مشکلات کنکوری‌های ۹۲

soheilkahkeshan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بروجرد
شهر
بروجرد
دانشگاه
علم و صنعت تهران
رشته دانشگاه
برق الکترونیک
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

به نقل از nilOoOfar :
من که رشته ام تجربیه. اما خیلی سبز ریاضی تجربیو چند فصلشو کار کردم. تست های عادیش شبیه کتاب مهر و ماه بود که اکثر بچه های تجربی واسه ریاضی کار میکنن اما خب یه بخش تکمیلی داشت که سطح بالاتری داشت ولی خب وقتگیر و ابتکاری بود.
کلا سوالای کنکور یه ریتم خاصی داره شاید هر سال 1 2 تا سوال تو هر درس باشه که جدید و ابتکاری باشه که معمولا تو هیچ کتابی هم مشابه ش نیست! الان سعی کنید به 90% تسلط برسید! وقتتونو صرف اون 10% نکنید. البته الان! بعدا وقت واسه اینجور سوالا هست. چون اکثرا اینجور سوالا وقتگیر و سخته و ممکنه از درس زده بشید!
ببخشید فوضولی شد تو کار ریاضیا! :D
تست هاي خيلي سبز اكثرا سخت اند اما ايده هاي حل مسئله فوق العاده اي به داوطلب ميدن .... در ضمن ممكنه سخت باشه ولي استاندارده و كاملا مفهوم خواسته شده كتاب رو تو محتواي خودش داره و ريز به ريزشو كار كرده... من خودم كارش كردم و واقعا چيزاي زيادي ياد گرفتم...

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از soheilkahkeshan :
تست هاي خيلي سبز اكثرا سخت اند اما ايده هاي حل مسئله فوق العاده اي به داوطلب ميدن .... در ضمن ممكنه سخت باشه ولي استاندارده و كاملا مفهوم خواسته شده كتاب رو تو محتواي خودش داره و ريز به ريزشو كار كرده... من خودم كارش كردم و واقعا چيزاي زيادي ياد گرفتم...

تستای معمولی خیلی سبز خوبن! وی تکمیلیشو نزنین!(منظورم بچه های تجربیه) تکمیلیش سطحش رو میشه حتی از ریاضیا بالاتر ارزیابی کرد بعضیاشونو! مثلا معلم پیش ما میگفت سوالای تکمیلیشو برید بدید به ریاضیا تونم هم نمی تونن بعضیاشونو حل کنن!
کللن تکمیلی خیلی سبز رو بزارید کنار وقتگیره و خیلی سبز هم به خاطر رو کم کنی گذاشته اونا رو!

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

اما من با رياضيات تجربي خيلي سبز زياد موافق نيستم!درسته كه سوالش قشنگه و ايده هاي خوبي داره اما واقعا نيازي نيست كه يه كنكوري بخواد در اون حد كار كنه و وقت بذاره!
پيشنهاد من ٣٠ سال كنكور كانونه!چون باعث مي شه سبك سوالاي كنكور كاملا بياد تو دست آدم !معمولا سوالاي كنكور توي رياضي يه قالب تعريف شده دارن كه كتاباي تاليفي بهش توجهي نمي كنن اما كتابايي مثل آبي كانون خيلي خوب بر اساس اين قالبا تيپ بندي شدن و تقريبا همه مباحثو ساپورت مي كنن!

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

آقا چیز دوباره :-"
الآن من عربی کلاس نمیرم :D بعد برای همین کلا برنامه ندارم :D الآن که میخوام شروع کنم ، چجوری بخونم و تست بزنم ؟
مثلا درس به درس بخونم ؟ بعد 4 تا درسو که خوندم تست بزنم ؟
یا اینکه مثلا یه سری قوائد بخونم ، بعد تست های اینا رو بزنم ، بعد یه سری دیگه ترجمه بخونم بعد تست بزنم ؟
کدومش بهتره ؟ :-"
بعد برا زبان هم برنامه ندارم :D یعنی عملا نمیدونم برا زبان باید چیکار کنم کلا :D بخونم ؟ تست بزنم ؟ :-/
گرامر کنکور در چه حدیه ؟ واژگانش در چه حدیه :D اینا رو هم نمیدونم :-"
بعدم اگه خواستم تست بزنم از چی بزنم ؟ :D

پ.ن : بعدم برا حسابان و اینا که کتاب میگید :D
بانک تست ریاضیات پایه و دیفرانسیل از 2 تا انتشارات رهنما و اندیشه فائق مثه اینکه خوب هستن برای تست !

