پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲
به نقل از Kafsh Duzak :
بیشتر مشکلم اینِکه نمیدونم چطوری شروع کنم !
خب مشکل اینه که برنامه نداری. آزمون ثبت نام نکردی؟ برنامه نداری کلا؟
خب اگر هیچ برنامه ای نداری و دستت کاملا خالیه میتونی تابستون پایه بخونی. کتاب های درسی پایه رو بگذار جلوت + جزوه هات و کتاب های تست کنکور (کتاب تست گرفتی چیزی؟ اگر نگرفتی تهیه کن. توی همین انجمن تاپیک
کتاب ها رو ببین) بعد برای خودت اولویت بندی و زمان بندی که در هفته چجوری بخونی. اینکه کدوم درس رو چه روزی بخونی و اینا. ممکنه بگذاری جلوت و هیچ ایده ای نداشته باشی که چیکار بکنی. ولی خب یک برنامه بنویس که کدوم درس ها رو کدوم روز هفته میخونی (این دیگه حداقل برنامه ریزی لازمه. لطفا انجام بده حتما) بعد شروع کن به خوندن و تست زدن. از یک طرف شروع کن بعدراه میافتی. اوضاع دستت میاد. ولی اگر همین جوری بیکار بشینی هیچی عایدت نمیشه.
به نقل از mgh-nano :
آقا من یه مشکلی دارم !
نمیدونم هم جاش اینجاست یا نه !
من نمیدونم چطوری باید بخونم !
یعنی اینکه الآن مثلا میخوام ادبیات بخونم ، باید چطوری بخونم !! مثلا معنی کلمه یاد بگیرم ، معنی شعر یاد بگیرم ... اینا رو نمیدونم

الآن من چیکار کنم ؟
تمام کتاب های درسی رو که حداقل یک بار باید بخونید. بعد اون میتونید از جزوه اینا استفاده کنید. بعدشم به برنامه تون بستگی داره و اینکه برای آزمون بعدی مثلا چیا باید بلد باشید. برای ادبیات هم اول کتاب رو بخونید. توی کنکور سوالات املا و قرابت و معنی اینا جداست. بچه ها معمولا برای هرکدوم از اینا یک کتاب میخرن و با اون تمرین و مرور میکنن. مثل کتاب کلک معلم املا و کتاب تاریخ ادبیاتش رو من داشتم و هرچند وقت یک بار میخوندمش.
به نقل از sRina :
ازونجایی که خیلی به ندرت کتاب دست میگیرم وقتی دست میگیرم جدا دارم میخونم!

بله بشدت خسته میشم.
+خیلی زیاد ممنون.
در مورد برنامه ریزی ،مبحثی باید باشه یا زمانی؟
من با برنامه ریزی زمانی مشکل جدی دارم

مبحثی دقیقتر نیست؟
تلاش کن بیشتر بخونی. به هر قیمتی شده. کامپیوتر رو کنار بگذار. گوشی رو کنار بگذار. نرو سر یخچال. یکم مبارزه با نفس میخواد و مقدار زیادی تلاش.
حتما برو دکتر متخصص و هم دکتر تغذیه. بگو زود خسته میشی و اینا. باید آزمایش بدی. شاید مشکل خاصی داشته باشی. مثلا من زود خسته میشدم برای اینکه آهن بدنم خیلی پایین بود. شاید توهم مشکل مشابه داشته باشی. تازه آخرای سال کنکور فهمیدم بعد که قرص آهن خوردم کلی فرق کرد انرژی بدنم. بعد قرص تقویتی هم بگو بده. فکر کنم قرص های wellwomen رو تجویز کنه ازش بپرس. دکتر تغدیه هم حالا اونقدرا واجب نیست ولی خوبه اگر بری و بتونی به برنامش عمل کنی. کنکوره دیگه. باید هر کاری که میتونه بهت کمک کنه انجام بدی حتی اگر اثرش خیلی کم باشه.
معمولا اول میگن که خب قراره چی بخونن و مبحث یا صفحات رو مشخص میکنن و تعداد تست ها. بعد تخمین میزنن که چقدر زمان میبره و براساس اون برنامه ریزی میکنن و بیشتر از زمان تعیین شده وقت نمیگذارن حتی اگر مبحث جمع نشده باشه. اینطوری یه مدت برنامه ریزی بکنی خود به خود متوجه میشی و رفته رفته برنامه ریزی هات درست تر میشن.
به نقل از rasfan :
من امروز رفتم پیشه یه مشاور ..چند تا ازم سوال پرسید...درمورده وضعیت تک تک دروس و وقتای ازادم تو هفته و اینا گفت سه روز بعد بیا برنامه بگیر برای یه سالت(تا کنکور) بعد گفت کتاب های لازمو هم معرفی میکنه فقط باید اونارو بخونمو اینا...حالا به نظرتون من با برنامه کانون پیش برم؟ یا مشاور؟البته بگم مشاور از اون مشاور الکیا نیست!!آشناست..کلی رتبه زیره 1000 داره...
آزمون ها یک نسخه عمومی هستند ولی مشاور نسخه اختصاصی میده بهت ! البته بستگی داره مشاورت واقعا مشاور باشه یا نه و توهم به برنامش عمل بکنی یا نه. مشاور اگر مشاور خوبی باشه قطعا برنامش بهتر از آزمون هاست.