پرسش و پاسخ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع m-hadi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پرسش و پاسخ

موتور مکسون دست دوم میخام کی داره ؟؟؟؟

سلام دوستان کسی میدونه امسال چند تا تیم از مسابقات ایران اپن میره منظورم اینه که فقط تیم اول میره یا تیم دوم هم میره به مسابقات خیلی مهمه بهادرستانی از اراک از تیم sampad-h1a دوم شدیم تو رشته رسکیو ب خواهشا مطمئن جواب بدید

به نقل از amirbahar :
سلام دوستان کسی میدونه امسال چند تا تیم از مسابقات ایران اپن میره منظورم اینه که فقط تیم اول میره یا تیم دوم هم میره به مسابقات خیلی مهمه بهادرستانی از اراک از تیم sampad-h1a دوم شدیم تو رشته رسکیو ب خواهشا مطمئن جواب بدید
فقط تیم اول میره متاسفانه

چررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از amirbahar :
چررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چین گفته این شهر ظرفیت پذیرایی ایناش پایینه از هر کشور یک یا صفر تیم تو مسابقات جهانی کوالیفای کرده

دوره های آموزش رباتیک اینجا،دو ساله ست و من دوسال وقت ندارم.
زودتر از این بازه نمیشه به سطح متوسطی برسونیم خودمون رو؟

• لایک
امتیازات: tezar

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
دوره های آموزش رباتیک اینجا،دو ساله ست و من دوسال وقت ندارم.
زودتر از این بازه نمیشه به سطح متوسطی برسونیم خودمون رو؟
اگه خودت هم همراه باهاش بخونی و کار کنی میشه واقعا.دوسال نیازی نیست.البته تا منظورت از متوسط چی باشه.برای مسابقات ایران ، اگه تیم های قدیمی نیان که اکثرا دیگه نمیان،در حد اول دومی دانش آموزی میشه بود با یک سال هم.اما باید بدونی چی میخای و وقت بزاری براش.نه یکی دو جلسه در هفته.

به نقل از tezar :
اگه خودت هم همراه باهاش بخونی و کار کنی میشه واقعا.دوسال نیازی نیست.البته تا منظورت از متوسط چی باشه.برای مسابقات ایران ، اگه تیم های قدیمی نیان که اکثرا دیگه نمیان،در حد اول دومی دانش آموزی میشه بود با یک سال هم.اما باید بدونی چی میخای و وقت بزاری براش.نه یکی دو جلسه در هفته.
خودم میخونم یکم...برای مسابقات نه. تو فکرم هست زمان دانشجویی با توجه به ایده هام از رباتیک کمک بگیرم و عملی شون کنم.
بیشتر دغدغه م اینه من سال سومم دیگه نمی تونم خیلی وقت بذارم

خودم میخونم یکم...برای مسابقات نه. تو فکرم هست زمان دانشجویی با توجه به ایده هام از رباتیک کمک بگیرم و عملی شون کنم.
بیشتر دغدغه م اینه من سال سومم دیگه نمی تونم خیلی وقت بذارم
خب اگر برای اون کار بخای میتونی بخونی خودت ولی اصل کار عملی و درگیریشو بزاری برا تابستون بعد از کنکورت ک ذهنتو زیاد درگیر نکرده باشی.اگر هم ایده هات کاملا متفاوته از رباتیک هست و فقط میخای از رباتیک توشون استفاده کنی که کارت راه بیافته میتونی ازگروه های رباتیک هم کمک بگیری.هستن تو دانشگاها اکثرا.و وقتتو بزاری رو همون ایده ی اصلی خودت

به نقل از tezar :
خب اگر برای اون کار بخای میتونی بخونی خودت ولی اصل کار عملی و درگیریشو بزاری برا تابستون بعد از کنکورت ک ذهنتو زیاد درگیر نکرده باشی.اگر هم ایده هات کاملا متفاوته از رباتیک هست و فقط میخای از رباتیک توشون استفاده کنی که کارت راه بیافته میتونی ازگروه های رباتیک هم کمک بگیری.هستن تو دانشگاها اکثرا.و وقتتو بزاری رو همون ایده ی اصلی خودت
ینی می تونم به اونا بگم چی می خوام بسازم،اونا بسازن برام؟

ینی می تونم به اونا بگم چی می خوام بسازم،اونا بسازن برام؟
بله.اما اگه خودت نرسیدی یاد بگیری.وگرنه یاد بگیری برات به صرفه تره چون خودت دقیقا همونی ک میخای رو میسازی ;;)

اینجا کسی پاسخگو هست دیگه؟:-"

پژوهش علمی که برای پایه نهم گذاشتن چیه؟

یه برد فلایت کنترل دارم
حدود دو یا سه ماهه دستمه
قراره اطلاعات الکترونیکی برد رو‌در بیارم
کسی هست کمک کنه؟!
مشکلش اینکه smd عه و من بلدش نیستم خیلی

یه برد فلایت کنترل دارم
حدود دو یا سه ماهه دستمه
قراره اطلاعات الکترونیکی برد رو‌در بیارم
کسی هست کمک کنه؟!
مشکلش اینکه smd عه و من بلدش نیستم خیلی
Ardupilot عه؟اگه باشه من فکر کنم بتونم کمکت کنم

سلام، وقت به خیر
من مداری میخوام که در تاریکی ، خروجیش پالس دو ثانیه ای باشه، یعنی در کل خروجی برابر صفر منطقیه و در تاریکی (اثر فوتوسل در مدار) خروجی به مدت دو ثانیه برابر یک منطقی بشه، میدونم که باید از آی سی ۵۵۵ حالت مونواستابل استفاده کنم فقط نمیدونم چطور باید فوتوسل رو در مدار قرار داد که همچین نتیجه ای بگیرم، اگه راهنمایی کنین، خیلی ممنون میشم، خیلی ضروریه واقعا، منتظر جوابتون هستم

واقعا کسی ایده ای نداره چه جوری شماتیک این مسخره رو پیدا کنم؟!!!!
عاخه فلای برد یه مدل کوادکوپتر از یه شرکت معروف چرا باید شماتیکش تو اینترنت نباشه؟جستجو کنید

• لایک
امتیازات: h.r
Back
بالا