• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم وقتی به خواهرم دارم یه چیزی درس میدم و میرسه به چیزی که بلدش نیستم (برا کنکور هم حذفش کرده بودم مثلا) یه بهانه ای پیدا میکنم که به اون بگم تو منظور منو متوجه نمیشی وگرنه من خوب دارم توضیح میدم اصلا اعصابمو خراب کردی دیگه بهت توضیح نمی‌دم خدافظ
بچه فکر می‌کنه خنگ شده طفلی

اعتراف میکنم حتی الان هم با وجود n روز قطعی اینترنت، اثرات اینستا از مغزم پاک نشده و نمیتونم پیامهای طولانی رو بخونم. در نتیجه فقط سطر اولشو میخونم و رد میکنم :((.

من تا چند وقت پیش نمی‌دونستم اگه به یه دختر بگم همو ببینیم یا بریم یه چایی بزنیم و فلان دعوت به دیت حسابه. حتی هنوز هم نمی‌دونم وقتی یکی بهم میگه همو ببینیم منظورش اینه همو ببینیم یا منظورش اینه من به دیت دعوتش کنم که همو ببینیم.
واقعا همه چیز سخت شده.
فکر کنم اگه بنا بر دیت باشه حرف بیشتری از بیا بریم چایی بزنیم لازمه.
وگرنه که من تا الان اندازه موهای سرم رفتم دیت.
شت😂😂😂😂

برگام منظورتون چیه...

اگر چایی دیت حساب میشه من ۱۲۰ ۱۳۰ تایی دیت رفتم

من تا چند وقت پیش نمی‌دونستم اگه به یه دختر بگم همو ببینیم یا بریم یه چایی بزنیم و فلان دعوت به دیت حسابه. حتی هنوز هم نمی‌دونم وقتی یکی بهم میگه همو ببینیم منظورش اینه همو ببینیم یا منظورش اینه من به دیت دعوتش کنم که همو ببینیم.
واقعا همه چیز سخت شده.
تو سن شما فک نکنم چایی خوردن دیت حساب بشه😂

اعتراف می‌کنم که صبرم نسبت به آدما روز به روز کمتر می‌شه و روز به روز بیشتر شبیه همونایی می‌شم که نمی‌تونم تحملشون کنم.

اعتراف می‌کنم از دانشگاهم پشیمونم. به عنوان یه دختری که از یه شهر ته دنیا اومده انتظارات خیلی بیشتری از اینجا داشتم؛ تهش فهمیدم آزادیم توی شهر خودم خیلی بیشتر از اینجا بود.
از فیلتر کردن خودم متنفرم، فکر می‌کردم وقتی بیام اینجا لازم نیست خودمو فیلتر کنم یا حداقل کمتر لازمه ولی دارم بیشتر از همیشه انجامش می‌دم.
فکر می‌کردم اینکه برادرم اینجاست، یه پوئن مثبت حساب بشه؛ ولی این روزا این قضیه بیشتر داره بهم آسیب می‌زنه.
می‌دونم، که مادرم می‌دونه پشیمونم. می‌دونم که می‌تونم انتقالی بگیرم ولی با توجه به اصل هر که برگردد خر گردد، عمرا برگردم چه الان چه بعد از فارغ التحصیلی چه موقع مرگم.
می‌دونم که تهش بهش آسیب می‌زنم ولی اونقدری خودخواه هستم که تنها دلخوشی این روزامو ول نکنم.

Back
بالا