• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اعترافگاه !

اعتراف میکنم...
تازه سر جلسه امتحان نهایی ریاضی فهمید پ خ و ح ب مخفف چی ان :D

اعتراف میکنم هنوز نمیدونم ح.ب چیه؟؟؟ولی یه حدسایی زدم فک کنم به نظرگذاشتن واسه بانگ ها میگن ح.ب آره؟؟ :-/ :-[

اعتراف میکنم ذوق میکنم بعد از ی مدت میام میبینم چنتا پ.خ داشتم :-"
وقتی این پیامه میاد که" شما پیغام خصوصی در فلان دریافت کردید آیا مایل به..." این عالیه وقتی میام سمپادیا چشامو میبندم بعضی وقتا تا وقتی بازش کردم ببینم این پیامه هست :D
و برعکس اگه بعد از 2 روز بیام ببینم مثلا هیچ پیامی نیست ضدحاله برام

اعتراف میکنم که یه بار رفتم دکتر زنان ، ایشون هم میون سوالاش پرسید - نامزد نداری؟
منم شیطنتم گل کرد و گفتم چند ماهی هست نامزد کردم ، اونم نامردی نکرد و هرچی سوال مربوطه [nb]بیشتر شو واگذار میکنم به اطلاعات خودتون[/nb]بود ، پرسید :-" :-"

اعتراف میکنم هفته پیش که مودمم خاموش بود به طور اتفاقی دیدم تو گوشیم پیام اومد که شبکه های وای فای فعال هستن من اولش فکر کردم شاید داداشم مودمو روشن کرده رفتم تو اتاقم دیدم نه این که خاموشه فهمیدم یه طرفی مث که واسه وای فاش رمز نذاشته منم که از خدا خواسته تا دو سه روز از وای فای این بنده خدا استفاده میکردم دیگه نه که مفت بود ثانیه ثانیه تو نت بودن یه حس باحالی داشت :-" فقط یه ذره سرعتش کم بود[nb]چه پررو ام هستم :-"[/nb] که اونم فکر کنم بخاطر این بود که همه همسایه های محترم داشتن از این وای فای مفت و مجانی استفاده میکردن واسه همین :D خلاصه که بعد از دو سه روز این طرف که خدا خیرش بده رفت که رفت شایدم واسه نتش رمز گذاشته ;)) :-"

اعتراف میکنم هی دارم پست میدم حرف بزن آزاد شه برام
قبلن باز بودا
فعالیتم کم شد بستنش :|

اعتراف میکنم که یکبار به جای موبایل، کنترل کولر رو با خودم بردم بیرون =))

بنده کلن اعترافو دوست دارم !
این هم سری دیگری از اعترافات کبیره ی بنده :D :

اعتراف میکنم تا حالا روی این موضوع حتی کلیک هم نکرده ام ^#^ ^#^:

y9qwgv3azz2yl15uuhn3.jpg

اعتراف میکنم بعد از این همه وقت هنوز بلد نیستم لینک کنم یه نوشته یا عکسی رو :-" میرم تو انجمن پزشکی از تاپیک سفری در انجمن یا پست بقیه ملت ک سر دست باشن یکیشو کپی میکنم با اون لینک میکنم مورد جدیدمو :-"

اعتراف میکنم تا حالا کلی خودکارو تراش کردم از اخرم تراشه میشکست و من قول میدادم دیگه این کارو نکنم ولی همون قضیه نرود میخ اهنین در سنگ بودم من :D
بعد بچه که بودم فکر میکردم تمام خواهرزاده ها دخترن و تمام برادر زاده ها پسرن :D

Back
بالا