• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

به نقل از شــــــــــیرین :
من مشکلم اینکه خعلی کندم کلی برنامه میریزم ولی به نصفشم نمیتونم برسم
هروزم به جز 5شنبه و شنبه تا 1مدرسه هستیم دیه اصلا نمیتونم درسایه پایه رو دوره کنم :(
از نظر حجمی به برنامه نمیرسی؟ یعنی مثلا نمیتونی به اندازه کافی درس ها رو پیش ببری یا اینکه ساعت مطالعت اونقدری که برنامه ریزی کردی نمیشه؟

برنامه مدرستون چیه تو تابستون؟ فقط پیش دانشگاهی؟

به نقل از محمّد :
از نظر حجمی به برنامه نمیرسی؟ یعنی مثلا نمیتونی به اندازه کافی درس ها رو پیش ببری یا اینکه ساعت مطالعت اونقدری که برنامه ریزی کردی نمیشه؟

برنامه مدرستون چیه تو تابستون؟ فقط پیش دانشگاهی؟
نع سومو درارن کار میکنن با پایه
کلا خعلی با وسواس درس میخونن مثلا با دوستم شروع میکنم اون تموم کرده من کلیش مونده

به نقل از dark-night :
اینجا باید بگم ؟؟؟!!!- واقعاً نمیدونم – ( فکر کنم اول نصف پستای اینجام ، اینو مینویسم ;D )

1) کتاب دین و زندگی 2 ، برای بعضی کادراش ننوشته ، بیشتر بدانید و یا ... (مشخص نکرده چیی هستن) تو پاورقی گفته ، تدریس شن اما تو امتحانات پایانی لزومی نداره ازشون سوال بیاد . (مثلاً درس 2 )
از اینا ممکنه سوال کنکور طرح بشه ؟
-------------
2) از "جمع جملات دنباله های حسابی و هندسی" برای رشته ی تجربی سوال طرح میشه یا نه .... ؟؟؟
------------
3 ) کتاب ادبیات و زبان فارسی که گرفتم ، جامع هست و بصورت مبحثی کتابا رو بررسی کرده .
و میتونم بگم ، به نکات برگزیده اشاره کرده نه همه مطالبی که باید دونست .
مثلاً تو برنامه گزینه 2 اومده درس 1 و 2 ادبیات 2 .....
برا ادبیات ، جزوه ی درست و حسابی هم ندارم ، به نظر شما ، باید برم دوباره کتاب بخرم ؟ و این بار مقطعی ؟( این جوری مطمئن تره ،فکر کنم) :-?

پیشنهادی دارین ؟؟؟

1. کتاب دینی عوض شده و من واقعاَ نمی دونم ولی رو متن کتاب درسی خیلی زوم کنید مخصوصاَ که این کتاب های دینی اولین ساله که داره تو کنکور میاد.
2. بله میاد. البته بگم تصاعد که پای ثابن کنکوره امسال ازش سوال نیومد.
3. زبان فارسی من از جزوه ی معلممون استفاده کردم تا جایی که شنیدم زبان فارسی سبطی توضیحاتش خیلی اضافیه.
آرایه نیز همچنین. یعنی تو کلاس یاد گرفتم + جزوه معلم
4. قرابت کتاب سبطی خیلی خوبه.
5. لغت املا هم من سبطی رو پیشنهاد می کنم
6. تاریخ ادبیات به نظرم خودت خلاصه نویسی کنی بهتره اینجوری هم بهتر یادت می مونه هم اینکه کتاب های توی بازار دیده شده که بعضاَ غلط دارن و به شدت زیاد می نویسن (مثلاَ مال انسانیا رو هم می نویسن یا آثار یا نویسنده های محذوف رو هم میزارن میمونه و یا کتاب یه اثر طرف رو گفته میان تمام آثارش رو می نویسن) اصلاَ واسه تاریخ ادبیات کتابی توصیه نمیشه.
7. موقع خوندن واژه نامه به این نکات دقت کن:
الف) تمامی معانی و توضیحات یه واژه رو بخون مثلاَ حرز = بازو بند ، تعویذ بعد طراح ها معمولاَ میان اونی که به ذهن نمیرسه رو تو گزینه ها میزارن
ب) اگه واژه جمع بود و شکل مفردش رو نوشته بود باید شکل مفرد رو بلد باشی و اگه جمع رو مفرد ترجمه کنه غلطه
ج)معنای واژه با ساخت دستوری اون واژه و یا خصوصیات معنایش باید تطبیق کنه مثلاَ جاری = روان ساختن و روان شده غلطه یا مثلاَ تازی = عربی (صفت) و ترجمه آن به صورت عرب (اسم) غلطه
د)اگر مقابل یه واژه توضیح دستوری یا زبانی داده شده بود باید بدونی مثلاَ جلوش می نویسه مجازاَ ...
ه) واژه هایی که شباهت آوایی دارند دقت بشه مثلاَ مینو و مینا

ممنون از همه!
یه سوال که دقیقا نمیدونم قبلا پرسیده شده یا نه!
ولی میگن تمرینای کتاب رو برای درسای ریاضی و فیزیک و هندسه حل کنین
کل متن کتابای فیزیک رو بخونین
یا مثلا بقیه فصول فیزیک 1 بجز نور و عدسی رو هم بخونین!
سوال من اینجاست که این کار رو بکنم اگه واقعا لازمه؟چون کتاب خوندن بنظرم قصه خوندنه بیشتر!

