Casillas کاربر فوقفعال ارسالها 107 امتیاز 1,283 نام مرکز سمپاد Farz شهر مشهد 2012/7/6 #111 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مي نويسم : هر كس اين را بخواند خر است....!!! =P~ =P~
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مي نويسم : هر كس اين را بخواند خر است....!!! =P~ =P~
ایناز محمودی کاربر نیمهحرفهای ارسالها 270 امتیاز 1,091 نام مرکز سمپاد فرزانگان محقق شهر اردبیل دانشگاه هرجا خدا بخواد رشته دانشگاه داروسازی یا شایدم پزشکی 2012/7/7 #112 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول باید امتحانش کنم ببینم مینویسه یانه.....!!!!!
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اول باید امتحانش کنم ببینم مینویسه یانه.....!!!!!
soofy کاربر نیمهحرفهای ارسالها 218 امتیاز 1,048 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر اصفهان مدال المپیاد المپیاد ریاضی و ادبی فعالیت می کردم یه زمانی دانشگاه دانشگاه هنر اصفهان رشته دانشگاه مهندسی معماری 2012/7/7 #113 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه بیت شعر...
dissib کاربر نیمهحرفهای ارسالها 192 امتیاز 1,330 2012/7/7 #114 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ رنگ همون خودکارو!
nikta shahi کاربر فعال ارسالها 20 امتیاز 113 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قائمشهر 2012/7/7 #115 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسم و فامیلمو می نویسم تو مدرسم قبل از اینکه معلم درسو شروع کنه 1 دور اسممو تو دفتر مینویسمو پاک میکنم هر دفعم یه مدلی به اسمم میدم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسم و فامیلمو می نویسم تو مدرسم قبل از اینکه معلم درسو شروع کنه 1 دور اسممو تو دفتر مینویسمو پاک میکنم هر دفعم یه مدلی به اسمم میدم
amir h کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 988 امتیاز 1,819 نام مرکز سمپاد سلطانی شهر کرج سال فارغ التحصیلی 90 2012/7/7 #116 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ از وقتی رفتم معماری 1 مکعب میکشم که به پرسپکتیو رفته! این چند وقت اخیر پرتکرارترینش این بوده یا این کارو میکنم یا خط خطی میکنم (یعنی 1شکل خاصی در میارم!) دیگه کمتر پیش میاد چیزی بنویسم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ از وقتی رفتم معماری 1 مکعب میکشم که به پرسپکتیو رفته! این چند وقت اخیر پرتکرارترینش این بوده یا این کارو میکنم یا خط خطی میکنم (یعنی 1شکل خاصی در میارم!) دیگه کمتر پیش میاد چیزی بنویسم
م.ز کاربر حرفهای ارسالها 485 امتیاز 2,766 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک. شهر تهران 2012/7/7 #117 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ باورتون میشه تا حالا بهش دقت نکردم؟!
simin کاربر فوقفعال ارسالها 119 امتیاز 176 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر دزفول دانشگاه شهید چمران رشته دانشگاه genetics 2012/7/7 #118 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مینویسم سیمین به انگلیسی. نقطه هاشم قلب میذارمو خلاصه کلی مدل میدم بهش
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مینویسم سیمین به انگلیسی. نقطه هاشم قلب میذارمو خلاصه کلی مدل میدم بهش
nbalinparast کاربر فوقحرفهای ارسالها 885 امتیاز 2,106 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران 2012/7/7 #119 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ به نام خدا و بعدش سلام :)
melika15 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 407 امتیاز 3,317 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1395 2012/7/7 #120 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اگه دقیقا همین الان بهم بدن فقط مینویسم : خدایا شکرت
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اگه دقیقا همین الان بهم بدن فقط مینویسم : خدایا شکرت