مشکلات کنکوری‌های ۹۲

ernst haeckel

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بابــــــل
مدال المپیاد
اوایل نجوم بعدشم زیست شناسی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

به نقل از ×Parado :
بعد این دی وی دی هارو از کجامیشه تهیه کرد؟:-?

*گام اول رو که اگه ثبت نام کنید خودشون بسته آموزشی میدن!اگه هم ثبت نام نکردین از دوستی آشنایی کسی بگیرین.

*اون dvd ها رو هم پارسال که به صورت رایگان میدادن تو سایت هم واسه دانلود بود!
الان خبر ندارم! یه سر به نمایندگی بزنین.

*به نظرم مباحث مشاوره ای رو هم ببینین!اصولا" حرف های خوبی میزنه...
از انجا قابل دانلوده : http://portal.gaj.ir/index.php?page=minor/video5

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

الان ینی نمیشه ثبت نام کرد؟:-?

+کانون که پشتیبان میده اصلا من نمیتونم تحمل کنم!

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
تـــهـــران (دانشکده فنـے )
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

به نقل از ×Parado :
الان ینی نمیشه ثبت نام کرد؟:-?
فک کنم اینا هر وقت پول رو ببینن ثبت نام می کنن

به نقل از ×Parado :
+کانون که پشتیبان میده اصلا من نمیتونم تحمل کنم!
میشه محل سگم بهشون نذاشت البته کلا کانون ----> :-&

One Minute

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شـــــاهی

واسه ریاضی پایه اگه این روند رو پیش بگیرم میتونم به خودم امیدوارم باشم که بالای 70 بزنم تو کنکور ؟ من طرح کنکور مدرسه میرم که ریاضی پایه رو آموزش میدن ، معلم ما هم واسه هر درس 2 تا جزوه داره ، یکی آموزش یکی تست ! من میخوام این کارو کنم :

بعد از اینکه تو مدرسه درس گرفتم ، بیام خونه ، بعد :
اول جزوه آموزش معلممون رو بخونم ، بعد آموزش انرژی اتمی رو بخونم ( آموزش حسابان ، خیلی روش های باحالی داره ) ، بعد تستای معلممون رو بزنم ، بعد تستای گاج سفید حسابان رو بزنم ، با این روش میشه بالای 70 زد تو کنکور ؟ :-?

و یه سوال دیگه : گاج سفید حسابان واسه ریاضی پایه خوبه ؟ سوالاش به کنکور شبیه هست ؟ تستای انرژی اتمی رو هم دارم اما واقعا سختن !

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

گاج سفید حسابانو من تازه خریدم حدود 60 تاکه از درجه دوش حل کردم خیلی خوب بود و سوالای کنکور بود اکثرا :-?

تستای انرژی اتمی نشرالگو رو میگید؟:-?

One Minute

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شـــــاهی

به نقل از ×Parado :
گاج سفید حسابانو من تازه خریدم حدود 60 تاکه از درجه دوش حل کردم خیلی خوب بود و سوالای کنکور بود اکثرا :-?

تستای انرژی اتمی نشرالگو رو میگید؟:-?

منم 30 تا از نامعادله هاش رو حل کردم ، تستای روون و روتین بود ، البته جلوی تستا ننوشته مثلا " کنکور ریاضی 87 " ، یعنی اصلا تستاش مشخصات نداره واسه همین میترسم روی این کتاب کار کنم و شبیه کنکور نباشه ! فقط جلوی بعضی از تستاش مشخصات کنکور هست ، همین رو کار کنم کافیه ؟

آره ، منظورم کتاب آموزش انرژی اتمی ( حسابان ) هست که آخر هر مبحث 30 تا تست داره ، تستاش خیلی عجق وجق و سخت هستن !

BLACK HOLE

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
نجوم
دانشگاه
University of Alberta
رشته دانشگاه
Computer Science

به نظر من سطحش بدک نیست...
مامعلممون که خیلی خوبن سوالایی که میدادن تقریبا همین بود....
و بیشتر گفت باید بفهمید...نیازی نیس تستای عجق وجق حل کنید:-?

