- شروع کننده موضوع
pariya
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- شیراز
- مدال المپیاد
- یه حماقتی کردیم یه زمانی :|
پاسخ : نظرتون درباره گردهمایی بچه های نجوم سمپادیا؟
بله تو هر شهری هتل هست ، پارک هست ، زمین خدام هست ! ولی من مسافری که میام اونجا از قبل باید یا جایی رزرو کرده باشم یا باید بدونم چقدر پول تو جیبم باشه... به هر حال همه چی باید حساب شده باشه !
رصدهایی که ما میریم هم پسر هست هم دختر. ولی کسی نمیگیرتمون چون از طرف جایی هستیم و مجوز داریم ! شما هم باید زیر نظر جایی این برنامه رو بذارین !
×× من چند تا چیز بگم :
اول که ببینید ما قرار نیست مثه این گردهمایی هایی که بعضیا با بچه های سایت رفتن ، بریم مثلا سوپراستار ساندویج بخوریم برگردیم ،داریم میریم رصد که یه جایی خارج از شهره ، بعد هم شبه ! اول باید همه یه جا جمع شن ، بعد باید یه وسیله ای چیزی باشه تا بچه ها رو ببره سایت رصدی ( حالا همون کمپ کویری یا رصد خونه ای که بچه ها میگن ) بعد یه شب تا صبح بچه ها اونجان !(باید از نظر امنیت و اینام جای مطمئنی باشه ! ) بعد هم کسی که یه شب تا صبح بیداره صبحش خسته هست ! نمیتونه همون موقع برگرده شهرش که !
واسه اینکه پدر و مادر ها اجازه بدن باید همه چی مرتب و اینا باشه !
خب همین منم میگم برید هزینه ی همه ی این چیزا رو حساب کنید ، بیاید بگید !به نقل از melika :) :رستوران داره ، هتل داره پارکم داره.. ولی اینا همه هزینه داره..
حتی رصدخونشم هزینه داره...
میشه رستورانو هماهنگ کرد که انقد مهمون میاد و اینا ، رصدخونه رو هم میشه هماهنگ کرد.. ولی قرار نیس که بخوابن، ها؟! اگه قرار نیس بخوابن خو زیراندازی چیزی میاریم تو پارک استراحت میکنیم دیه.. ولی هرکیم میخواد بخوابه میره هتل دیه
بعد یه چی.. دختر و پسر قاطی نمیگیرنمون؟! :-s
بله تو هر شهری هتل هست ، پارک هست ، زمین خدام هست ! ولی من مسافری که میام اونجا از قبل باید یا جایی رزرو کرده باشم یا باید بدونم چقدر پول تو جیبم باشه... به هر حال همه چی باید حساب شده باشه !
رصدهایی که ما میریم هم پسر هست هم دختر. ولی کسی نمیگیرتمون چون از طرف جایی هستیم و مجوز داریم ! شما هم باید زیر نظر جایی این برنامه رو بذارین !
×× من چند تا چیز بگم :
اول که ببینید ما قرار نیست مثه این گردهمایی هایی که بعضیا با بچه های سایت رفتن ، بریم مثلا سوپراستار ساندویج بخوریم برگردیم ،داریم میریم رصد که یه جایی خارج از شهره ، بعد هم شبه ! اول باید همه یه جا جمع شن ، بعد باید یه وسیله ای چیزی باشه تا بچه ها رو ببره سایت رصدی ( حالا همون کمپ کویری یا رصد خونه ای که بچه ها میگن ) بعد یه شب تا صبح بچه ها اونجان !(باید از نظر امنیت و اینام جای مطمئنی باشه ! ) بعد هم کسی که یه شب تا صبح بیداره صبحش خسته هست ! نمیتونه همون موقع برگرده شهرش که !
واسه اینکه پدر و مادر ها اجازه بدن باید همه چی مرتب و اینا باشه !