• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پرسش و پاسخ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m-hadi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ

به نقل از M.kamali :
البته جفتش تقریبا به یک اندازه مهمه.تو یه دبه 20 لیتری وردا توش فوت کن فایده نداره که.شوت نمیزنه.
منطقی باش دیگه :دی
میگن شنونده باید عاقل باشه :دی

• لایک
امتیازات: N.Y.M

خب واسه حجمش:از مخزن تفنگای پینت بال میشه استفاده کرد حجم بیشتری هم دارن تقریبا بعضی از انواعش اندازش تو مایه های مال خودتونه

به نقل از erik :
خب واسه حجمش:از مخزن تفنگای پینت بال میشه استفاده کرد حجم بیشتری هم دارن تقریبا بعضی از انواعش اندازش تو مایه های مال خودتونه
حالا دم ایران اپن راهنمایی کنم بهتون :دی
اون مخزن ها بیش از 70 اتمسفر تحمل میکنن و مدل های سبک تر از 1کیلوشون بیش از 700 هزار تومن قیمتشه !

ما که کلا سیستم شوتمون ی چیز دیگست بادی نیست
کلا بازم می ارزه انصافا

سوال در مورد آی سی ال 298

با سلام. بخشی از مدار ربات تعقیب خط ما روی بردبرد هستش و فقط گیرنده و فرستنده های مادون قرمزون روی مدار چاپی هستش که 9 تا سیم داره.(7 سیم خروجی گیرنده و 2 تا برای مثبت و منفی). میکروکنترلر، ال سی دی، رگولاتور روی بردبرد هستند که روی شاسی ربات نصب شده اند.
از آنجا که نمی توان سیم های موتور را مستقیماً به میکرو وصل کرد از آی سی درایور "ال دویست و نود و هشت" استفاده می کنم که فرو کردن پایه های درون بردبرد خیلی سخت می باشد. آیا حتما باید آن را به مدار چاپی لحیم کنم؟ اگر کسی می تونه راهی برای فروکردن این آی سی به بردبرد بگه، منو راهنمایی کنه :-??

اصلاً اگر بتونم شاید کلاً بردبرد رو بیخیال شم و به معلممون بگم که یه مدار چاپی برای میکرو، ال سی دی، رگولاتور و هر چی خروجی و مثبت منفی هستش و روی بردبرد نصب شده برامون بگیره. آخه هیچ رباتی بردبرد نداره! ~X( همه مدار چاپین! :((
با تشکر

پاسخ : سوال در مورد آی سی ال 298

به نقل از Daneshvar :
با سلام. بخشی از مدار ربات تعقیب خط ما روی بردبرد هستش و فقط گیرنده و فرستنده های مادون قرمزون روی مدار چاپی هستش که 9 تا سیم داره.(7 سیم خروجی گیرنده و 2 تا برای مثبت و منفی). میکروکنترلر، ال سی دی، رگولاتور روی بردبرد هستند که روی شاسی ربات نصب شده اند.
از آنجا که نمی توان سیم های موتور را مستقیماً به میکرو وصل کرد از آی سی درایور "ال دویست و نود و هشت" استفاده می کنم که فرو کردن پایه های درون بردبرد خیلی سخت می باشد. آیا حتما باید آن را به مدار چاپی لحیم کنم؟ اگر کسی می تونه راهی برای فروکردن این آی سی به بردبرد بگه، منو راهنمایی کنه :-??

اصلاً اگر بتونم شاید کلاً بردبرد رو بیخیال شم و به معلممون بگم که یه مدار چاپی برای میکرو، ال سی دی، رگولاتور و هر چی خروجی و مثبت منفی هستش و روی بردبرد نصب شده برامون بگیره. آخه هیچ رباتی بردبرد نداره! ~X( همه مدار چاپین! :((
با تشکر
چند جا پرسیدین اینو؟ :دی
تو انجمن الکترونیک تو تاپیک پرسش و پاسخ یه جواب کوتاهی دادم

دوستان یه سوال
می خوام ربات با سنسور التراسونیک بسازم و چندتا سوال دارم.
1-از هرزگرد استفاده کنم یانه؟
2-می خوام بدون برنامه نویسی کارکنم برای همین به چندتایی آی سی سری74xxx و lm324 نیاز دارم ولی چون بد بختی داره اتصالشون کسی آی سی دیگه ای میشناسه؟
3-التراسونیک حساسیت بیشتری داره یا مادون قرمز که اگه مادون قرمز بهتره همین الآن پروژه رو عوض کنم؟
4-رادار داپلر توی این کارم استفاده ای داره؟

به نقل از Farzin2x :
دوستان یه سوال
2-می خوام بدون برنامه نویسی کارکنم برای همین به چندتایی آی سی سری74xxx و lm324 نیاز دارم ولی چون بد بختی داره اتصالشون کسی آی سی دیگه ای میشناسه؟
3-التراسونیک حساسیت بیشتری داره یا مادون قرمز که اگه مادون قرمز بهتره همین الآن پروژه رو عوض کنم؟
میشه به صورت کلی بگید قراره چی کار کنید؟

به نقل از Farzin2x :
دوستان یه سوال

1-برای راه اندازی التراسونیک، بله حتما.
2-الآن یعنی میخواین کل مدار روبات رو آنالوگ ببندین؟!
برای التراسونیک با قطع و وصل کردن یه رله و با یه اپ امپ مدار خوب و راحتی درمیاد...
3-التراسونیک دقیق تره
4-فاصله با یه جسم متحرک رو میخواین عایا؟
خب در کل بستگی به پروژه داره دیگه

به نقل از فاطمه م. :
میشه به صورت کلی بگید قراره چی کار کنید؟
می خوام یه ربات مسیریاب النراسونیک بسازم صرفاً برای اینکه کارم با آیسی و مدارای آنالوگ بهتر بشه و بعداً دیجیتالش کنم
می خوام بدونم تو فواصل بین 40 تا100 سانتی هم برای جسم متحرک و هم برای جسم ثابت التراسونیک بهتر کارمی کنه یا مادون قرمز یا داپلر؟

Back
بالا