• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم چند وقتیه دلم میخواد برم بانگ کاربرای جدید بگم پخ ......دیگه جوابشون رو ندم بزارم توی جهل باقی بمونن :))....

اسپم : دکتر لکتر آیا از بنده هم تصویری کشیدی ؟! ....پخ کنش :))

اعتراف می‌کنم اول عنوان او تاپیکه رو case ostadi خوندم🤦‍♀️

اعتراف میکنم عاشق پستاییم که خودم اولین نفریم که قراره نسبت بهشون ری اکشن نشون بده
آخه مثلا اگه یهو دیر برسم و طرف بیست تا لایک داشته باشه، ناخودآگاه منم لایک میدم
ولی اونایی که اولیش خودمم حس میکنم الان کلی قدرت تصمیم گیری دارم :))

اعتراف میکنم اونروز اون نوشابه رو من ریختم رو فرش نه داداشم 🫰🏻

آخرین ویرایش:
اعتراف میکنم که:
بچه بودم ، وقتی با رفیقام خیلی ورزش و بدو بدو میکردم ، بعد یه مدت خسته میشدم، می‌ایستادم و به علت خستگی نفس نفس میزدم ، رفیقام هم خسته بودن و نفس نفس میزدن ، من بهشون گیر میدادم چرا نفس نفس میزنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلرین ادای من رو در میارین؟؟؟؟؟؟؟
فکر میکردم ادام رو در میارن و باهاشون دعوا میکردم

اعتراف می کنم دارم روانمو از دست میدم
اعتراف می کنم اردیبهشت و خرداد مدرسه میخواد خفمون کنه
اعتراف میکنم میخوام از زندگی لفت بدم

اعتراف میکنم که با توجه به رفتاری که صدرا اولین بار که وارد فروم شدم باهام داشت هنوز ازش میترسم🥀(جرئت تگ گردنش رو ندارم)

اعتراف می‌کنم گاهی حس می‌کنم باید از حقم دفاع کنم و هوس سلیطه‌گری به سرم می‌زنه ولی معمولا خیلی زود حوصله‌م سر می‌ره و کوتاه میام. اگه می‌خواستم با همون گودرت اولیه ادامه بدم تا مرز نابودی خودم و سوژه‌ی مورد نظر پیش می‌رفتم;))

اعتراف میکنم از اینکه توی دعوایی که سر یه بنده خدای دیگه ای بود و ته دعوا رسیدم وقتی همرو جدا کردن بجای اینکه کولی بازی دربیارم و منم برم یکی بزنم فقط به فحش بسنده کردم دوماهه دارم حرص میخورم

اعتراف میکنم بعد گرفت کاراکتر لپ گومبولی ، روحیاتم شادتر و بچه‌گانه تر شده
البته اینکه نقاشی رو شروع کردم هم تاثیر داره
حس میکنم قضاوت میشم

اعتراف میکنم نمیتونم برای اینکه اکانتم لنگر‌دار بشه صبر کنم😂

اعتراف میکنم احتمالا هرگز از اینکه پزشکی تهران قبول نشدم موو‌آن نخواهم کرد

اعتراف میکنم خیلی دوست دارم قدم ۱۷۰ بود

اعتراف میکنم با اینکه همیشه و همه‌جا برعکسشو میگم، سال آخر تغییر رشته دادن و سه رقمی شدنم به نظر خودم نسبتا خفن بوده و شاید بزرگترین دستاوردم تو زندگی تا این لحظه.

آخرین ویرایش:
اعتراف میکنم میخوام تا ابد زیر ۱۵ سال باشم
اعتراف میکنم از بستنی بودن خسته شدم و لپ گومبولی میخوام
اعتراف میکنم با اینکه فردا امتحان شیمی دارم ولی میخوام برم یه پروفایل بکشم(ناموفق)

آخرین ویرایش:
اعتراف می‌کنم به جای اپیزود ۴ فصل ۱ ترو دیتکتیو اپیزود ۴ فصل ۲ شو دیدم و با وجود کاراکترای کاملا متفاوت نفهمیدم یه چیزی اشتباهه و تا آخر منتظر بودم اون کاراکترا به داستان اضافه شن.

Back
بالا