نع سومو درارن کار میکنن با پایه
کلا خعلی با وسواس درس میخونن مثلا با دوستم شروع میکنم اون تموم کرده من کلیش مونده
تو مدرستون پایه کار میکنن بعد نمیرسی تموم کنی؟ شما مگه مستقل درس میخونی؟ اگر مدرستون کار میکنه با برنامه مدرسه پیش برو و درس هرروز رو همون روز بخون. میرسی. اصلا اونقدرا سنگین نیست که نرسی ! تازه تابستونه. تو دوران کنکور وقت کم آوردنها از ترم دوم پیش به بعد تازه شروع میشه.
وسواس نداره درس خوندن. درس رو تو مدرسه درس میدن شما بیا تو خونه شروع کن به تست زدن. درس هرروز رو همون روز بخونی مشکلی پیش نمیاد. لازم نیست خیلی زیاد روی درسی متمرکز بشی. از هر مبحث به تعدادی تست بزن که درس خوب یادبگیری و سعی کن تست های تکراری از یک نوع زیاد نشه.
درس رو هم تنها بخون. با دوستت نخون. اینکه با دوستت بخونی جز ایجاد حساسیت و ناراحتی برای تو فایده ای نداره.

من زنگ زدم با پسر عمم مشورت کنم گفت اصن به هیشکیو هیچی کار نداشته باشمو تو تابستون مباحث پایم رو تموم کنم و از مهر تا عید هم درسای چهارم رو بخونم و بعد از عید هم جمع بندی!!!

به نقل از close :
من زنگ زدم با پسر عمم مشورت کنم گفت اصن به هیشکیو هیچی کار نداشته باشمو تو تابستون مباحث پایم رو تموم کنم و از مهر تا عید هم درسای چهارم رو بخونم و بعد از عید هم جمع بندی!!!
پیش و پایه به هرحال باید خونده بشن. یا پیش رو اول بخونی بعد پایه یا پایه رو بخونی بعد پیش یا اینکه هردوش رو همزمان پیش ببری. انتخاب راه بستگی به شرایط فرد داره مثلا برنامه مدرسه یا برنامه آزمون هاش. هرقدر این دوتا بیشتر باهم خونده بشن بهتره چون وقتی شما یکی رو میخونی میگذاری کنار از فضای اون درس دور میشی و کم کم یادت میره. همون طور که درس های دوم یادت رفته. تا عید تقریبا 90 درصد درس ها رو میشه تموم کرد و بعد عید کار اصلی شروع میشه.

به نقل از close :
درسارو به هیچ وجه تا عید تموم نکن!
همین :)

به نقل از محمّد :
تو مدرستون پایه کار میکنن بعد نمیرسی تموم کنی؟ شما مگه مستقل درس میخونی؟ اگر مدرستون کار میکنه با برنامه مدرسه پیش برو و درس هرروز رو همون روز بخون. میرسی. اصلا اونقدرا سنگین نیست که نرسی ! تازه تابستونه. تو دوران کنکور وقت کم آوردنها از ترم دوم پیش به بعد تازه شروع میشه.
وسواس نداره درس خوندن. درس رو تو مدرسه درس میدن شما بیا تو خونه شروع کن به تست زدن. درس هرروز رو همون روز بخونی مشکلی پیش نمیاد. لازم نیست خیلی زیاد روی درسی متمرکز بشی. از هر مبحث به تعدادی تست بزن که درس خوب یادبگیری و سعی کن تست های تکراری از یک نوع زیاد نشه.
درس رو هم تنها بخون. با دوستت نخون. اینکه با دوستت بخونی جز ایجاد حساسیت و ناراحتی برای تو فایده ای نداره.
خوب مدرسه همه چیزیو که نمیگه یه اشاره میکنه و میره من باید بیام تو خونه بخونم اونوقت وقت نمیکنم تست بزنم

خوب مدرسه همه چیزیو که نمیگه یه اشاره میکنه و میره من باید بیام تو خونه بخونم اونوقت وقت نمیکنم تست بزنم
آخه این چه حرفیه؟؟؟؟ مگه کنکور یه هفته دیگه است که نرسی!!! باور کن بعدا میفهمی چقد وقت داشتی!! چقد !!!!
همه اینا فقط و فقط با یه برنامه ریزیه درست و بجا حل میشه !!!!!

Back
بالا