ببخــــشید ننوشته؟!:-?
مال من قشنگ نوشته مثلا سراسری ریاضی82 یاازاد غیرپزشکی :-?

One Minute

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شـــــاهی

گفتم بيام چند تا سوال بپرسم ، بعد ديگه يه خداحافظي رسمي کنم و برم واسه يه سال ديگه !
( توضيح 1 : من طرح کنکور مدرسه شرکت ميکنم ، واسه همه درس ها ، اجباريه و 6 روز تو هفته هست ، به اين موضوع توجه کنيد و به سوال ها جواب بدين ، بعضي از سوال ها وابسته به دونستنه اينه )
( توضيح 2 : بعضي از سوال ها به حاشيه رفتن چون سعي کردم هرچي تو ذهنم هست رو بپرسم ، ممنونم ميشم به همه جواب بدين )

1. از جعبه لايتنر استفاده کنم ؟ لامصب خيلي وقت آدم رو ميگيره ، به جاش ميخوام از Tick Eight گاج استفاده کنم براي زبان ، خوبه ؟
2. مداد Tick Mag گاج واسه تست زني خوبه ؟ توصيه ميکنين ؟
3. ديني رو بايد خط به خط حفظ باشم، اما اين حفظ کردن ها باعث نميشه تا سال ديگه موقع کنکور مطالب يادم بره ؟ آخه درسي هست که اگر هم بفهمم بايد همه چيز رو به ترتيب حفظ کنم تا توي تست ها بتونم جواب بدم ، ترتيب حفظ کردن هارو بعد يکي دو ماه فراموش ميکنم ، چيکار کنم ؟
4. زبان 1 و 2 توي کنکور نمياد ؟ لغت ها و قواعدش رو نخونم ؟
5. يه معلم عربي داريم که نميخواد درس به درس کار کنه ، فقط ميخواد تجزيه کار کنه ، براي عربي هر جلسه بعد مدرسه بيام خونه از سال اول شروع کنم هر هفته 1 درس رو بخونم و تستاش رو بزنم خوبه ؟ تقريبا 30 هفته طول ميکشه تا تموم شه ( کلا 30 درس عربي داريم )
6. واسه ادبيات معلممون يه جزوه داره ، پر از شعر و قرابت معنايي و آموزش و تست زبان فارسي هست ، همين کافيه ؟ من يه کتاب قرابت معنايي هامون سبطي دارم ، اون رو هم هرشب 10-15 صفحه بخونم ؟
7. يه سوال يا يه انتفاد بي ربط ! چرا جديدن همه خودکارا تقلبين ؟ اصلا رنگ نميدن لامصبا !
8. واسه فيزيک پايه ، گاج سفيد گرفتم که تستاش تا سال 85 هست ، همراه با گاج سفيد براي دوم مبتکران و براي سوم رمزينه ميخوام بخونم ، کافيه ؟ ميشه درصد توي کنکور گرفت ؟
