میعاد کاربر فوقحرفهای ارسالها 825 امتیاز 4,573 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور-اهواز دانشگاه صنعت نفت رشته دانشگاه مهندسی نفت 2012/11/22 #261 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسممو. میلاد طاهریان
nasim fakhr mohammadi کاربر حرفهای ارسالها 406 امتیاز 3,218 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه آيت الله آملى رشته دانشگاه داروسازى 2012/11/27 #262 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ شاید اسم کسی که تو اون لحظه خودکارو بهم داده
HGJKUFHFH کاربر نیمهحرفهای ارسالها 172 امتیاز 1,192 نام مرکز سمپاد farzanegan 2 شهر kerman سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه شهید باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2012/11/28 #263 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ خط خطی میکردم
sajed کاربر فوقفعال ارسالها 151 امتیاز 579 2012/11/28 #264 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ امضامو تمرین میکردم برای تسلط بیشترو... من هر موقع خودکار دستم باشه و کار دیگه ای نداشته باشم " حسین " کلمه ایه که بارها مینویسمش....
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ امضامو تمرین میکردم برای تسلط بیشترو... من هر موقع خودکار دستم باشه و کار دیگه ای نداشته باشم " حسین " کلمه ایه که بارها مینویسمش....
ali_93 کاربر فعال ارسالها 32 امتیاز 49 نام مرکز سمپاد شهيد بهشتي شهر سبزوار مدال المپیاد دوبار عدم موفقیت در المپیاد نجوم :دی دانشگاه صنعتی شاهرود رشته دانشگاه معماری 2012/11/28 #265 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من همیشه یه M گنده میکشم نمیدونمم چرا #-o
goldokhtar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 248 امتیاز 1,791 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان دانشگاه همینجا رشته دانشگاه حقوق 2012/11/30 #266 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ دوستتــــــــــــــ دارم
ghese goo کاربر فعال ارسالها 43 امتیاز 396 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ناحیه1 شهر کرمان مدال المپیاد واسه المپیاد فیزیک تلاش مستمر دارم! دانشگاه دانشگاه باهنر کرمان رشته دانشگاه مهندسی مواد 2012/11/30 #267 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه sh.e که اول اسم وفامیلمه یا اولین جمله ای که تو موقع وصف حالمو کنه.
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه sh.e که اول اسم وفامیلمه یا اولین جمله ای که تو موقع وصف حالمو کنه.
mehrnoosh kamali کاربر حرفهای ارسالها 320 امتیاز 1,707 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر تهران مدال المپیاد -------------- 2012/12/4 #268 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ می نویسمm.k که اول اسم و فامیلیمه! بعضی اوقات هم کل اسمم بعضی اوقات iم خط خطی می کنم.
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ می نویسمm.k که اول اسم و فامیلیمه! بعضی اوقات هم کل اسمم بعضی اوقات iم خط خطی می کنم.
h.f جــــــــــــلاد لـــــاغر :> ارسالها 863 امتیاز 4,769 نام مرکز سمپاد F1 TEH شهر چه فرقی میکنه کجای دنیام سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه شهید بهشتی 2012/12/4 #269 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ what ?
m.f.a کاربر نیمهحرفهای ارسالها 183 امتیاز 822 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر کرمان دانشگاه ایشالا شریف یا تهران 2012/12/6 #270 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ می نویسم خداااااااااااااااااااااااااااااااا
cristiano thisisajjad فارغالتحصیل ارسالها 650 امتیاز 4,375 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد یک شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 2012/12/7 #271 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ دو چیز:: 1- I Love You 2-CR 7= SM 7
G.MM کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 593 امتیاز 13,327 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه University of Paris-Saclay رشته دانشگاه Integrative Biology and Animal Physiology تلگرام اینستاگرام 2012/12/7 #272 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمو و فامیلمو به انگیلیسی و تحریری مینویسم خیلی روش تمرین دارم :)
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمو و فامیلمو به انگیلیسی و تحریری مینویسم خیلی روش تمرین دارم :)
cristiano thisisajjad فارغالتحصیل ارسالها 650 امتیاز 4,375 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد یک شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 2012/12/9 #273 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه بار دیگه البته با تغییرات:::::: I Love you you love me what's love?? love is the best thing that you need. 1---- SMR 7= CR 7 دیگه چرت نگو.
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه بار دیگه البته با تغییرات:::::: I Love you you love me what's love?? love is the best thing that you need. 1---- SMR 7= CR 7 دیگه چرت نگو.
calm ocean کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 131 نام مرکز سمپاد farzanegan2 شهر kerman دانشگاه باهنر رشته دانشگاه مترجمی زبان انگلیسی 2012/12/13 #274 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یا اسممو یا سلام .حالا چی میخواستی بفهمی؟
black spider کاربر حرفهای ارسالها 385 امتیاز 2,187 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تبریز سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه Anesthesia 2012/12/13 #275 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسممو مینویسم.یه جا شنیدم نود درصد مردمو اگه بهشون خودکاری چیزی بدی اسمشونو مینویسن
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسممو مینویسم.یه جا شنیدم نود درصد مردمو اگه بهشون خودکاری چیزی بدی اسمشونو مینویسن
زهرا27 بریزءیس ارسالها 280 امتیاز 1,825 نام مرکز سمپاد فرزانگان زاهدان شهر زاهدان سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه الزهرا_خواجه نصیر رشته دانشگاه کامپیوتر 2012/12/13 #276 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ سلام
asemooon کاربر نیمهفعال ارسالها 9 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان-بوشهر شهر بوشهر 2012/12/13 #277 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمو فامیلمو به انگلیسیو فارسیو کره ای (دوستان فک نکنین از این کره ایا خوشم میادا تفننی زبونشونو یاد گرفتم) یا این شکلک رو خیلی وقتا هم نقاشی میکشم و خط خطی میکنم... کلا خودکاره سالم نمیمونه
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسمو فامیلمو به انگلیسیو فارسیو کره ای (دوستان فک نکنین از این کره ایا خوشم میادا تفننی زبونشونو یاد گرفتم) یا این شکلک رو خیلی وقتا هم نقاشی میکشم و خط خطی میکنم... کلا خودکاره سالم نمیمونه
artemis ej کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 1,530 نام مرکز سمپاد فرزانگان٢ شهر مشهد مدال المپیاد داشتيم يه زماني... 2012/12/13 #278 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من می نویسم از دوست داشتن! بس که این شعر فروغ رو دوست دارم!
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من می نویسم از دوست داشتن! بس که این شعر فروغ رو دوست دارم!
meme.rrr2 کاربر حرفهای ارسالها 281 امتیاز 411 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای ادبی دورهی بیستونه 2012/12/13 #279 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ نوشتنش که اول یه خط می کشم ببینم می نویسه بعد سلام !!!
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ نوشتنش که اول یه خط می کشم ببینم می نویسه بعد سلام !!!
شاكسول کاربر فوقحرفهای ارسالها 590 امتیاز 3,499 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر اصفهان - تبريز دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد رشته دانشگاه دندانپزشکی 2012/12/15 #280 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من تازگيا هر چي بدن دستم مينويسم به به ماژيك! توهماتي گاهي اوقات در صورت دوري از وايت برد ب آدم دس ميده ديه!
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ من تازگيا هر چي بدن دستم مينويسم به به ماژيك! توهماتي گاهي اوقات در صورت دوري از وايت برد ب آدم دس ميده ديه!