گفتم بيام چند تا سوال بپرسم ، بعد ديگه يه خداحافظي رسمي کنم و برم واسه يه سال ديگه !
( توضيح 1 : من طرح کنکور مدرسه شرکت ميکنم ، واسه همه درس ها ، اجباريه و 6 روز تو هفته هست ، به اين موضوع توجه کنيد و به سوال ها جواب بدين ، بعضي از سوال ها وابسته به دونستنه اينه )
( توضيح 2 : بعضي از سوال ها به حاشيه رفتن چون سعي کردم هرچي تو ذهنم هست رو بپرسم ، ممنونم ميشم به همه جواب بدين )
1. از جعبه لايتنر استفاده کنم ؟ لامصب خيلي وقت آدم رو ميگيره ، به جاش ميخوام از Tick Eight گاج استفاده کنم براي زبان ، خوبه ؟
من اسنفاده نکردم چون نیازی بهش نداشتم.اما کسانی که واسه تاریخ ادبیات استفاده کردن خیلی راضی بودن. من خودم به اون روش استفاده نکردم اما رو برگه هاش نوشته بودم تاریخ ادبیاتارو و در مواقع بیکاریو ت واتوبوس و اینا میخوندم.خوب بود
2. مداد Tick Mag گاج واسه تست زني خوبه ؟ توصيه ميکنين ؟
بعضیها به دردشون خورده اما واسه من اصلا خوب نبود.من با اتود 0.9 آزمون میدادم و کنکور هم همینطور.
3. ديني رو بايد خط به خط حفظ باشم، اما اين حفظ کردن ها باعث نميشه تا سال ديگه موقع کنکور مطالب يادم بره ؟ آخه درسي هست که اگر هم بفهمم بايد همه چيز رو به ترتيب حفظ کنم تا توي تست ها بتونم جواب بدم ، ترتيب حفظ کردن هارو بعد يکي دو ماه فراموش ميکنم ، چيکار کنم ؟
نظر شخصی من اینه که الان نخونین دینی رو/الکی وقتتون تلف میشه.من این اشتباهو کردم بع داز مهر بخونین همگام ب اآزمونها.به مرور زمان تصبیت میشه با دوره های زیاد و اینا!نگرانش نباشین
4. زبان 1 و 2 توي کنکور نمياد ؟ لغت ها و قواعدش رو نخونم ؟
نمیاد.ولی یه نگاه کلی بهش بندازین بد نیست
5. يه معلم عربي داريم که نميخواد درس به درس کار کنه ، فقط ميخواد تجزيه کار کنه ، براي عربي هر جلسه بعد مدرسه بيام خونه از سال اول شروع کنم هر هفته 1 درس رو بخونم و تستاش رو بزنم خوبه ؟ تقريبا 30 هفته طول ميکشه تا تموم شه ( کلا 30 درس عربي داريم )
به نظر من خوبه :)
6. واسه ادبيات معلممون يه جزوه داره ، پر از شعر و قرابت معنايي و آموزش و تست زبان فارسي هست ، همين کافيه ؟ من يه کتاب قرابت معنايي هامون سبطي دارم ، اون رو هم هرشب 10-15 صفحه بخونم ؟
قرابت معنایی هامون سبطی رو بله حتمااااااااا بخونین.واسه بقیه ش من نمیدونم جزوه معلمتون چه جوری هست :)
7. يه سوال يا يه انتفاد بي ربط ! چرا جديدن همه خودکارا تقلبين ؟ اصلا رنگ نميدن لامصبا !
از کارخونه ش بپرسین
8. واسه فيزيک پايه ، گاج سفيد گرفتم که تستاش تا سال 85 هست ، همراه با گاج سفيد براي دوم مبتکران و براي سوم رمزينه ميخوام بخونم ، کافيه ؟ ميشه درصد توي کنکور گرفت ؟
از نظر من گاج سفید رو زدن وقت تلف کردنه!فقط نشر الگو و بنفش کانون!!
9. براي رياضي پايه يه ترتيب خوندن واسه خودم چيدم ميخوام طبق اون بخونم ! معلم رياضي ما 2 تا جزوه داره ، يکي تست يکي آموزش ! ترتيب من اينه : بعد از اينکه تو مدرسه درس گرفتم ، بيام خونه ، بعد : اول جزوه آموزش معلممون رو بخونم ، بعد آموزش انرژي اتمي رو بخونم ( آموزش حسابان ، خيلي روش هاي باحالي داره ) ، بعد تستاي معلممون رو بزنم ، بعد تستاي گاج سفيد حسابان رو بزنم، انقدر کافيه ؟!! احساس ميکنم کمه ! ( چون خیلی وسواس دارم روش دوباره پرسیدم ، ببخشید )
خوبه :)
بسه بابا!!