ویرایش : @سهیل : زبان چی ؟ :-" :-"

soheilkahkeshan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بروجرد
شهر
بروجرد
دانشگاه
علم و صنعت تهران
رشته دانشگاه
برق الکترونیک

به نقل از mgh-nano :
الآن من عربی کلاس نمیرم :D بعد برای همین کلا برنامه ندارم :D الآن که میخوام شروع کنم ، چجوری بخونم و تست بزنم ؟
یا اینکه مثلا یه سری قوائد بخونم ، بعد تست های اینا رو بزنم ، بعد یه سری دیگه ترجمه بخونم بعد تست بزنم ؟
بعد برا زبان هم برنامه ندارم :D یعنی عملا نمیدونم برا زبان باید چیکار کنم کلا :D بخونم ؟ تست بزنم ؟ :-/

پ.ن : بعدم برا حسابان و اینا که کتاب میگید :D
بانک تست ریاضیات پایه و دیفرانسیل از 2 تا انتشارات رهنما و اندیشه فائق مثه اینکه خوب هستن برای تست !

هر كس يه سبكي داره... پيشنهاد من اينه كه مبحثي بخوني و تست بزني مثلا اول تجزيه و سپس تركيب و سپس ترجمه ..... كتاب فوت فن + تست گاج سفيد عربي شما رو دگرگون ميكنه .... ميتونيد الگو هم بذاريد براي بعدا...

ernst haeckel

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بابــــــل
مدال المپیاد
اوایل نجوم بعدشم زیست شناسی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

حالا که بحث ریاضی تجربی شد منم نظرمو بگم:
برای پیش دانشگاهی توصیه اکیدم اینه که گاج پیش 1و2 رو بخونید!(چاپ جدید)
با توجه به اینکه اولا کتاب پیش دانشگاهی ریاضی تغییرات عمده ای داشته! دوما تمرینات کتاب درسی علی رغم تصور خیلیا نکته فراوون دارن و سوما اینکه خیلیا مثه من حوصله بررسی کتاب درسی رو ندارن کتاب گاج اومده و همه این مشکلات رو در قالب درسنامه در حد کنکور و تست های تالیفی استاندارد + سوالات کنکور آزاد و سراسری داخل و خارج کشور بررسی کرده و برطرف کرده!
طراحان سنجش و کنکور و آزمون های آزمایشی هم نشون دادن که یه چشمشون به تمرینای کتاب درسی بوده.
مطالبش در حد کنکوره!نه خیلی بیشتر نه کمتر!

برای کتاب ریاضی جامع هم به نظرم انتشارات مهر و ماه کتابش عالی بود!

ولی اون گاج رو من سرش قسم میخورم!!!(در این حد :D)

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند

من تو کار تجربی فضولی نمیکنم :D و از ریاضیشون اطلاعی ندارم ! نظری هم نمیدیم :D
ببینید در مورد ریاضی خیلی سبز رشته ریاضی ، سوالاش درسته که راه حل های ابتکاری به دانش آموز میده ولی دیگه خیلی زده به جاده خاکی !! فقط میتونه ذهن دانش آموز رو درگیر مسائل حاشیه ای بکنه ! این کتاب خوبه ولی برای سال سوم و در طول سال دیگه الان وقتش نیس ! الان دیگه نباید ذهن خیلی درگیر مسائل بیخودبشه ، وبهتره که روی همون سبک کنکور متمرکز بشه !
اون چیزی که من دستگیرم شده اینه که تست های ریاضیات ( ریاضی 2 و حسابان و دیفرانسیل ) دقیقا یه سبک داشته و دارد و سوالات ابتکاری طراحا بیشتر تو هندسه و گسسته به چشم میخوره !!

در مورد عربی هر کس شیوه ای داره !یکی درس به درس میخونه یکی هم به روشی که soheilkahkeshan گفت !
در مورد کتاباش فوت و فن خوبه الگو هم خوبه !
دیگه این که ترجمش یه قاعده کلی داره که با یادگیریش خیلی راحت میتونین همه تستا رو جواب بدین و شاید چند ساعت هم بیشتر طول نکشه !
گرامر زبان جز تست هایی که همه میزنن بس که گلابی ِ !! دقیقاً تو پیش چند تا ساختار جمله هست که مثلاً میگه ترتیب اجزا جمله این جوریه بعد تو کنکور یه جمله میده یه تیکه رو جا میندازه میگه این جا چیه !؟ بعد باید ساختار جمله رو حفظ باشین تا بتونین جواب بدین ! خیلی راحته و اصن دغدغه اون رو نداشته باشین !
کلماتش نیاز به کار داره و باید تست بزنین ! کتاب خط سفید زبان خوبه ولی یه بدی داره که پاسخ نامش کلیدیه!!

