• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اعترافگاه!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ham!D ShojaE
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اعتراف میکنم از واژه سمپاد خوشم نمیاد و به واژه تیزهوشان علاقه بیشتری دارم.

نه بخاطر معنی تیزهوشان، صرفا بخاطر اینکه خوشگل نوشته میشه.

اعتراف می‌کنم که نمی‌تونم جواب پیامشو بدم:< نه اینکه نخواما، نمی‌توووونم‌. دلم بدجوری از کارش شکسته شد:(

اعتراف میکنم دوباره داره از شلوغی تهران خوشم میاد. خیلی کم کم و تدریجی. خدا به خیر کنه..

اعتراف میکنم گاهی از اینکه تغییر رشته دادم و الان دانشجشوی مهندسی نیستم پشیمون میشم.

اعتراف می‌کنم پیش اومده کیفیت رو فدای کمیت کنم اما بعدش پشیمون شدم.

اعتراف میکنم که درباره یه کاربری از سایت تصورات خوبی ندارم.
حالا نمیشه گفت. اما به هرحال.

اعتراف میکنم متن های غمگین که سعی میشه خیلی طولانی زیبا تمثیلی نوشته بشن برام جذاب نیستن
درد و غم اون فرد انگار تو اون متن زیبا گم و بی ارزش میشه

اعتراف میکنم از phoenix_s9 و Oreo به شدت میترسم ، حتی همین الان میترسم این رو ببینن ، برای همین تگشون نکردم
نمیتونم باهاشون هیچ شوخی کنم

آخرین ویرایش:
اعتراف میکنم از phoenix_s9 و Oreo به شدت میترسم ، حتی همین الان میترسم این رو ببینن ، برای همین تگشون نکردم
نمیتونم باهاشون هیچ شوخی کنم
به این لیست محو رو هم اضافه میکنم
خیلی خطرناکه
البته شاید جزوه اعصابش رو خورد کرده بود

آخرین ویرایش:
اعتراف می‌کنم همین چند ماه که نرفتیم دانشگاه اسم همکلاسی هام رو یادم رفته خصوصا فاطمه ها و زهرا ها رو، مثلا یه اسم و فامیل بلدم ولی نمیدونم اسم کیه البته ما واقعا زیادیم ۲۵۰ نفر

اعتراف میکنم اون اوایل که اینجا اکانت ساخته بودم فکرمیکردم سطح اینجا خیلی بالاست و بعضی پیاما رو اصلا نمیفهمیدم =)) یکی از دلایلم برای اینکه یه چندسالی نبودم این بود

اعتراف میکنم به عنوان یه شیرازی نوشتن یه سری محله ها و لوکیشن رو بلد نیستم
مثلا معالی آباد که ما میگیم مالیاباد /عفیف آباد که میشه عفیاباد اینم چون زیاد رفت امد داشتم دیکته رسمی شون رو میدونم
ولی جایی مثل کتس فس یا جاهای دیگه رو نمیدونم

Back
بالا