برنامه ورزشی شما در تابستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع مهسا 1376
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برنامه شما برای ورزش در تابستان

کنکوریم ولی خو به ورزش نیاز دارم.. حتمن باید برم..
یا تفریحی میریم شنا یا با بروبچ سالن میگیریم برا والیبال یا میرم کلاسِ بوق :-"
ميتونيم هر روز قبل از اين كه شب بشه پياده روي كنيم
اگه تو كنكور بخوايم همش بشينيم كم كم بدنمون درد ميگيره و كسل ميشيم و ديگه حاله درس خوندنو نداريم
تفريحي شنا يا باشگاه با بچه ها فعاليت خوبيه ولي منظم نيست
حتي اگه پياده روي خيلي وقت گير باشه ميتونيم دو روزي يك بار بريم

من می خوام بسکتبال و تنیسم را قوی تر کنم و در زبان مهارت بالایی داشته باشم ! [-o< [-o<

من میخوام دوباره شنا رو شروع کنم :x
همشو یادم رفته :-"

توی این ورزشای رزمی٬ کدومش کاربردی تره؟ ینی به عنوان دفاع شخصی میشه ازش استفاده کرد؟
من یه مدت تکواندو میرفتم ولی بیشتر حرکاتش حالت نمایشی و اینا داشت :دی

کسایی که وقت نمیکنن کلاس برن و وسیه مناسبی توی خونه ندارن٬ پیاده روی مناسب ترین گزینه ست...چون هزینه خاصی نداره و حداکثر زمانی که ممکنه وقت ببره ۴۵ دقیقه ست :دی بهتر هم هست که صبح زود باشه که قبلش خسته نشده باشین و بعدش هم با انرژی بیشتر کاراتونو انجام بدین :دی
کفش مناسب انتخاب کنین واسه این کار٬ و همون طور که شاید خیلی هاتون شنیده باشین این رو٬ سرعت قدم زدنتون یکنواخت تند یا کند نباشه٬ تدریجی کم و زیادش کنین :دی

بسکتبال و دوست دارم چون واقعا ورزش پر فعالیتیه و سه ساله کار میکنم حتی تو مدرسه ها هم بعضی وقتها میرفتم امسالم ادامش میدم

تنیسم خیلی خیلی دوست دارم نمیدونم تا امسال دنبالش نرفتم ولی اونم میرم

پارکورم دلم میخاد یاد بگیرم دارم دنبال میگردم یکجا برم اسممو بنویسم

شبها هم حدود دو ساعت هر شب با بابام میرم میدوم چون دویدن حس خوبی بهم میده یکجورایی حس زندگی ترجیح میدم تو پارک بریم

من هم چون درگیر تیم ملی( :x) و اینام روزی 3 ساعت تمرین واترپلو دارم البته بقیه دوستام 7 ساعت تمرین دارن ولی خب من نمیرسم دیگه :)

پاسخ : برنامه ورزشی شما در تابستان

تابستون ک کلا باید خر بزنیم ولی ب فکر اینم ک روز در میون برم پارک ملت برای فوتبال و پینگ پنگ
کلا هر روزم ی ی ساعتی دوچرخه سواریم بکنم

ورزش واسه بازده درس خوندن خیلی مهمه ! کلن نه تابستون از هفته اول مدرسه ها سعی میکنم دو روز تو هفته برم یه ساعت دوچرخه سواری .

بعد کنکوریا چون همش یه جا هستن و غذا هم باید کامل بخورن چاق میشن طبق تجربه خونوادگی ! لازمه ورزش ! :-"

ایام عید هم که هرروز رفتم.. ;D

فقط کنکورو بدم بعد به طور فوق حرفه ای تنسمو تابسون و بعدش ادامه بدم...البته ایشالله خوب بدم کنکورو که روحیه عالی داشته باشم...

میخوام تنیس یاد بگیرم ولی تو عمرم یکبارم راکتشو دستم نگرفتم

بسکتبااااااااااااال!!!! >:D<
چند ماهه نرفتم سر تمرین خیلی حالم بده! لحظه شماری میکنم دوباره برم!!! :)
دلم واسه بسکتبال و خانه ی بسکت یه زره شدههههه! :(

من دوست دارم امسال برم یوگا به نظرتون واسه تمرکز ذهن خووووووووبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو فکر دوچرخه یا اسکیت هم هستم ;D

همون چيزاى هميشگى: اسب سوارى، تنيس، دوچرخه سوارى، بدن سازى، برك دنس

Back
بالا