9. براي رياضي پايه يه ترتيب خوندن واسه خودم چيدم ميخوام طبق اون بخونم ! معلم رياضي ما 2 تا جزوه داره ، يکي تست يکي آموزش ! ترتيب من اينه : بعد از اينکه تو مدرسه درس گرفتم ، بيام خونه ، بعد : اول جزوه آموزش معلممون رو بخونم ، بعد آموزش انرژي اتمي رو بخونم ( آموزش حسابان ، خيلي روش هاي باحالي داره ) ، بعد تستاي معلممون رو بزنم ، بعد تستاي گاج سفيد حسابان رو بزنم، انقدر کافيه ؟!! احساس ميکنم کمه ! ( چون خیلی وسواس دارم روش دوباره پرسیدم ، ببخشید )
10. از الان تست زمان دار لازمه بزنم ؟ يا تستاي آموزشي رو هم با زمان کار کنم ؟ نظر خودم اينه که کلا واسه همه چي زمان بگيرم !
11. اين پشتيبان کانونم ميگه همزمان هم برنامه مدرسه رو بخون هم برنامه قلمچي ( با هم متضاد هستن ) ، من اين وسط چيکار کنم ؟ 3 ظهر ميرسم خونه ، وقتي نميمونه واسه اين کارا ! فقط يه برنامه رو ميتونم ببرم جلو
12. مدرسه از دبيرا تعهد گرفت که توي تابستون فقط پايه درس بدن ، اما اکثر دبيرامون به ما گفتن يه مقداري پيش هم درس ميديم ، واسه چي اين کارو ميکنن ؟!
13. تمريناي کتاب فيزيک و هندسه و رياضي و شيمي و ... لازمه بخونم ؟! اصولا بعضي از تمرين ها کاملا جنبه تشريحي دارن ، فقط تست بزنم کافي نيست ؟ اينو دارم ميپرسم چون جديدا مشاورمون هي ميگه : کنکور کتاب محوره
14. يه سوال تخصصي ! تستاي حسابان گاج سفيد چقدر به کنکور نزديکه ؟ کلا کتاباي گاج سفيد به کنکور نزديکن ؟ مخصوصا کنکور امسال
15. من تصميم دارم تا موقع کنکور ، هر روز درس مدرسه رو بخونم و بعدش بيام خونه تست بزنم ، 5 شنبه و جمعه هم واسه تستاي بيشتر تو دروس اختصاصي و رفع اشکال و تکاليف عقب افتاده و اينجور چيزا ، خوبه ؟
16. گروه هاي جدول تناوبي رو به روش رمزي حفظ کنم خوبه ؟ ( مثلا : هلينا کرباسي فر واسه گروه اول ! ) سر کنکور قاطي نميکنم ؟
17. بخش اعلام کتاب ادبيات فارسي رو هم بايد بخونم ؟ خيلي مزخرفه !
18. بعضي جاها تو تاريخ ادبيات نوشته " سخنان سعدي نغز و دلکش و زيبا و داراي معاني عرفاني و عميق و ... هست " اينارو هم لازمه براي کنکور حفظ کنم ؟
19. آيه هاي ديني همه حفظ ؟
20. واسه درساي عمومي يه کتاب تست و واسه اختصاصي ها 2 تا کتاب تست کافيه ؟ ميشه درصد هاي بالاي 70 داشت ؟

