گامِ اول - گزینه ۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohammadpasan1373
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : گامِ اول - گزینه ۲

سوم سخت تره؟ :o من توی تمام درسا به نظرم دوم سخت تره!مثلا زیست دوم افتضاحه :|فیزیکشم سخت تره!ریاضیشم که از هر چیزی یه ذره گفته!سوم درساش به نظرم خیلی منسجم تره!

دوستان روحیه بدم بهتون؟ ;Dمن کلا دوم رو هنوز نخوندم به غیر از نزدیک 2فصل از فیزیکش و یه دوره ی سطحی از زیستش!

×شما مدارس شهرتون همه کلاسای پیش رو گذاشتن؟به ما گفتن از آموزش و پرورش گفتن امسال سال چهارمه و حق ندارن کلاسای پیش رو از تو تابستون شرو کنن!اگه کلاس بزارن تخلف محسوب میشه :|ولی من الان دارم میبینم همه دارن پیش میخونن!ما فقط به زور یه کلاس شیمی برامون گذاشتن که اونم گفتن تروخدا جایی نگین(الان من نگفتم :-" ).فقط شهر ما اینقدر گیرن؟

ما داریم الان گسسته میخونیم :دی
بقیش پایه میخونیم!
سوم و دوم نداره که :-" کلا سخته :-"
دی وی دی هاش، فیزیکش مزخرف نیست؟ :| ولی شیمیش خوبه 8-^

به نقل از مــُـنـــا :
سوم سخت تره؟ :o من توی تمام درسا به نظرم دوم سخت تره!مثلا زیست دوم افتضاحه :|فیزیکشم سخت تره!ریاضیشم که از هر چیزی یه ذره گفته!سوم درساش به نظرم خیلی منسجم تره!

دوستان روحیه بدم بهتون؟ ;Dمن کلا دوم رو هنوز نخوندم به غیر از نزدیک 2فصل از فیزیکش و یه دوره ی سطحی از زیستش!

×شما مدارس شهرتون همه کلاسای پیش رو گذاشتن؟به ما گفتن از آموزش و پرورش گفتن امسال سال چهارمه و حق ندارن کلاسای پیش رو از تو تابستون شرو کنن!اگه کلاس بزارن تخلف محسوب میشه :|ولی من الان دارم میبینم همه دارن پیش میخونن!ما فقط به زور یه کلاس شیمی برامون گذاشتن که اونم گفتن تروخدا جایی نگین(الان من نگفتم :-" ).فقط شهر ما اینقدر گیرن؟
آره باو به ما هم گفتن اجازه ندارن پیشو کلاس بذارن از تابستون!!(همش بهونه س!!!) 8-|

من که کانون ثبت نام کردم اما دوستام از گزینه دو مخصوصا دی وی دی هاش تعریف می کنند تو اونم ریاضیش .
به نظرتون می ارزه که برم دنبال دی ویو دی هاش . آخه توی یه روستام و از شهر ۵۰ کیلومتر فاصله دارم .گفتم روز آزمون حضوری گزینه دو برم شاید یه دوست پیدا کنم و ازش بگیرم

به نقل از آهو -دندون پزشک :
من که کانون ثبت نام کردم اما دوستام از گزینه دو مخصوصا دی وی دی هاش تعریف می کنند تو اونم ریاضیش .
به نظرتون می ارزه که برم دنبال دی ویو دی هاش . آخه توی یه روستام و از شهر ۵۰ کیلومتر فاصله دارم .گفتم روز آزمون حضوری گزینه دو برم شاید یه دوست پیدا کنم و ازش بگیرم

اگه تو یه درس مشکل حاد داری و فعلا معلم مدرستون رو نمیبینی که برات توضیح بده بگیر!
کلا" به نسبت خوبن!
ولی فقط دین و زندگیش محشره! (من خودم بقیه رو تا آخر ندیدم!)

اگه شیمیش هم همونی باشه که شیمی 100 رو می گفت (استاد سلیمانی) خیلی خوبه! :)

دی وی دی ریاضیش حال منو از ریاضی به هم زد.." کتاب رو در عرض پیش میریم" اینو همون استادشون میگفت
نمی دونم چرا دی وی دی دینی وزندگی سوم من گم شده

آخه میشه 25% اولِ سومو دوهفته و بهد 25% دومشو تو 1 هفته خوند؟ :o

به نقل از محمد_پ :
آخه میشه 25% اولِ سومو دوهفته و بهد 25% دومشو تو 1 هفته خوند؟ :o
از نظر دستمال همه چیز امکان پذیره...قربون اون آقای قلم چی برم من ....
پشیمونی فایده نداره باید باهش پیش بریم وگرنه از ائنایی که قلم چی هستن و دارن با انگیزه کار می کنن خیلی عقب می مونیم
قلم چی این هفته آزمون داشت نفر اول کشورشون همه رو 100 زده بود فقط ادبیات رو فک کنم 80 زده بود...داشته باشید مزدم اینجوری درس می خونن بعد ما از اول مهر باید با این آدما رقابت کنیم...خرخونا رو نیگا خب

به نقل از داروساز آینده :
قلم چی این هفته آزمون داشت نفر اول کشورشون همه رو 100 زده بود فقط ادبیات رو فک کنم 80 زده بود...داشته باشید مزدم اینجوری درس می خونن بعد ما از اول مهر باید با این آدما رقابت کنیم...خرخونا رو نیگا خب
چی میشد حال و هوامونو خراب نکنی؟ :((
همه صد؟
من جمعِ درصدایِ عمومیم ب 250نمیرسه!ینی هر کدوم 60!

