پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲
به نقل از Ehsan.T :
بچه ها من دارم دیوونه میشم :-\ هر روز یه برنامه میریزم فرداش شک میکنم که نکنه اشتباهه . این فکرها و این برنامه ریزی هایی که اجرا نمیشند وقتمو هدر میده .
یکی میگه دینی و ادبیات رو الان بخون . یکی میگه الان نخون بجاش از اختصاصی های پیش هرچی میتونی بخون . اونا رو تو سال بخون .
یکی میگه دوم و سوم رو به موازات هم ببر جلو . یکی میگه اول یکیشو تموم کن بعد برو سراغ اون یکی .
یه روز تصمیم میگیرم تابستون تو هیچ آزمونی شرکت نکنم . یه روز تصمیم میگیرم برم قلمچی . یه روز گزینه دو .
و خیلی چیزای اینجوری .
واقعا نمیدونم چجوری باید فکرمو آزاد کنم آخه انتظار خودم و همچنین اطرافیانم از من خیلی زیاده . #-o
سردرگمیه محض :) فقط و فقط به خاطر بی برنامگیه ...
حرف مهسا رو به شدت لایک میکنم ، واقعن حرف قشنگی زد ، فقط " یه نفر " ... حالا در کنار حرف مهسا اینارو هم از من بشنو ...
سال کنکور ، معروفه به سال انسجام درسی ... انسجام درسی و منظم بودن و بعد درست خوندن و تست زدن ...
امسال یه سری طبقه بندی باید داشته باشید ، من بعضی توصیه هامو میکنم ، امیدوارم به دردتون بخوره :
1- پیش بینی موفقیت و انتخاب یه آزمون :
همتون الان دنبال یه آزمون خوب میگردید و از این و اون و سال بالایی و فارغ التحصیل و اینا میپرسید که قلمچی برم یا گزینه 2 یا گاج یا فقط سنجش بدم ... خب کاملن معلومه که شما دوست دارید یه آزمونی رو شرکت کنید ، که از همه نظر تا جنبه ی بالایی شبیه کنکور باشه ... این حق شما هم هست البته ... پس از الان برنامه های تمامی موسسه هایی که آزمون برگزار میکننو بگیرید و نگاه کنید .... در چه برهه ی سال ، چه مباحثی رو کار میکنه ، چند بار بعضی درس ها توش مرور میشن و این نکات مهمی که شما رو توی کنکور از بقیه متمایز میکنه ...
قدرت پیش بینی داشته باشید ، ما الان خیلی از کنکوری های هر سالو میبینیم که از تیر ماه میشیننن میگن ما اووووووه اینقد وقت داریم که 2 تا آزمون گزینه ی 2 و قلم چی رو با هم بدیم ... نه عزیز دلم ، اینطوری نیست :) ... اینقد ایده آل نباشید ، قدرت داشته باشید پیش بینی کنید که با توجه به وضعیت 2 سال اخیر درسیتون کدوم موسسه و آزموناش میتونه شما رو بیشتر موفق کنه ... از نظر یه نفر ممکنه قلم چی بهتر باشه ، از نظر یه نفر ، گزینه ی دو و .... اما نظر شما از همه ی اینا مهمتره ... یکی ممکنه از قلم چی رتبه ی خوب آورده باشه ، یکی از گزینه ی دو ... اینا همه به خود فرد بستگی داره ... تمامی این موسسه ها ، آزموناشونو در جهت موفقیت شماها برگزار میکنن ، این شماهایید که انتخاب میکنید کجا برید ...
پس با فکر و تمرکز ، انتخاب کنید ...
2- مدرسه ... خوب یا بد :
خیلی از شماها از الان یا یکی 2 هفته ی آینده مدارستون ، شروع میشه ... اگه از الان دارید میرید مدرسه ، تا حدودی با بعضی از دبیراتون آشنا شدید ، که روند درسیش چطوره ، چیکار میخواد بکنه ، یه برنامه ی کلی از طول سال هم احتمالن براتون گفته ، اگه کم کم با این کلاسا و دبیرا رفتید جلو و فهمیدید بعضی از کلاسای مدرسه واقعن بدردتون نمیخوره ، الکی وقت تلف نکنید و نرید سر کلاس و برید به فکر اون درستون باشید ... نمیدونم میخواید خودتون بشینید بخونید ، با دوستاتون معلم بگیرید ، کلاس برید ، هر چی ... فقط به فکر این باشید که اگه کلاس مدرسه رو نرفتید ، یه جورایی توی اون درس باید خودتون خودتونو بکشید بالا ! ....
3- برنامه ی درسی :
خب تا الان فک کردید به اینکه آزمون کجا شرکت کنید ، مدرسه ها و کلاساتونو چجور شرکت کنید ... حالا ببینیم بهترین برنامه ای که شما میتونید داشته باشید چیه ...
خب قاعدتن یه برنامه ای لازمه که هم درسای مدرسه توش جا بگیره ، و هم آزمونی که میخواید بدید ... برنامه ی آزمونتونو بزارید جلوتون ، با توجه به روزای هفته و تواناییهای ساعتیتون برای مطالعه ی دروس ، یه برنامه بنویسید ( یا از یه مشاور ، یا از دوستتون ، یا از یکی از فارغ التحصیلای 91 ای به قبل کمک بگیرید که توی نوشتن برنامه کمکتون کنن ، بالاخره اونا همشون یه پیرهن بیشتر از شماها پاره کردن :) ... پس میتونی به یکیشون اطمینان کنیو تا آخر راه باهاش بری جلو)
حواستون به این باشه ، که برنامتون فقط هدفش رسیدن به یه رتبه و تراز بالا توی آزموناتون نباشه ... شما دارید میرید مدرسه ... پس موفق بودن بین همکلاسی هاتون خیلی خیلی مهم تر از آوردن رتبه و تراز بالا تو آزموناتونه، چرا ؟ چون اعتماد به نفس میده بهتون ... شما اگه جایگاهتون رو توی مدرسه پیش دوستاتون از دست بدید ، دیگه اون تراز و رتبه ی بالای آزمونا از نظر من اونقدر مهم نیست ... پس ، هم مدرسه و هم آزمون ...
4- درس بخونم ... تو خونه ... یا کتابخونه :
بعضی از دوستان ، ادعا دارن که توی خونه نمیتونن درس بخونن ... حالا چه بسا که خیلیا خواهر برادرای کوچیکتر دارن یا یه سری مشکلات هست و حالا هر چیزی ، اگه نمیتونید توی خونه درس بخونید ، کتابخونه رو پیشنهاد میکنیم امتحان کنید ... خب فضای کتابخونه ، یکم خشک تر و رسمی تر از خونه است ، اگه رفتید و دیدید میتونید با این فضا اخت پیدا کنید که چه بهتر ، ولی اگه نشد ، به فکر یک جای مطمئن برای درس خوندن باشید ... هر جایی باشه ، فقط باشه که بتونید درس بخونید :) ...