ممنونم دوستان

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از One Minute :
گفتم بيام چند تا سوال بپرسم ، بعد ديگه يه خداحافظي رسمي کنم و برم واسه يه سال ديگه !
( توضيح 1 : من طرح کنکور مدرسه شرکت ميکنم ، واسه همه درس ها ، اجباريه و 6 روز تو هفته هست ، به اين موضوع توجه کنيد و به سوال ها جواب بدين ، بعضي از سوال ها وابسته به دونستنه اينه )
( توضيح 2 : بعضي از سوال ها به حاشيه رفتن چون سعي کردم هرچي تو ذهنم هست رو بپرسم ، ممنونم ميشم به همه جواب بدين )

1. از جعبه لايتنر استفاده کنم ؟ لامصب خيلي وقت آدم رو ميگيره ، به جاش ميخوام از Tick Eight گاج استفاده کنم براي زبان ، خوبه ؟
من اسنفاده نکردم چون نیازی بهش نداشتم.اما کسانی که واسه تاریخ ادبیات استفاده کردن خیلی راضی بودن. من خودم به اون روش استفاده نکردم اما رو برگه هاش نوشته بودم تاریخ ادبیاتارو و در مواقع بیکاریو ت واتوبوس و اینا میخوندم.خوب بود
2. مداد Tick Mag گاج واسه تست زني خوبه ؟ توصيه ميکنين ؟
بعضیها به دردشون خورده اما واسه من اصلا خوب نبود.من با اتود 0.9 آزمون میدادم و کنکور هم همینطور.
3. ديني رو بايد خط به خط حفظ باشم، اما اين حفظ کردن ها باعث نميشه تا سال ديگه موقع کنکور مطالب يادم بره ؟ آخه درسي هست که اگر هم بفهمم بايد همه چيز رو به ترتيب حفظ کنم تا توي تست ها بتونم جواب بدم ، ترتيب حفظ کردن هارو بعد يکي دو ماه فراموش ميکنم ، چيکار کنم ؟
نظر شخصی من اینه که الان نخونین دینی رو/الکی وقتتون تلف میشه.من این اشتباهو کردم :| بع داز مهر بخونین همگام ب اآزمونها.به مرور زمان تصبیت میشه با دوره های زیاد و اینا!نگرانش نباشین (;
4. زبان 1 و 2 توي کنکور نمياد ؟ لغت ها و قواعدش رو نخونم ؟
نمیاد.ولی یه نگاه کلی بهش بندازین بد نیست
5. يه معلم عربي داريم که نميخواد درس به درس کار کنه ، فقط ميخواد تجزيه کار کنه ، براي عربي هر جلسه بعد مدرسه بيام خونه از سال اول شروع کنم هر هفته 1 درس رو بخونم و تستاش رو بزنم خوبه ؟ تقريبا 30 هفته طول ميکشه تا تموم شه ( کلا 30 درس عربي داريم )
به نظر من خوبه :)
6. واسه ادبيات معلممون يه جزوه داره ، پر از شعر و قرابت معنايي و آموزش و تست زبان فارسي هست ، همين کافيه ؟ من يه کتاب قرابت معنايي هامون سبطي دارم ، اون رو هم هرشب 10-15 صفحه بخونم ؟
قرابت معنایی هامون سبطی رو بله حتمااااااااا بخونین.واسه بقیه ش من نمیدونم جزوه معلمتون چه جوری هست :)
7. يه سوال يا يه انتفاد بي ربط ! چرا جديدن همه خودکارا تقلبين ؟ اصلا رنگ نميدن لامصبا !
از کارخونه ش بپرسین :D
8. واسه فيزيک پايه ، گاج سفيد گرفتم که تستاش تا سال 85 هست ، همراه با گاج سفيد براي دوم مبتکران و براي سوم رمزينه ميخوام بخونم ، کافيه ؟ ميشه درصد توي کنکور گرفت ؟
از نظر من گاج سفید رو زدن وقت تلف کردنه!فقط نشر الگو و بنفش کانون!!
9. براي رياضي پايه يه ترتيب خوندن واسه خودم چيدم ميخوام طبق اون بخونم ! معلم رياضي ما 2 تا جزوه داره ، يکي تست يکي آموزش ! ترتيب من اينه : بعد از اينکه تو مدرسه درس گرفتم ، بيام خونه ، بعد : اول جزوه آموزش معلممون رو بخونم ، بعد آموزش انرژي اتمي رو بخونم ( آموزش حسابان ، خيلي روش هاي باحالي داره ) ، بعد تستاي معلممون رو بزنم ، بعد تستاي گاج سفيد حسابان رو بزنم، انقدر کافيه ؟!! احساس ميکنم کمه ! ( چون خیلی وسواس دارم روش دوباره پرسیدم ، ببخشید )