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

در رابطه با عربي همون جور كه همه گفتن هر كي يه شكلي كار كرده!براي قواعد پيشنهاد من مبتكرانه!خوب و كامل همه چيز رو گفته!همگامان هم براي شروع كتاب مناسبيه!اما من به شخصا با فوت و فن و الگو زياد حال نكردم!براي تستاش گاج سفيد عاليه!مي تونيد سنجش هم بگيرين هفته اي يه بار يه آزمون جامع اش رو بدين!اين خيلي كمك مي كنه تا درصد عربيتون نجومي بره بالا!فقط يسري جاهاش غلط داره و جواب گزينه ها رو اشتباه زده!حواستون باشه به پاسخ سوالاش نيگا بندازين!
براي زبان هم همون جور كه گفتن خط سفيد خيلي خوبه!مخصوصا قواعدش كه عالي توضيح داده!براي تستاش هم كانون و سبز در يه سطحن با اين فرق كه حجم سوالاي سبز فوراني زياده و آدم اعصابش خط خطي مي شه!اما خب خيلي از دوستام همون سبز رو مي زدن!هر كي با هركدوم حال مي كنه همونو بزنه! :)

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از 4245 :
فقط دو فصل از کتاب فیزیک ! فصل های : نور - عدسی ها

نه نه کل کتاب اول هست هرچند مطالبش تو سالای بعد تکرار میشه........ولی تو کنکور 90 از حفظیاش داده بودن.........ولی خیلی هم وقت نمیگیره یه نگاه کلی میخواد

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

هر كس يه سبكي داره... پيشنهاد من اينه كه مبحثي بخوني و تست بزني مثلا اول تجزيه و سپس تركيب و سپس ترجمه ..... كتاب فوت فن + تست گاج سفيد عربي شما رو دگرگون ميكنه .... ميتونيد الگو هم بذاريد براي بعدا...

کلا به نظر خیلیا اول کار تست زدن کار خوبی نیست........ولی من پیشنهاد میکنم درس به درس بخون و از روی عربی نشر الگو تستاشو بزن .......اگه بتونی تو تابستون عربیتو یه دور با نشر الگو ببندی خیلی راه میفتی.........بعدش اگه خواستی بازم بخونی برو عربی خیلی سبز رو بزن!!!!!!!!!(توصیه در حد 1 رقمی بودا)

واسه زبان هم من کتاب دکتر اناری رو پیشنهاد میکنم.........مخصوصا کلمه!!!!!!(بهترین روش کلمه خوندنه واسه کنکور)........

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
تـــهـــران (دانشکده فنـے )
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

خیلی سبز حسابان کتاب خوبیه مخصوصا واسه مثلثات و حد و مشتق
ولی فصل یکش خیلی زیاده ممکنه آدم خسته بشه و وقت گیر هم هست فصل 1 این کتاب رو باید توی چند نوبت جداگانه زد

من کلا از این کتاب راضی بودم مخصوصا اون 200 تا تست قسمت مثلثاتش (فصل 1 و 2 این کتابو نصفه زدم تستاشو اما تستای سه تا دیگه رو کامل زدم)

(من یه 3 ، 4 تا پست ندیدم و این سوالو جواب دادم X_X شرمنده )

واسه افزایش تسلط خوبه
درسته که سوالاش سطحش بالاست و اصن کنکور این شکلی نیست ولی این کتاب رو فقط تو تابستون کار کنید توی سال دیگه برین سراغ کتابایی که به کنکور نزدیک ترن مثل همون اندیشه فائق چون خیلی سبز حتی دیفش واسه توی سال یکم سنگینه یعنی اگه وقت بیشتر بود کتاب خوبی بود واسه توی سال هم اما خیلیا وقت نمی کنن

• لایک
امتیازات: ail73

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Mahgol :
اما من با رياضيات تجربي خيلي سبز زياد موافق نيستم!درسته كه سوالش قشنگه و ايده هاي خوبي داره اما واقعا نيازي نيست كه يه كنكوري بخواد در اون حد كار كنه و وقت بذاره!
پيشنهاد من ٣٠ سال كنكور كانونه!چون باعث مي شه سبك سوالاي كنكور كاملا بياد تو دست آدم !معمولا سوالاي كنكور توي رياضي يه قالب تعريف شده دارن كه كتاباي تاليفي بهش توجهي نمي كنن اما كتابايي مثل آبي كانون خيلي خوب بر اساس اين قالبا تيپ بندي شدن و تقريبا همه مباحثو ساپورت مي كنن!

