• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم تا یه هفته فکرم درگیر این بود که اگه عاشورا و تاسوعا بیافته تو ماه رمضون وضعیت روزه هامون چی میشه :

خخخخخخخخخ.اعتراف میکنم خیلی .....تشریف دارم.
تا حالا شده ازت بپرسن مردمک ینی چی بگی ینی مردم کوچک

اعتراف می‌کنم که تا همین دیروز، زنگ ِ تفریح ِ دوم؛ نمی‌دونستم زانیار و سیروان خسروی با هم برادرن. X_X :-""

اعتراف میکنم دندونم به شدت درد میکنه ولی چیزی نمیگم ک مبادا برم دندون پزشکی دندونمو بکشه و آمپول بزنه و این حرفا :-" :))

من قبلا فکر می کردم که این که می گن 1+5 قضیه اش اینطوری بوده :
الآن 5 تا کشورند یکی میره باششون هم پیمان می شه بعدش میشه 1+6 به همین منوال زیاد می شن:-"

شماره خودمو دادم به معاون مدرسه به عنوان شماره پدر
صب به صب اس ام اس میومد : ولی گرامی ... فرزند شما امروز با تاخیر به مدرسه امد :))

به نقل از 1tA ! :D :
اعتراف می‌کنم که تا همین دیروز، زنگ ِ تفریح ِ دوم؛ نمی‌دونستم زانیار و سیروان خسروی با هم برادرن. X_X :-""
اعتراف ميكنم نه تنها اينو نميدونستم
بلكه تا همين سال پيش نميدونستم كه كامران هومن برادرن ;D
اعتراف ميكنم كه با اينكه سوم دبيرستانم،اماهنوزم بلد نيستم دوچرخه سواري كنم :|

اعتراف میکنم که تا دیروز فرق شریان و ورید رو نمیدونستم و اصولا فکر میکردم یکی هستن :-" امیدوارم خیلی ها ندونن :-"

اعتراف میکنم که هیجوقت نمیتونم برای کسی که ارزشی برام نداره ارزش قایل شم
.
و اعتراف میکنم امتحان ادبیات و دینی همشو تقلب کردم
فیزیکم به پشت سریم 20 نمره رسوندم!!!!:D

قوانین تاپیک حرف بزن به شرح زیر است:

۱. نقل قول از ارسال دیگران، پاسخ دادن به ارسال دیگران، اظهار نظر در مورد ارسال‌ها و خلاصه چت به هر شکل ممنوع است. عمل مدیریتی: حذف بدون اخطار

۲. پاسخ های تبلیغاتی، سودجویانه، کپی/پیست و امثالهم ممنوع است. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش بدون اخطار به صلاحدید مدیر

۳. ارسال عکس به صورت تنها محتوای پست اکیدا ممنوع است. عکس در حرف بزن تنها در صورت ارتباط با ارسال و با عرض ۳۵۰ پیکسل آزاد است. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش پست، برداشتن تگ بدون اخطار و به صلاحدید مدیر.

۴. پست‌های تک اسمایلی، رمزگذاری شده و ارسال‌هایی در مورد سایت و اجزای آن (شامل بانگ، آواتار، امتیاز، تعداد ارسال و درجه کاربری) ممنوعند. عمل مدیریتی: حذف بدون اخطار

۵. اگر محتوای پست درباره فرد یا گروهی باشد، درصورت شکایت فرد/گروه مربوطه، با پست و فرد ارسال کننده برخورد خواهد شد.

۶. هر کاربر در هر شبانه روز از ساعت «۰۰: ۰۰ الی ۲۳: ۵۹» مجاز به ارسال دو پست می‌باشد و برای اضافه کردن حرف جدید ویرایش الزامیست. در صورتی که توانایی ویرایش را ندارید در پایان پست حتما ذکر کنید. عمل مدیریتی: حذف/ویرایش پست قدیمی تر بدون اخطار

اعتراف میکنم هر وقت همینجور الکی میام این قوانین تاپیک حرف بزن رو میخونم....خییییلی میترسم!آخه همش گفته:حذف بدون اخطار!،عمل مدیریتی:حذف!
انگار می خوام خودمو بترسونم....حشو نباشه....بی گمان....خود درگیریه....

Back
بالا