خب صفحه ی قبل رو اگه می خوندی می فهمدی که نه اصلا آزمایشگاه شیمی و درس شیمی زیاد نداریم! کلا کلا ۱۲ واحد از ۱۴۰ واحد شیمی داریم! که یعنی هیچی!به نقل از z :من چن تا رشته شنیدم که به نانو ربط داره...مثلا رشته پلیمر و رشته مهندسی مواد..مهندسی شیمی چطوریه؟مثلا بیشتر درساش با شیمی و تو آزمایشگاهه؟
شما مهندسی شیمی یا پلیمر می خونی که میگی آزمایشگاهیه و بیشتر عملی؟؟به نقل از F@|-|!mEh :مسلما تئوری هم داره و فقط عملی نیست ولی خب نانو بخصوص پلیمر و مواد با آزمایشگاه سر و کار داره دیگه ! ( من که خیلی بخش آزمایشگاهیش رو دوست دارم )
این 2 تا رشته اصن شبیهه هم نیستن که بخای بینشون بمونیبه نقل از fatemeh.96 :بچه ها من امسال(٩٣) كنكور دادم....بين مهندسي شيمي و نرم افزار موندم...يكي كمك كنههههه...
به نظر من مهندسي شيمي بازار كارش خيلي بهتر از نرم افزار هست ، ضمنا كي گفته همش كار عملي و تحقيق است !!!به نقل از ali 73 :این 2 تا رشته اصن شبیهه هم نیستن که بخای بینشون بمونی
اگه علاقه به کارای کامپیوتری و برنامه نویسی و اینا داری برو کامپیوتر اگر کار عملی و تحقیق و این طور چیزا دوس داری برو مهندسی شیمی
ببین مهندسی شیمی ربطی به شیمی نداره،قبل ها اسمش مهندس صنایع شیمیایی بوده. 12 واحد شیمی پاس می کنین.شیمی عمومی که اکثر رشته ها پاس می کنن،شیمی تجزیه،شیمی آلی و شیمی فیزیک. بقیه درسا مبناش فیزیک و ریاضیه،حدودا میشه قسمت های فشار و گرمای فیزیک دبیرستان و فصل ترمودینامیک.به نقل از منِ او :دوووووستان بنده در وهله ی انتخاب رشته هستم
بیایید منو راهنمایی کنین
من هیچ علاقه ای به شیمی ندارم
نه تنها علاقه ندارم، بلکه از ی چیزاییش بدمم میاد (فقط آلی رو دوس دارم)
ولی الان گیر دادن به من که برو م شیمی، کار هست براشو خیلی رشته خوبیه و فلانو بیسار
بدون علاقه بیام، پشیمون نمیشم ب نظرتون؟
آخرِ همه چی, آدم به ملکوت اعلی میپیوندهبه نقل از >شماره داوطلبی < :شیمی کاربردی آخرش چی میشه ؟
تاپیک مهندسی شیمیه اینجا،ربطی به شیمی محض و کاربردی و اینا نداره. یه جا دیگه بپرسی زودتر جواب می گیری :دبه نقل از >شماره داوطلبی < :شیمی کاربردی آخرش چی میشه ؟
استاد دانشگاه یا میره توآزمایشگاه یه کارخانه کارمیکنه یا میره یه کار بی ربطبه نقل از >شماره داوطلبی < :شیمی کاربردی آخرش چی میشه ؟