منم با ریاضی تجربی خیلی سبز خیلی موافق نیستم.....به نظرم تست های عادیش از مهر و ماه آسون تره و تستای تکمیلیشم فقط فرد رو از ریاضی زده میکنه چون آدم اولش جوگیره!!!!!!!!! فک میکنه هرچی سخت تر بهتر!!!!!!!!!من خودم این جوری بودم و توصیه اکیدم انه که این جور تفکراتو از ذهنتون بیرون کنید!!!!کنکور یه آزمون استاندارده

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

برای فیزیک ۲ کتاب تست مناسب کنکور چی هست؟

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از پویا م :
پیشنهاد من کلا برای فیزیک نور و فیزیک2 و 3 روی هم کتاب فیزیک جامع نشرالگو هست.

negine-raz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
شیمی

من واسه ریاضی تجربی ها توصیه ام اینه که اول که درسو یاد گرفتن از 30 کنکور آبی قلمچی و بعدش از خیلی سبز تست بزنن ، فقط سوالای مفهومی و ترکیبی خیلی سبز بدردشون نمیخوره...

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پویا م :
به نقل از مهســـــــــــــا :
پیشنهاد من کلا برای فیزیک نور و فیزیک2 و 3 روی هم کتاب فیزیک جامع نشرالگو هست.
واسه 3 خیلی سبزم خوبه. :)

ali.Holmes

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلي
شهر
كرمان
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

به نقل از mgh-nano :
عربی و ادبیات (به نظر من) کلا یه دنیای دیگه ای هستن:
علتش هم اینکه به نظر میاد چون مستقیم از متن درس ها سوال نمیاد یا قواعد ترکیبی هست نباید متن درس ها رو خوند و فقط مبحثی
اما...
برنامه من(که به عنوان مشاور به بچه ها میدم) اینکه تا عید درس به درس عربی رو تموم کنن تا اردیبهشت هم ادبیات........
اصولا برای حدود 70٪ عربی کلا هیچ درس خوندی نمیخواد
یعنی ترجمه 4 تا نکته داره متن هم 3-4 تا.....
همین میشه 70٪
......
برای تست های قواعد هم مستثنی یه نکته داره
منادا یه نکته
حال 3 نکته
تمییز 3 نکته
همین!
یعنی کسایی که از اول سال برای 9 تا تست قواعد خودشون رو میکشن اشتباه کردن
البته ترجمه و متن فقط یه آشنایی با متن عربی میخواد که برات مثل کلمات چینی نباشه(منظورم اینه که بعضیا که میرسن به عربی کلمات براشون ناآشناست کلا ورق میزنن میرن معارف رو بزنن).......به خاطر همین متن درس خوندن واقعا کمک میکنه......
تو تابستون هم بهتره عربی 1 رو بخونین (برنامه کانون هم فکر کنم همینه)
...................................
بعد از چند روز تلاش یه تاپیک پیدا کردم که چیزی بنویسم....

boska2010

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
طلایه داران
شهر
کرج

بچه ها من تو فیزیک 2 دینامیک و سینماتیک اشکال دارم چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-w

ghezi

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمانشاه
شهر
کرمانشاه
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

سلام! :D
من برگشتم B-)
یه سوال:
توی یه زمان کوتاه چند روزه تا یه آزمون که بخوام اونو خیلی خوب بدم،برای هر درس،برم سراغ اون قسمتایی که یادم رفته یا یه کم ضعف داشتم،یا جاهایی که بلدم رو تست بزنم یا...؟! :-??
این جمعه آزمون قلم چی دارم و میخوام خیلی خوب بدمش پلیز هلپ! x: ;;) :-[ :)

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند

به نقل از boska2010 :
بچه ها من تو فیزیک 2 دینامیک و سینماتیک اشکال دارم چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-w
این 2 مبحث رو تو پیش دانشگاهی کامل میخونین !!! اصن در حد سال دوم که تو کنکور نمیاد ! من این 2 مبحث رو تو پیش یاد گرفتم و مشکلی برام پیش نیومد و خیلی خوب یاد گرفتم !

بالا