خوبه :)
بسه بابا!!
واسه تابستون بسه!بعد دوباره وقت هست دوباره که میخونیشون میتونی تستای بیشتر زا کتابای دیگه بزنی
10. از الان تست زمان دار لازمه بزنم ؟ يا تستاي آموزشي رو هم با زمان کار کنم ؟ نظر خودم اينه که کلا واسه همه چي زمان بگيرم !
نه بابا!!!!الان فقط تست آموزشی بزنین!!الان وقت یادگرفتن مفاهیمه!!نه تست و زمان و ...
11. اين پشتيبان کانونم ميگه همزمان هم برنامه مدرسه رو بخون هم برنامه قلمچي ( با هم متضاد هستن ) ، من اين وسط چيکار کنم ؟ 3 ظهر ميرسم خونه ، وقتي نميمونه واسه اين کارا ! فقط يه برنامه رو ميتونم ببرم جلو
اولویت با برنامه مدرسه هست :) درضمن پشتیبانها مزخرف زیاد میگن تو کانون :-"
12. مدرسه از دبيرا تعهد گرفت که توي تابستون فقط پايه درس بدن ، اما اکثر دبيرامون به ما گفتن يه مقداري پيش هم درس ميديم ، واسه چي اين کارو ميکنن ؟!
میخوان از اونور زودتر تموم شه درساتون که تو اردیبهشت و اینا دیگه نرین مدرسه
13. تمريناي کتاب فيزيک و هندسه و رياضي و شيمي و ... لازمه بخونم ؟! اصولا بعضي از تمرين ها کاملا جنبه تشريحي دارن ، فقط تست بزنم کافي نيست ؟ اينو دارم ميپرسم چون جديدا مشاورمون هي ميگه : کنکور کتاب محوره
کتابای مدرسه رو حتمااااااااا بخونین.به خصوص شیمی و فیزیک پیش دانشگاهی
14. يه سوال تخصصي ! تستاي حسابان گاج سفيد چقدر به کنکور نزديکه ؟ کلا کتاباي گاج سفيد به کنکور نزديکن ؟ مخصوصا کنکور امسال
اطلاعی ندارم.فقط میدونم گاج سفید هندسه عالیییییییییه
15. من تصميم دارم تا موقع کنکور ، هر روز درس مدرسه رو بخونم و بعدش بيام خونه تست بزنم ، 5 شنبه و جمعه هم واسه تستاي بيشتر تو دروس اختصاصي و رفع اشکال و تکاليف عقب افتاده و اينجور چيزا ، خوبه ؟
خوبه :)
16. گروه هاي جدول تناوبي رو به روش رمزي حفظ کنم خوبه ؟ ( مثلا : هلينا کرباسي فر واسه گروه اول ! ) سر کنکور قاطي نميکنم ؟
منم روشم رمزی بود!خیلی هم خوب بود وقتی 1سال با این رمزها کار کنی دیگه محاله یادت بره سر کنکور
17. بخش اعلام کتاب ادبيات فارسي رو هم بايد بخونم ؟ خيلي مزخرفه !
نه پیشنهاد میکنم تاریخ ادبیات رو از کلک معلم بخونید
18. بعضي جاها تو تاريخ ادبيات نوشته " سخنان سعدي نغز و دلکش و زيبا و داراي معاني عرفاني و عميق و ... هست " اينارو هم لازمه براي کنکور حفظ کنم ؟
نه تا الان که لازم نبوده
19. آيه هاي ديني همه حفظ ؟
اگه میتونین حفظ کنین این بهترین کاره...اگه نه باید قشنگ یه جوری تو ذهنتون باشه آیه ها که اول و آخر و وسطشم بدن هرکدومو بدونین بقیه آیه راجع به چیه...یه همچین روشهایی تو دی وی دیهای گزینه2 استفاده شده که خوبن خیلی
20. واسه درساي عمومي يه کتاب تست و واسه اختصاصي ها 2 تا کتاب تست کافيه ؟ ميشه درصد هاي بالاي 70 داشت ؟
ببین اصلا بستگی به تعداد کتاب نداره که!بستگی به تسلط شما و میزانی که بتونین همون تستارو خوب بزنین داره!واسه یکی که کامل ههمه تستارو مسفهمه و اینا خب یه کتاب شاید کافی باشه واسه اختصاصی!اما واسه یکی که اینجوری نیست نه 2تا یا بیشتر لازمه!

