• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محل بحث داروسازان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع happiestchemist
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلـآم
نمیدونم اینجا میشه اینو پرسید یا نه اگرنه ببخشـید :D
برای فردی که پدرش داروسازه (یعنی برای آینده ی شغلی میتونه کمک باشه) رشته دارو بهتر از دندون و پزشکی و ایناست یا کلا هیــچ ربطی نداره؟:D

سلـآم
نمیدونم اینجا میشه اینو پرسید یا نه اگرنه ببخشـید :D
برای فردی که پدرش داروسازه (یعنی برای آینده ی شغلی میتونه کمک باشه) رشته دارو بهتر از دندون و پزشکی و ایناست یا کلا هیــچ ربطی نداره؟:D
اگه فقط از لحاظ پوليه كه اگه بتونه بعدا توي همون داروخونه پدرش كار كنه درامد خيلي زياد با جوش و استرس كمتر راحت ميتونه داشته باشه

سلام
كسي هست اطلاعاتي راجع به المپياد داروسازي داشته باشه؟زمان ثبت نام،اطلاعات آزمون،منابع و ...
متشكر

ايشالله كه جاي سوال همين جا باشه ديگه

سلام وقت بخير
دوستان ممكن راهنمايي كامل كنيد و بفرماييد رشته داروسازي چطوريه شنيدم كه درسهاش سخت و حفظياتي
قبلا در دانشگاه فقط٣واحد شيمي الي گذروندم كه اصلا اين درس رو دوست نداشتم ، روند درسهاي دارو همه به اين شكل؟؟ من علاقمندم اما اطلاعات كافي ندارم به نظرم كسي كه اين رشته رو خونده بهتر ميتواند كمك كند
بازار كار؟در درسهاش فرمول و محاسبات هم هست ؟ طرح هم بايد گذراند؟ من قبلا رشته ديگري رو خوندم وچند سال هم وقفه افتاده ميخواست بدونم آيا كار درستي است كه بخوام زمان بگذارم براي قبول شدن در اين رشته؟
پيشاپيش تشكر براي راهنماييتان

سلام. دوستان من تو يه دوراهى ام و براى تصميم گرفتن نياز به اطلاعات شما دارم
ببينيد من امسال داروسازى ايت الله املى (ازاد امل) قبول شدم و اولين سال كنكورمم بود، خيلى از اطرافيام بهم از اينده ى تاريك داروسازى ميگن و بهم پيشنهاد ميكنن امسال كنكور بدم؛ شما اينده ى داروسازى رو برا مثلا چند سال ديگه كه من تازه درسم تموم شه چطور ميبينين؟

سلام. دوستان من تو يه دوراهى ام و براى تصميم گرفتن نياز به اطلاعات شما دارم
ببينيد من امسال داروسازى ايت الله املى (ازاد امل) قبول شدم و اولين سال كنكورمم بود، خيلى از اطرافيام بهم از اينده ى تاريك داروسازى ميگن و بهم پيشنهاد ميكنن امسال كنكور بدم؛ شما اينده ى داروسازى رو برا مثلا چند سال ديگه كه من تازه درسم تموم شه چطور ميبينين؟

در جواب اون مشاوران گرانقدر باید بگم آینده مملکت کلن تو هاله ای از ابهام و تیرگی عه.

واسه یه رشته ای مث داروسازی, دانشگاه خوب خیلی مهمه. من دانشگاه ازاد امل رو ندیدم, واقعن نمیشه نظر داد

در مورد خود رشته داروسازی, اصطلاحن مهارت محور و تخصصی شده. آینده واسه دانش آموخته دکترای داروسازی که دانش و مهارتهای مالی, مدیریتی و اقتصاد خرد هم داشته باشه, یا تو حوزه داروساز اجتماعی و همین طور بحثای فنی و توسعه ای جای کار زیاد عه

در جواب اون مشاوران گرانقدر باید بگم آینده مملکت کلن تو هاله ای از ابهام و تیرگی عه.

واسه یه رشته ای مث داروسازی, دانشگاه خوب خیلی مهمه. من دانشگاه ازاد امل رو ندیدم, واقعن نمیشه نظر داد

در مورد خود رشته داروسازی, اصطلاحن مهارت محور و تخصصی شده. آینده واسه دانش آموخته دکترای داروسازی که دانش و مهارتهای مالی, مدیریتی و اقتصاد خرد هم داشته باشه, یا تو حوزه داروساز اجتماعی و همین طور بحثای فنی و توسعه ای جای کار زیاد عه
موافقم

سلام .
کسایی گه رشتشون داروسازیه و الان دارن میخونن میشه بگن راضین یا نه؟وچرا ؟ چتای مربوط ب این موضوع همه ماله چند سال پیشه

چقدر اینجا خاک گرفته...
داروساز/ دانشجوی داروسازی دیگه ای(به جز من) نیست؟
خوشحال میشم اینجا رونق قبلیشو دوباره داشته باشه

چقدر اینجا خاک گرفته...
داروساز/ دانشجوی داروسازی دیگه ای(به جز من) نیست؟
خوشحال میشم اینجا رونق قبلیشو دوباره داشته باشه
والا من دارو ساز نیستم(حتی کنکوری هم نیستم)ولی میشه درباره کارتون توضیح بدید یکم ؟ شاید علاقه مند شدم به این رشته

Back
بالا