به نقل از محمد_پ :
چی میشد حال و هوامونو خراب نکنی؟ :((
همه صد؟
من جمعِ درصدایِ عمومیم ب 250نمیرسه!ینی هر کدوم 60!
بابا سوالاش از زرد عمومیه! کلا کانون همیشه نفرات اولش درصد 100 زیاد دارن. چیزی که تو کنکور اتفاق نمی افته! استرس بیخود نگیرین.

دوستای منم که هم گزینه دو رو تجربه کردن هم قلم چی رو میگن که ریاضی و فیزیک قلم چی به شدت آسونتره از گزینه دو.

عمومیاشم که همه از زرده! اینکه اونا صد شدن دلیل نمیشه که از رتبه های خوب گزینه دو بهتر باشن که. اتفاقا به نظر من تو گزینه دو رتبه زیر 200 شاخه واقعا. خ خ شاختر از زیر 100عه قلمچی (البته رتبه 200 به بعد ماشاالله همه الکیه و به درد نخور)

تورو خدا راس میگین؟ [-o<
جونِ من؟ >:D<
خداوند خیرتان دهاد! ;D
;))
خب از ده تایِ اولِ ریاضی امسال فقط 2 نفر کانونی بودن!
دیدید گفتم گام اول گز2 بهتره باز کانون بره تبلیغ کنه! =))
ب امید روزی ک جامعه ی آماریمون از تمومِ کانون ها بیشتر شه ک اینقد جامعشونو تو سرمون نزنن!
برین ی نگاهی ب مجله هایِ کانون بندازین!اون همه بچه هایِ تک رقمیشون صد میزدن درسارو باشون مصاحبه میکردن و ...کلی اِفه و ..
چی شد پس؟نوبت کنکور شد اسماشون کجاس؟ B-)

به نقل از محمد_پ :
تورو خدا راس میگین؟ [-o<
جونِ من؟ >:D<
خداوند خیرتان دهاد! ;D
;))
خب از ده تایِ اولِ ریاضی امسال فقط 2 نفر کانونی بودن!
دیدید گفتم گام اول گز2 بهتره باز کانون بره تبلیغ کنه! =))
ب امید روزی ک جامعه ی آماریمون از تمومِ کانون ها بیشتر شه ک اینقد جامعشونو تو سرمون نزنن!
برین ی نگاهی ب مجله هایِ کانون بندازین!اون همه بچه هایِ تک رقمیشون صد میزدن درسارو باشون مصاحبه میکردن و ...کلی اِفه و ..
چی شد پس؟نوبت کنکور شد اسماشون کجاس؟ B-)
چي ميگي 9 تاشون كانوني بودن.....

به نقل از soheilkahkeshan :
99 درصد دانش آموزا سال پیش میرن کانون. از جمله خودم که به نظرم سطح آزمونای گزینه دو بهتره! این که یک نفر کانون بود یا گزینه دو دلیل نمیشه که مثلا اون آزمونا بهترن.

هرکدوم از این آزمونا ویژگی خودشونو دارن. گزینه سطح سوالا و علمی بهتر, کانون هم جامعه آماری بهتر و تعداد آزمونای بیشتر. شما با توجه به نیازای خودت باید ببینی کدومو بیشتر لازم داری.

اون نفر اول قلمچی(تجربی) من میشناسمش ;Dساعتای مطالعش بین 9-11 ساعته در روز .گفتم بدونین :د

و اما این دوستانی که هی میزنن تو سر خودشون که ای وای من این چه کاری بود اومدیم گزینه 2!اولا این که واقعا چرا داری با خودت این کارو میکنی؟چرا الکی واسه خودت استرس ایجاد میکنی؟!برنامه ی قلمچی هم همچین عالی نیست!هر دفه یه درس عمومیش کل کتابه!خیلی از دوستای من که رفتن قلمچی میگن واقعا برنامش سنگینه و نمیرسیم.ینی هر کدومو که انتخاب کنی مشکلات خودشو داره!من بخاطر سوالات گزینه 2 اومدم گام اول و راضی ام.توی تابستون مهم سوال خوب دیدنِ نه این که چه آزمونی بدی . الکی استرس میدین چرا؟!

سال پیش دانشگاهیه که همه میرن کانون و من خودمم میرم.

به نقل از soheilkahkeshan :
منظورم چیزِ دیگه ای بود!
این ک طرف میاد کلِ سالو خودش میخونه بعد تو سالِ 4رم 2 تا آزمونِ کانون شرکت میکنه بعدش کانون زیرِ اسمش میزنه:یک سال با کانون بوده!
همه چی رو هم ب نفعِ خودش تموم میکنه!
مثلا نفرِ اولِ ریاضی سال90 فک کنم یکی یا دوتا آژمون کانون فقط داده بود!

بچه ها میشه یکی محدوده ی آزمون ِ حضوری ِ بعدی رو بگه؟ :دی
تو سایتش نیست آخه.

ویرایش: :-"
همه ی درسای ِ اول و دوم ؟ :-س

به نقل از فاط :
بچه ها میشه یکی محدوده ی آزمون ِ حضوری ِ بعدی رو بگه؟ :دی
تو سایتش نیست آخه.
کلِ سالِ سوم

Back
بالا