اعتراف ميكنم نه تنها اينو نميدونستم
بلكه تا همين سال پيش نميدونستم كه كامران هومن برادرن
اعتراف ميكنم كه با اينكه سوم دبيرستانم،اماهنوزم بلد نيستم دوچرخه سواري كنم
اعتراف میکنم که هیجوقت نمیتونم برای کسی که ارزشی برام نداره ارزش قایل شم
.
و اعتراف میکنم امتحان ادبیات و دینی همشو تقلب کردم
فیزیکم به پشت سریم 20 نمره رسوندم!!!!
۱. نقل قول از ارسال دیگران، پاسخ دادن به ارسال دیگران، اظهار نظر در مورد ارسالها و خلاصه چت به هر شکل ممنوع است. عمل مدیریتی: حذف بدون اخطار
۲. پاسخ های تبلیغاتی، سودجویانه، کپی/پیست و امثالهم ممنوع است. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش بدون اخطار به صلاحدید مدیر
۳. ارسال عکس به صورت تنها محتوای پست اکیدا ممنوع است. عکس در حرف بزن تنها در صورت ارتباط با ارسال و با عرض ۳۵۰ پیکسل آزاد است. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش پست، برداشتن تگ بدون اخطار و به صلاحدید مدیر.
۴. پستهای تک اسمایلی، رمزگذاری شده و ارسالهایی در مورد سایت و اجزای آن (شامل بانگ، آواتار، امتیاز، تعداد ارسال و درجه کاربری) ممنوعند. عمل مدیریتی: حذف بدون اخطار
۵. اگر محتوای پست درباره فرد یا گروهی باشد، درصورت شکایت فرد/گروه مربوطه، با پست و فرد ارسال کننده برخورد خواهد شد.
۶. هر کاربر در هر شبانه روز از ساعت «۰۰: ۰۰ الی ۲۳: ۵۹» مجاز به ارسال دو پست میباشد و برای اضافه کردن حرف جدید ویرایش الزامیست. در صورتی که توانایی ویرایش را ندارید در پایان پست حتما ذکر کنید. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش پست قدیمی تر بدون اخطار
اعتراف میکنم هر وقت همینجور الکی میام این قوانین تاپیک حرف بزن رو میخونم....خییییلی میترسم!آخه همش گفته:حذف بدون اخطار!،عمل مدیریتی:حذف!
انگار می خوام خودمو بترسونم....حشو نباشه....بی گمان....خود درگیریه....