• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دانشگاه شریف یا تهران؟ مسئله این است!

پاسخ : دانشگاه شریف یا تهران؟مسئله این است!

کسایی که باور نمیکنن با من هماهنگ کنن بیان با هم بریم شریفگردی تا با چشمای خودشون ببینن

جالب اینجاست که یک سری از اونهایی که اینجا پست دادن هنوز بچه دبیرستانین!!!
هنوز دانشگاه نرفتن و نمی دونن کی به کیه چی به چیه!!!!
:)

ما که دیگه از نزدیکترین حال ممکن درک میکنیم تفاوت ها رو اینو بگم که شریف از لحاظ علمی برترینه و هیچ کی به پای اون نمیرسه
ولی شریف نه بهشته نه کمال مطلق و نه شهر ایده ال شما رویاییش نکنین

• لایک
امتیازات: dorna

به نقل از مُحسن :
برای بحث کردن و قضاوت کردن لزومی نداره فرد خودش توی محیط باشه، مسئله انتخاب دقیقا برای آدمایی هست که هیچکدوم تا قبل کنکور به این دانشگاه ها نرفتن، اگر قرار باشه سر این موضوع بحث بشه اونم وقتی که همه انتخاب دانشگاه کردن فایده موضوع چیه؟ بند به آب داده شده..

ضمن اینکه خیلی از همین دبیرستانی ها تو همایشای مختلف اونجا شرکت کردن، خیلی پدرشون جزو اساتید اونجا هست، خیلی خواهر برادرشون اونجا درس میخونه، خیلی ها آشنایانی دارن و ممکنه یه بچه اول دبیرستانی از یه آدمی که دانشگاه رفته ( و نه البته خود دانشگاه شریف یا تهران) اطلاعاتشون بیشتر و درست تر باشه.
هوم جالبه
يك چيز واضحيه كه همايش ها و مسابقات و اين چرنديات دانش اموزي!!!!( تو دانشگاه ما كه بهش ميگن بچه بازي)هيچ كمكي به شناخت دانشگاه و سطح علمي دانشگاه نمي كنه !! نميدونم چطوري با چندتا همايش رفتن ميايد قضاوت مي كنيد؟!!
اوه حواسم نبود بچه هايي كه اينجا نظر دادن همشون پدر مادرشون استاد تهران و شريفن!!
بازم تاكيد مي كنم تا وقتي خودت سره كلاس استادي نرفتي نميتوني بياي اسمش رو بگي كه خوبه يا بده!!!
و البته موضوع ديگه اينكه مطمئنن به عنوان مثال مكانيك پلي تكنيك از جفتشون بهتره!
کلا شنیدن و دیدن تاپیک ها توی اینترنت کی بود مانند رفتن به همون دانشگاه ها؟!
خوش باشید!‌:)

اصولا من استادها رو دیدم دانشجو های هر دو دانشگاه رو دیدم باهاشون گشتم خیلی از شریفی ها هم قبول دارن مکانیک پلی تکنیک خیلی بالاتره!!!
بازم تاكيد مي كنم تا وقتي خودت سره كلاس استادي نرفتي نميتوني بياي اسمش رو بگي كه خوبه يا بده!!!
دانشجوی امیر کبیر که نیستید که سر کلاس هم نشسته باشید
عزیز دلم! من دانشجوی امیرکبیرم جدای درس های دانشکده ی خودمون با استادای خودمون
استاتیک رو هم با مکانیکی ها پاس کردم!
پس حرفمو نقض نکردم!! :)

من الان یه ماهه دانشجوی شریفم.
هنوزم نفهمیدم یه دانشگاه باید چه جوری باشه که آدم بش بگه خوب یا بد.
الانم از خیلی چیزای شریف راضیم و البته از بعضی چیزا هم ناراضی که بیشتر مربوط به استادا و جو علمی میشه.(البته احتمالا اگه برقو انتخاب کرده بودم چندان ناراضی نبودم به هر حال وقتی ریاضیو انتخاب میکنی خیلی عجیب نیس اگه ببینی شرایط زیاد هم ایده آل نیس)
و دانشگاهای دیگه رو هم ندیدم که مقایسه کنم.
در مورد جوش میتونم بگم که مثه بیشتر دانشگاهای صنعتی غیر مذهبی و منتقد شرایط موجوده.
ولی در مورد جو علمیش به یه چیز خیلی معتقدم اونم اینه که تو رشته های علوم پایه(به جز شیمی که شنیدم دانشگاه تهران بهتره)خییییلی بالاتر از بقیه دانشگاهاس.در حالی که این اختلاف تو رشته های مهندسی کمتره.

پذيرش گرفتن واسه خارج از كشور واسه دانشجوهاي شريف راحت تره يا دانشگاه تهران؟

به نقل از مُحسن :
برو سایت Applyabroad.Org ، اونجا یه تاپیک با همین موضوع هست، خلاصه مطلب اینکه اسم دانشگاه زیاد برای استاد پذیرش کننده مهم نیست، ملاک نمره و چیزهای دیگست، ولی دانشگاه هم نباید اینطور باشه که اسمش خیلی پرت باشه، مثلا پیام نور فلان جا!

اصولا هم دانشگاه تهران رو میشناسن اساتید اونور هم شریف رو، دانشجو های هر دو هم سابقه خوبی دارن، زیاد فرقی نداره.

ولی دانشگاه تهران رتبه 100 یا صد و خوردیه تو لیست دانشگاهای برتر دنیا

به نقل از fereshteh :
ولی دانشگاه تهران رتبه 100 یا صد و خوردیه تو لیست دانشگاهای برتر دنیا

يكي از ملاكاي تعيين دانشگاه برتر تعدد رشته و فضاي دانشگاه هست
دانشگاه تهران همه ي رشته ها رو داره ولي شريف فقط مهندسي ها (البته معماري نداره ;D) رو داره
تهران هم فضاش وسيع تر از شريف هست

• لایک
امتیازات: sssss

به نقل از مُحسن :
برو سایت Applyabroad.Org ، اونجا یه تاپیک با همین موضوع هست، خلاصه مطلب اینکه اسم دانشگاه زیاد برای استاد پذیرش کننده مهم نیست، ملاک نمره و چیزهای دیگست، ولی دانشگاه هم نباید اینطور باشه که اسمش خیلی پرت باشه، مثلا پیام نور فلان جا!

اصولا هم دانشگاه تهران رو میشناسن اساتید اونور هم شریف رو، دانشجو های هر دو هم سابقه خوبی دارن، زیاد فرقی نداره.

خُب کلاً تو این سه صفحه حرف های خیلی جالبی زدی ...

یه سوال !

خودت؟ خودت فکر کن رتبت شده 1، شریف یا تهران؟ :-?

Back
بالا