• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث داروسازان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع happiestchemist
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محل بحث داروسازان

دوستان دارو ساز !
من يه سوال دارم ، حياتيه

• لایک
امتیازات: N!ma

سلام
در دوره ی دارو سازی،تشریح بدن رو هم باید مطالعه کرد؟
من کنکوری 95 ام،سه روز دیگه کنکورمه،میخوام تغییر رشته بدم،یه سال دیگه بمونم برای تجربی.

به نقل از Negar.H :
سلام
در دوره ی دارو سازی،تشریح بدن رو هم باید مطالعه کرد؟
من کنکوری 95 ام،سه روز دیگه کنکورمه،میخوام تغییر رشته بدم،یه سال دیگه بمونم برای تجربی.

آناتومی یکی از دروس پایه تقریبا تمامی رشته های علوم پزشکیه، تو بعضی دانشگاها ترم یک و بعضی مث ع.پ.بهشتی ترم2 آناتومی عمومی ارائه میشه. کلاس تئوری + مولاژ و جسد.

به نقل از arsha :
دوستان دارو ساز !
من يه سوال دارم ، حياتيه

میشه امیدوار بود برای دوره ی تخصص اپلای کرد و از ایران رفت؟!
کلا میشه امیدوار بود با این رشته از ایران بریم؟!
تخصص بیوتکنولوژی دارویی تو ایران داریم؟!

از سال بالاییای ما خیلی خوب اپلای کردن حتی به هاروارد، یه 87 ای داریم که من در جریانم 3ماهه منتظر ویزاشه ولی نمیاد ولی تاحالا 3تا دانشگاه تو امریکا فول فاند قبولش کردن برای تخصص.
میدونم بچه های دانشگاه تهران حداقل خیلی خوب دارن میرن.
تخصص بیوتک داریم ولی اون قدر که باید خوب نیست اموزشش.

یه دانشجوی رشته ی داروسازی از کی می تونه تو داروخونه ها کار کنه؟!
چه قد بهش پول میدن؟! :-"

مبارکه قبولیت!

تا پارسال قانون میگفت بعد از 140 واحد میتونن یه نامه 6ماهه بگیرن از دانشگاه و برن قایم مقام داروساز باشن و دانشگاه باید بنویسه که دانشجو اون ترم مرخصی گرفته. ولی چون خیلی کمبود داشتن اینجوری انجام نمیشد و بعد 140 واحد افراد یه کارت 140 واحدی از دانشگاه میگرفتن و تا اخر تحصیل میرفتن هروقت خواستن کار میکردن. اون 6ماهه بودن و واحد نداشتن جدی پیگیری نمیشد.

الان جامعه داروسازی با ظرفیت کار فعلیش (که البته در اینده گسترش پیدا میکنه ولی فعلا این ظرفیت الان داره ) داره اشباع میشه اون قانون تبدیل شد به 180 واحد. یعنی باید 180 واحد پاس کرده باشید، از طرف دیگه شروع کردن که 6ماهه بودن و واحد نداشتن تو اون ترم رو هم جدی بگیرن و بازرسی هایی که از معاونت شهیدبهشتی انجام میشه براش مهم هست و اگر فرد این شرایط رو نداشته باشه براش غیبت میزنن انگار اصلا نبوده و داروخانه غیر قانونی باز بوده.
دانشگاه تهران از 3سال پیش شروع کرد که قبل از 180 واحد نامه نده، قانونشم از سال قبل اومد.
درامد هم ساعتی هست. داخل دانشگاه کار کنی کمتر و بیرون کار کنی بیشتر. عدد نمیگم تو تاپیک :D

سلام الان دیگه واحد ندارم، ولی کارورزی ها هست، مثلا 7صبح تا 4عصر هر روز باید بری و شب هم باید درس بخونی یا تکلیف اماده کنی براش.ولی یه تایمایی هم خالی هست اونا رو ما شیفت میریم که پول بگیریم.بعد کار پایان نامه هست.خلاصه که من تقریبا هر روز الان حدود 6عصر تا 9:30شب بر می گردم خونه.

سلام من نمیدونم دقیقا کجا باید اینو میگفتم ولی فقط اینجارو پیدا کردم
ما قبلنا داشتیم روی یک میوه ای که خاصیت دارویی داره برای پوست تحقیق میکردیم ولی خوب امکانات زیادی نداشتیم اگه کسی اینجا پی گیر این کارای تحقیقاتی هست خبر بده: )

Back
بالا