ممنونم دوستان

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

آقا معلم حسابان ما تو سال سوم به شدت بانک تست دیفرانسیل و انتگرال اندیشه‌ی فائق رو توصیه می‌کرد به خصوص اون ورژن قدیمی‌ترش و می‌گفت هر داوطلب کنکوری باید اینو بزنه و اینو کامل بزنید ریاضی کنکورتون تضمینه و ... و خب ایشون واقعا آدم با اطلاعاتی بودن و هیچ‌وقت هم بدون تحقیق و دلیل حرف نمی‌زنن.
بعد الان تو پیش معلم دیفرانسیل گفتش که این کتاب سطحش متوسطه و خیلی در سطح کنکور نیست و ... خلاصه هر چی تونست به این کتاب بد گفت. از طرفی این معلم دیفرانسیل خیلی سابقه داره و آدم می‌مونه اعتماد کنه یا نکنه.

از طرفی من فصل مشتق و حدش رو زدم و تست‌های خوبی داشته!

الان این بانک تست قویه یا متوسطه؟

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

به نقل از پویا م :
الان این بانک تست قویه یا متوسطه؟

متوسطه، اما دیفرانسیلش فقط ... ریاضی پایش سطحش پایینه
دیفرانسیلش ولی سوالاش خوبه و به درد کنکور میخوره من از دیفرانسیلش راضی بودم ولی از ریاضی پایش نه

اما بازم میگم به هیچ وجه قوی و سخت نیست چه قدیمیش که من از قدیمیش فصل 1 و 2 دیفرانسیل رو زدم چه جدیدش که فصل 3 بعد رو از اون زدم

mavara

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از :|.Mr :
متوسطه، اما دیفرانسیلش فقط ... ریاضی پایش سطحش پایینه
دیفرانسیلش ولی سوالاش خوبه و به درد کنکور میخوره من از دیفرانسیلش راضی بودم ولی از ریاضی پایش نه

اما بازم میگم به هیچ وجه قوی و سخت نیست چه قدیمیش که من از قدیمیش فصل 1 و 2 دیفرانسیل رو زدم چه جدیدش که فصل 3 بعد رو از اون زدم
برچه اساس میگین پایینه؟
منم تعریف زیاد شنیدم...
واسه دیفرانسیل که دبیر ما گفت واستین کتاب بیاد چون تعریفارو عوض میکنن!! :-w
کلا واسه ریاضی تست سخت باید زد ؟
اندیشه فائق سخت نیس ولی وقتی بیشتریا پیشنهاد میکنن حتما در سطح کنکوره!! :)

robo94

عــلــــی (مهندس سابق)
نام مرکز سمپاد
دبيرستان شهيد اژه اى
شهر
اصفهان/تهران
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی بــرق

به نقل از M.Sh :
برچه اساس میگین پایینه؟
منم تعریف زیاد شنیدم...
واسه دیفرانسیل که دبیر ما گفت واستین کتاب بیاد چون تعریفارو عوض میکنن!! :-w
کلا واسه ریاضی تست سخت باید زد ؟
اندیشه فائق سخت نیس ولی وقتی بیشتریا پیشنهاد میکنن حتما در سطح کنکوره!! :)
من فقط گفتم که پایش سطحش پایینه اساسشم اینه که سطحش پایینه :P

......

کتابش در سطح کنکور هست سوال سخت نداره ولی گلابی نیست ... اما خب آدم بعضی وقتا یه چیزایی رو میخونه و سخته ولی به درد میخوره مثلا من نشر الگو حساب دیفرانسیل و انتگرال 2 رو فقط درسنامه هاشو خوندم خیلی واسم خوب بود اون سطحش بالاتر از اندیشه فائقه اما من خودم به عنوان کتاب اصلی همون اندیشه فائق رو ور داشتم چون مسائل اندیشه فائق و تسلط رو مسائلش لازم بود برام بعدش اون آخرا رفتم سراغ نشر الگو اشکالامو از رو اون رفع کردم