واسه تابستون بسه!بعد دوباره وقت هست دوباره که میخونیشون میتونی تستای بیشتر زا کتابای دیگه بزنی
10. از الان تست زمان دار لازمه بزنم ؟ يا تستاي آموزشي رو هم با زمان کار کنم ؟ نظر خودم اينه که کلا واسه همه چي زمان بگيرم !
نه بابا!!!!الان فقط تست آموزشی بزنین!!الان وقت یادگرفتن مفاهیمه!!نه تست و زمان و ...
11. اين پشتيبان کانونم ميگه همزمان هم برنامه مدرسه رو بخون هم برنامه قلمچي ( با هم متضاد هستن ) ، من اين وسط چيکار کنم ؟ 3 ظهر ميرسم خونه ، وقتي نميمونه واسه اين کارا ! فقط يه برنامه رو ميتونم ببرم جلو
اولویت با برنامه مدرسه هست :) درضمن پشتیبانها مزخرف زیاد میگن تو کانون
12. مدرسه از دبيرا تعهد گرفت که توي تابستون فقط پايه درس بدن ، اما اکثر دبيرامون به ما گفتن يه مقداري پيش هم درس ميديم ، واسه چي اين کارو ميکنن ؟!
میخوان از اونور زودتر تموم شه درساتون که تو اردیبهشت و اینا دیگه نرین مدرسه
13. تمريناي کتاب فيزيک و هندسه و رياضي و شيمي و ... لازمه بخونم ؟! اصولا بعضي از تمرين ها کاملا جنبه تشريحي دارن ، فقط تست بزنم کافي نيست ؟ اينو دارم ميپرسم چون جديدا مشاورمون هي ميگه : کنکور کتاب محوره
کتابای مدرسه رو حتمااااااااا بخونین.به خصوص شیمی و فیزیک پیش دانشگاهی
14. يه سوال تخصصي ! تستاي حسابان گاج سفيد چقدر به کنکور نزديکه ؟ کلا کتاباي گاج سفيد به کنکور نزديکن ؟ مخصوصا کنکور امسال
اطلاعی ندارم.فقط میدونم گاج سفید هندسه عالیییییییییه
15. من تصميم دارم تا موقع کنکور ، هر روز درس مدرسه رو بخونم و بعدش بيام خونه تست بزنم ، 5 شنبه و جمعه هم واسه تستاي بيشتر تو دروس اختصاصي و رفع اشکال و تکاليف عقب افتاده و اينجور چيزا ، خوبه ؟
خوبه :)
16. گروه هاي جدول تناوبي رو به روش رمزي حفظ کنم خوبه ؟ ( مثلا : هلينا کرباسي فر واسه گروه اول ! ) سر کنکور قاطي نميکنم ؟
منم روشم رمزی بود!خیلی هم خوب بود وقتی 1سال با این رمزها کار کنی دیگه محاله یادت بره سر کنکور
17. بخش اعلام کتاب ادبيات فارسي رو هم بايد بخونم ؟ خيلي مزخرفه !
نه پیشنهاد میکنم تاریخ ادبیات رو از کلک معلم بخونید
18. بعضي جاها تو تاريخ ادبيات نوشته " سخنان سعدي نغز و دلکش و زيبا و داراي معاني عرفاني و عميق و ... هست " اينارو هم لازمه براي کنکور حفظ کنم ؟
نه تا الان که لازم نبوده
19. آيه هاي ديني همه حفظ ؟
اگه میتونین حفظ کنین این بهترین کاره...اگه نه باید قشنگ یه جوری تو ذهنتون باشه آیه ها که اول و آخر و وسطشم بدن هرکدومو بدونین بقیه آیه راجع به چیه...یه همچین روشهایی تو دی وی دیهای گزینه2 استفاده شده که خوبن خیلی
20. واسه درساي عمومي يه کتاب تست و واسه اختصاصي ها 2 تا کتاب تست کافيه ؟ ميشه درصد هاي بالاي 70 داشت ؟
ببین اصلا بستگی به تعداد کتاب نداره که!بستگی به تسلط شما و میزانی که بتونین همون تستارو خوب بزنین داره!واسه یکی که کامل ههمه تستارو مسفهمه و اینا خب یه کتاب شاید کافی باشه واسه اختصاصی!اما واسه یکی که اینجوری نیست نه 2تا یا بیشتر لازمه!
ممنونم دوستان