پاسخ : دانشجویان مهندسی شیمی
به نقل از raha g :
کیه که بگه دوغم ترشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم بودم همینو میگفتم!!!
1 موضوعی رو روشن کنم . من با اینکه رشته ام مهندسی شیمیه . اما عاشق معماریم . اگه بخوام چشم بسته تعریف کنم . راجب معماری خواهد بود مطمئنا. :) . اگه خطابه این حرف سخنان بنده بود
به نقل از raha g :
والا کتاباتونو که میبینم خوف میکنم!!!خیلی سخته؟
تمسخری بود حرف یا سوالی ؟!!
یه جواب میدم شاید مورد پذیرش باشه :
متاسفانه چون هنوز چارت مشخصی واسه مهندسی شیمی بعد n سال مشخص نشده . دوستانم که فارغ التحصیلای قبل 80 هستن . درسا و کتاباشون معجونی بود از درس ها و کتابای مکانیک و برق . 80 ایا تا ما 88 ایا بسته به گرایش کتابای جور واجوری میخونن .
شما که نفت میخونی بهتر از ما باید بدونی این مراجع چجوریاست ( پتروشیمی / طراحی فرآیند / پالایش ) علاوه بر مراجع درسی خودشون باید یه حجم قابل توجهی از مراجع شما رو بخونن مثل اینا :
کتابای طارق احمد / مثل کتاب مهندسی مخازنش
M. Smith & K.Stimson, Fuels and combustion
Mccain, William d., jr.,The Properties of Petroleum Fluids
.....
89 ایا و 90ایا هم تعداد درسهای اختیارشون زیاد شده . اونا وضعیت نافرم تری باز دارن .
این بزرگترین رویداد داخلی رشتمونه که هر 2 سال برگزار میشه . یکی از محور های امسالشو نگاه کنین
http://ichec14.ir
....
کلا دوستان هم رشته رو نمیدونم . اما من به شخصه از این وضعیت آموزشی خوشم نیومد .
به نقل از raha g :
ببخشید پلیمر با شیمی چه فرقی میکنه؟و کدوم یکیش بهتره؟؟شاید دو رشته ای کردم با م شیمی
:)
پلیمر تا سالها یکی از گرایش های مهندسی شیمی بوده و هنوز هم هست ( تو بعضی از دانشگاهها من جمله دانشگاه خودمون مستقل شده و یه دانشکده مجزاست )
بیشتر تو مقطع ارشد کارایی ها و تفاوت هاش مشخص میشه . تو کارشناسی تعداد انگشت شماری از دانشگاهها پلیمر میدن . که من از چارتش بی خبرم !!!
ارشد مهندسی پلیمر داریم و مهندسی شیمی - گرایش پلیمر . 2 تا اسم متفاوت در ظاهر اما کلا عین همه ( مسخره بازی ایرانی )
بازم سوالی بود . در خدمتم ...