اعتراف میکنم از اول سال تا حالا هیچ کدوم از مشقای شیمی رو خودم حل نکردم همرو کپ زدم.............
این موضوع راجبه همه ی درس هام به جز ریاضی / فیزیک / هندسه صادقه....................
B-)
:قورت دادن آب دهان به سختی
میخوام یه اعترافی بکنم
خیلی گفتنش سخته واسم ...
اعتراف میکنم وقتی که دارم یه اتفاقی رو تعریف میکنم همه ی چیزی رو ک دوس داشتم اتفاق بیوفته یا حرفیو ک دوس داشتم بزنم ولی نزدم و یا حرف جالبی که طرف مقابل میتونسته بگه و نگفته رو هم برای جذابیت صحبتم لا به لای حرفام میگم
اعتراف میکنم از آزمونسنجش امروز ؛ ریاضی و فیزیک رو تمام از رو بغلیم نوشتم ؛ علوماجتماعی رو از جلوییم دیدم + دهبیستسیچهل کردم
فقط عربی و شیمی رو خودم زدم
اعتراف می کنم روز چهارشنبه هفته ی پیش خودمون مغزی دستگیره درو در اوردیم تا معلم زبانمون نتونه بیاد تو کلاس.
و اعتراف می کنم که زنگ بعدش من صندلی رو زدم کنار از جلو در تا دوباره بسته بشه و وقت تلف بشه :-$
من از همين تريبون اعتراف ميكنم كه تا حالا اتفاق افتاده يه ربع تمام كل خونه رو در جستجوي گوشيم شخم بزنم بعد ببينم تو جيبمه دارم باهاش آهنگ گوش ميدم.
اعتراف ميكنم هنوز كه هنوزه با اين كه خرس گنده شدم وقتي شبها خونه تنهام بعضي وقتا زهره ترك ميشم، هي توقع دارم يكي از تو تلويزيون يا زير پتو يا از پشت سرم بياد بيرون.
اعتراف میکنم هنوزم درست نمیفهمم دقیقا چجوری میشه تورم و اینا باعث بشه بگیم قدرت اقتصادی ی دولت پایینه خب آخه بالاخره پول بین مردم همون کشور میچرخه و در کل نه سودی هست برای اون کشور و نه ضرری نه؟!
اعتراف میکنم هنوز فرق بین پست "اول صفحه" با پست "اخر صفحه" رو نفهمیدم!
هنوز تو کفشم ملت چیجوری فرق بین این دو تا رو تشخیص میدن"-:
به خصوص تو این حرف بزن و اینا…!