H.E کاربر فوقفعال ارسالها 79 امتیاز 518 نام مرکز سمپاد فـرزانگان ۱|فـرزانگان 3 شهر ـتهران دانشگاه دانشـگاه تهــران رشته دانشگاه ادبیات نمایــشی 2012/8/12 #181 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ خوب...من که چیزی نمی نویسم...یعنی اگه شرایط عادی باشه اصولا چشم میکشم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ خوب...من که چیزی نمی نویسم...یعنی اگه شرایط عادی باشه اصولا چشم میکشم
amin.14 کاربر فوقفعال ارسالها 92 امتیاز 77 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه هر جا خدا بخواهد! 2012/8/13 #182 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسم رو به انگلیسی پیچی مینویسم. البته مثلا وقتی حوصله ام سر رفته بر میدارم یه سری خط خمیده میکشم که دو یا چند شلخه میشن(مثل درخت) که خیلی حالت فراکتالی داره
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسم رو به انگلیسی پیچی مینویسم. البته مثلا وقتی حوصله ام سر رفته بر میدارم یه سری خط خمیده میکشم که دو یا چند شلخه میشن(مثل درخت) که خیلی حالت فراکتالی داره
sajjadbest22 کاربر فوقفعال ارسالها 120 امتیاز 744 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2012/8/15 #183 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسم كسي يا چيزي رو كه بهش علاقه دارم به انگليسي مينويسم...
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسم كسي يا چيزي رو كه بهش علاقه دارم به انگليسي مينويسم...
ادیبَک کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,381 امتیاز 4,203 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر سنندج سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه Lund University رشته دانشگاه Law اینستاگرام 2012/8/15 #184 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ خط خطی میکنم ببینم مینویسه ؟؟؟ و خوش رنگه. بعد اسم کسی رو که دوس دارم مینویسم.
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ خط خطی میکنم ببینم مینویسه ؟؟؟ و خوش رنگه. بعد اسم کسی رو که دوس دارم مینویسم.
ارنواز کاربر فوقحرفهای ارسالها 897 امتیاز 2,920 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 / فرهنگ شهر مشهد دانشگاه تهران رشته دانشگاه باستان شناسی 2012/8/15 #185 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ خب با توجه به حالی که اون موقع دارم یه شعر می نویسم !
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ خب با توجه به حالی که اون موقع دارم یه شعر می نویسم !
Dawn کاربر فوقحرفهای ارسالها 869 امتیاز 3,462 شهر تهران 2012/8/15 #186 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ این جمله رو پیوسته مینویسم je suis etudiante
جیران کاربر فوقحرفهای ارسالها 822 امتیاز 1,148 نام مرکز سمپاد فرزانگان خرم آباد مدال المپیاد المپیاد شیمی و زبان 2012/8/15 #187 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه شعر رو که خیلی خوش خط یاد گرفتم بنویسمش مینویسم یا اسممو انگلیسی مینویسم بعضی موارد که میرم خودکار بگیرم برا تستش خط خطی
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه شعر رو که خیلی خوش خط یاد گرفتم بنویسمش مینویسم یا اسممو انگلیسی مینویسم بعضی موارد که میرم خودکار بگیرم برا تستش خط خطی
barani کاربر نیمهحرفهای ارسالها 222 امتیاز 3,968 نام مرکز سمپاد فرزانگان دو ^.^ شهر تهرانـــ مدال المپیاد ادبـــی دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی تکنولوژی نساجی 2012/8/16 #188 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ الکی مینویسم moj!!!واقعا بی دلیل!!!! یا آرم سمپاد میکشم..
