.mahdie کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 204 امتیاز 2,802 نام مرکز سمپاد Farzanegan3 شهر Mashhad سال فارغ التحصیلی 93 2015/1/21 #2,479 پاسخ : تکست های ِ ماندگار سهم من از نگاه تو همین بود عشق تو بدترین قسمت بهترین بود تو دل بارون منو عاشقم کرد بین زمین و آسمون ولم کرد یکی بگه چه جوری شد که این شد سهم تو آسمون و من زمین شد مازیار فلاحی-لعنت به من
پاسخ : تکست های ِ ماندگار سهم من از نگاه تو همین بود عشق تو بدترین قسمت بهترین بود تو دل بارون منو عاشقم کرد بین زمین و آسمون ولم کرد یکی بگه چه جوری شد که این شد سهم تو آسمون و من زمین شد مازیار فلاحی-لعنت به من
maleck :) کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,614 امتیاز 34,729 نام مرکز سمپاد شهید بابایی شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه دانشگاه گیلان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2015/1/21 #2,480 پاسخ : تکست های ِ ماندگار چنان از خود بی خبرم که نشناسم پا ز سرم نه پیدا در چشم منی نه پنهانی از نظرم به خود می بالم اگر چو خاک ره کنی پامالم گر نفسی تو به درد دلم برسی ندهی دل خود به کسی بی خبری ز چه از مشت پری در قفسی؟! مهر و وفا کن که صفا جور و جفا دیده بسی گلهای رنگارنگ-241 ب خواننده تصنیف: بانو الهه
پاسخ : تکست های ِ ماندگار چنان از خود بی خبرم که نشناسم پا ز سرم نه پیدا در چشم منی نه پنهانی از نظرم به خود می بالم اگر چو خاک ره کنی پامالم گر نفسی تو به درد دلم برسی ندهی دل خود به کسی بی خبری ز چه از مشت پری در قفسی؟! مهر و وفا کن که صفا جور و جفا دیده بسی گلهای رنگارنگ-241 ب خواننده تصنیف: بانو الهه