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs

دوستان من یه چیزی رو نمیدونم پرسیده کسی یا نه :D ببخشید اگه تکراریه
الآن ما تست که میزنیم ، تایم بگیریم آیا ؟
بعد یه چیزی که هست ، اگه بخوایم تایم بگیریم ، برای هر درس ، برای هر تست حدود چقدر وقت باید بذاریم ؟ :D
یعنی اینکه من نمیدونم که توی کنکور برای هر درس حدودا چقدر وقت داریم :D اینم اگه بگین دیگه خودم میتونم تقسیم بر تعداد سوالا کنم :-"

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از mgh-nano :
بعد یه چیزی که هست ، اگه بخوایم تایم بگیریم ، برای هر درس ، برای هر تست حدود چقدر وقت باید بذاریم ؟ :D
یعنی اینکه من نمیدونم که توی کنکور برای هر درس حدودا چقدر وقت داریم :D اینم اگه بگین دیگه خودم میتونم تقسیم بر تعداد سوالا کنم :-"

نه، نه، نه!
الان وقت تست زمان دار نیست. الان شما باید روی تست های تالیفی کار کنید الان وقت فراگیریه مطالبه نه افزایش سرعت و مطمئن باشید اگه تسلط تون رو توی همین تست ها بالا ببرید سرعتتون هم خود به خود بالا میره.

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند

به نقل از mgh-nano :
نه اصن الان به فکر تست زمان دار نباش !! ممکنه لازم باشه برای بار اول که تست میزنی 30 تا تست رو تو 300 دقیقه بزنی در حالیکه تو کنکور باید تو حدودا 40 دقیقه بزنی !! الان فقط به فکر بالا بردن آمادگیتون باشین !

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

منم با ٢ تا نظر بالايي كاملا موافقم! :)
الان باس مفاهيمو خيلييييييي خوب ياد بگيري(مخصوصا توي فيزيك!)!از مهر وقت واسه زمان دار كار كردن زياده!يادت باشه كه سرعت دقت رو مياره پايين!اگه از الان بخواي زمان دار كار كني تمركزت روي مفاهيم به شدت كم مي شه!

soheilkahkeshan

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي بروجرد
شهر
بروجرد
دانشگاه
علم و صنعت تهران
رشته دانشگاه
برق الکترونیک

حسابان فقط تست خيلي سبز و بس :D

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند

بچه ها تست های سخت زدن اصن دلیل یادگیری خوب نمیشه !! این که بری کتاب حسابان خیلی سبز رو برداری تست هاش رو بزنی به هیچ دردی نمیخوره !! آخه تست سخت که نشانی بر تست خوب بودن نیس !! تست باید استاندارد باشه و خوب !! تست های خیلی سبز به نظر من اصن استاندارد نیس چون فقط مسئله هاش رو میخواد با پیچیوندن سوال سخت کنه ! اگه میخوای تست سخت بزنی خب میتونی بری سوالات المپیاد بزنی که دیگه حسابی جوندار باشه ! حالا بازم بقیه پشتیبان هایی که خیلی سبز رو خوندن بیان نظرشون رو بگن !

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

من که رشته ام تجربیه. اما خیلی سبز ریاضی تجربیو چند فصلشو کار کردم. تست های عادیش شبیه کتاب مهر و ماه بود که اکثر بچه های تجربی واسه ریاضی کار میکنن اما خب یه بخش تکمیلی داشت که سطح بالاتری داشت ولی خب وقتگیر و ابتکاری بود.
کلا سوالای کنکور یه ریتم خاصی داره شاید هر سال 1 2 تا سوال تو هر درس باشه که جدید و ابتکاری باشه که معمولا تو هیچ کتابی هم مشابه ش نیست! الان سعی کنید به 90% تسلط برسید! وقتتونو صرف اون 10% نکنید. البته الان! بعدا وقت واسه اینجور سوالا هست. چون اکثرا اینجور سوالا وقتگیر و سخته و ممکنه از درس زده بشید!
ببخشید فوضولی شد تو کار ریاضیا! :D

بالا