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ الکی مینویسم moj!!!واقعا بی دلیل!!!! یا آرم سمپاد میکشم..
robo94 عــلــــی (مهندس سابق) فارغالتحصیل ارسالها 781 امتیاز 1,702 نام مرکز سمپاد دبيرستان شهيد اژه اى شهر اصفهان/تهران سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه تـــهـــران (دانشکده فنـے ) رشته دانشگاه مهندسی بــرق 2012/8/16 #189 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ منم که خط خطی میکنم ببینم جوهر داره یا نه :)
Melica_AriAnA کاربر حرفهای ارسالها 510 امتیاز 460 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین 1 شهر اصفهان رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر (نرم افزار) 2012/8/16 #190 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اسم خودم به انگلیسی
sayra کاربر فوقفعال ارسالها 90 امتیاز 591 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر tehran 2012/8/16 #191 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ تکست آهنگ مینویسم...یا قلب میکشم
yeeganeh کاربر حرفهای ارسالها 368 امتیاز 2,494 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نیشابور دانشگاه دانشگاه صنعتی شاهرود رشته دانشگاه مدیریت صنعتی 2012/8/18 #192 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مینویسم که من عاشقه نوشتنم وعاشقه کاغذ وقلمی که باهاش حرف بزنم ..............
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مینویسم که من عاشقه نوشتنم وعاشقه کاغذ وقلمی که باهاش حرف بزنم ..............
SR کاربر فوقحرفهای ارسالها 604 امتیاز 1,158 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای 1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 00 مدال المپیاد درست نخوندم به جایی نرسیدم رشته دانشگاه مهندسی برق 2012/8/18 #193 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ معمولا میرم تو خیالات و روی کاغذ ایده هام رو مینویسم یا اگه تخیلم نگرفت تمرین خطاطی انگلیسی میکنم با اسم خودم
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ معمولا میرم تو خیالات و روی کاغذ ایده هام رو مینویسم یا اگه تخیلم نگرفت تمرین خطاطی انگلیسی میکنم با اسم خودم
unique777 کاربر فوقحرفهای ارسالها 600 امتیاز 1,367 نام مرکز سمپاد F a r z a n e g a n شهر NeY SHaboUr دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2012/8/21 #194 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ می نویسم: دوسِت دارم شیدا :P
faezeh rezaei کاربر نیمهفعال ارسالها 7 امتیاز 140 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج شهر کرج 2012/8/21 #195 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اگه سر حال باشم چنتا سوال فیزیک تو ذهنم میگم بعد حلشو مینویسم! اگه حال نداشته باشم الکی خط خطی میکنم ببینم از توش چی در میاد!!! (
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ اگه سر حال باشم چنتا سوال فیزیک تو ذهنم میگم بعد حلشو مینویسم! اگه حال نداشته باشم الکی خط خطی میکنم ببینم از توش چی در میاد!!! (
...roze... کاربر حرفهای ارسالها 307 امتیاز 1,371 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر مشهد 2012/8/21 #196 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ تقریبا 90 درصد اوقات امضا می کنم...
ma.k کاربر فعال ارسالها 24 امتیاز 50 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر کرمان 2012/8/21 #197 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ مکعب میکشم روبیک میکشم
جنا کاربر فوقحرفهای ارسالها 978 امتیاز 3,946 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ شهر تهران 2012/8/22 #198 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ با خط چسبیده مینویسم you're not sorry نمیدونم چرا
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ با خط چسبیده مینویسم you're not sorry نمیدونم چرا
mishu کاربر نیمهحرفهای ارسالها 269 امتیاز 1,072 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر مشهد مدال المپیاد نتایج اومد....ندارم سابقه! 2012/8/22 #199 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ hey. donno what to say... every Tng is wrong... i can't belive it was.......... چند دفعه اینو می نویسم..
پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ hey. donno what to say... every Tng is wrong... i can't belive it was.......... چند دفعه اینو می نویسم..
AliRezA.☺ کاربر فوقفعال ارسالها 95 امتیاز 99 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر اراک مدال المپیاد به ما نميخوري عزيزم... دانشگاه تا ببينيم چي ميشه... رشته دانشگاه پزشكي... 100 درصد 2012/8/22 #200 پاسخ : اگه یه خودکاربهت بدن اولین چیزی که مینویسی چیه؟ یه چشم زیبا میکشم.!