sayra کاربر فوقفعال ارسالها 90 امتیاز 591 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر tehran 2012/8/16 #191 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ تکست آهنگ مینویسم...یا قلب میکشم
yeeganeh کاربر حرفهای ارسالها 368 امتیاز 2,494 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور دانشگاه دانشگاه صنعتی شاهرود رشته دانشگاه مدیریت صنعتی 2012/8/18 #192 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مینویسم که من عاشقه نوشتنم وعاشقه کاغذ وقلمی که باهاش حرف بزنم ..............
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مینویسم که من عاشقه نوشتنم وعاشقه کاغذ وقلمی که باهاش حرف بزنم ..............
SR کاربر فوقحرفهای ارسالها 604 امتیاز 1,158 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای 1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 00 مدال المپیاد درست نخوندم به جایی نرسیدم رشته دانشگاه مهندسی برق 2012/8/18 #193 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ معمولا میرم تو خیالات و روی کاغذ ایده هام رو مینویسم یا اگه تخیلم نگرفت تمرین خطاطی انگلیسی میکنم با اسم خودم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ معمولا میرم تو خیالات و روی کاغذ ایده هام رو مینویسم یا اگه تخیلم نگرفت تمرین خطاطی انگلیسی میکنم با اسم خودم
unique777 کاربر فوقحرفهای ارسالها 600 امتیاز 1,367 نام مرکز سمپاد F a r z a n e g a n شهر NeY SHaboUr دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2012/8/21 #194 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ می نویسم: دوسِت دارم شیدا :P
faezeh rezaei کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 140 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج شهر کرج 2012/8/21 #195 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اگه سر حال باشم چنتا سوال فیزیک تو ذهنم میگم بعد حلشو مینویسم! اگه حال نداشته باشم الکی خط خطی میکنم ببینم از توش چی در میاد!!! (
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اگه سر حال باشم چنتا سوال فیزیک تو ذهنم میگم بعد حلشو مینویسم! اگه حال نداشته باشم الکی خط خطی میکنم ببینم از توش چی در میاد!!! (
...roze... کاربر حرفهای ارسالها 307 امتیاز 1,371 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر مشهد 2012/8/21 #196 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ تقریبا 90 درصد اوقات امضا می کنم...
ma.k کاربر فعال ارسالها 24 امتیاز 50 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر کرمان 2012/8/21 #197 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مکعب میکشم روبیک میکشم
جنا کاربر فوقحرفهای ارسالها 978 امتیاز 3,946 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ شهر تهران 2012/8/22 #198 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ با خط چسبیده مینویسم you're not sorry نمیدونم چرا
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ با خط چسبیده مینویسم you're not sorry نمیدونم چرا
mishu کاربر نیمهحرفهای ارسالها 269 امتیاز 1,072 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر مشهد مدال المپیاد نتایج اومد....ندارم سابقه! 2012/8/22 #199 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ hey. donno what to say... every Tng is wrong... i can't belive it was.......... چند دفعه اینو می نویسم..
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ hey. donno what to say... every Tng is wrong... i can't belive it was.......... چند دفعه اینو می نویسم..
AliRezA.☺ کاربر فوقفعال ارسالها 95 امتیاز 99 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر اراک مدال المپیاد به ما نميخوري عزيزم... دانشگاه تا ببينيم چي ميشه... رشته دانشگاه پزشكي... 100 درصد 2012/8/22 #200 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه چشم زیبا میکشم.!