مشکلات کنکوری‌های ۹۲

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

به نقل از A-22 :
وای من یه مشکل خیلیییییییی بزرگ دارم.توی این دو ماه اخیر اصلا نتونستم درس بخونم.از سال سوم از هر درس فقط یه فصل خوندم!!!سال دوم هم که هیچی!!!!! :-s
الان کاملا روحیمو از دست دادم.فقط یه ماه مونده.تموم وقتم رفت..
به نظرتون میتونم توی سال تحصیلی درسای پایه رو هم بخونم؟ کسی این وضعیتو داشته؟ :-s

شاید یه چیز بگم باور نکنی

من خودم کنکور دادم

واقعا به این نتیجه رسیدم که چیزی که زیاده زمانه

اگر واقعا مصمم باشی به راحتی میتونی از این یک ماه استفاده کنی

در طول سال هم یه عالمه وقت داری!

اصلا نگران زمان نباش

just start
come on

gensis

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
همدان
رشته دانشگاه
دامپزشکی

اصولا تستای هر فصل چند بار باید زد ( منظورم درسای حفظیه مثل دینی زندگی ، زیست) که فراموش نشه چون من یه تستیه که میزنم اگه یک ماه بعد دوباره اون تست ببینم باید بازم تک تک گزینه هارو بررسی کنم، تا جوابش بدم البته تست درست میزنم ولی بازم یه 30 ثانیه ای وقتم میگیره . شما راهکارتون چیه؟

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

چن بارش بستگی به خودت داره:چقد میخوای بخونی و چه رتبه ای میخوای/چقد طول میکشه بفهمی مطلبو

من خودم که 2 الی4 بار اغلب تستارو کار کردم ولی تو مجله آزمون کانون با یه رتبه برتری مصاحبه کرده بود که میگفت من 18بار همه ی کتابای تستمو خوندم!

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از gensis :
اصولا تستای هر فصل چند بار باید زد ( منظورم درسای حفظیه مثل دینی زندگی ، زیست) که فراموش نشه چون من یه تستیه که میزنم اگه یک ماه بعد دوباره اون تست ببینم باید بازم تک تک گزینه هارو بررسی کنم، تا جوابش بدم البته تست درست میزنم ولی بازم یه 30 ثانیه ای وقتم میگیره . شما راهکارتون چیه؟
خب به نظر من وقتی مطلبو بلدی چه احتیاجی هست که تست رو یادت مونده باشه؟ اینکه تسلط داشته باشی و سریع جواب بدی با اینکه جواب تست رو یادت مونده باشه فرق داره. سر جلسه کنکورم که سوالا زیاد شبیه قبل نیست که بگی حالا من جوابارو یادمه سرعتم میره بالاتر.

اما خب اگه منظورت دوره کلیه خب برنامه ی ازمونی رو که میدی بشین بررسی کن ببین کدوم فصلا بیشتر دوره شده کدوم کمتر. ممکنه تو یه فصل خاص مشکل داشته باشی خب باید اونو بیشتر دوره کنی.

soofy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی و ادبی فعالیت می کردم یه زمانی
دانشگاه
دانشگاه هنر اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از A-22 :
وای من یه مشکل خیلیییییییی بزرگ دارم.توی این دو ماه اخیر اصلا نتونستم درس بخونم.از سال سوم از هر درس فقط یه فصل خوندم!!!سال دوم هم که هیچی!!!!! :-s
الان کاملا روحیمو از دست دادم.فقط یه ماه مونده.تموم وقتم رفت..
به نظرتون میتونم توی سال تحصیلی درسای پایه رو هم بخونم؟ کسی این وضعیتو داشته؟ :-s
یه چیزی بگم . اگه آدم یه درسی رو اصن نخونده باشه خیلی بهتره تا اینکه نصفه نیمه خونده باشه و یا به قول قلمچی یاد گیری ناقص. :D من سال دوم واقعا سر دینامیک مشکل داشتم. و معلممونم به طرز فجیعی یادممون داده بود که اصن به درد کنکور نمی خورد. سال پیش وقتی دینامیکو با یه روش خوب یاد گرفتم ولی خیلی وقتمو گرفت تا اون روش قبلی رو یادم بره و بی خیالش شم . جون چیزی که اول آدم یاد می گیره خیلی بیشتر تو دهن می مونه.بعدم خیلیا هستن اصن از مهر شروع می کنن و خیلی هم دیر نیس واقعا...

• لایک
امتیازات: A-22

sandra

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
خوارزمی

اغا من با این عربی هنوز کنار نیومدم- چیکار کنم ی خورده من و عربی x: شیم؟ چی بخونم ک از 0گفته باشه؟

Alpacino

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
المپياد ادبيات مرحله دوم
دانشگاه
ان شا الله مشهد
رشته دانشگاه
ان شا الله دندان پزشكي

به نقل از sandra :
اغا من با این عربی هنوز کنار نیومدم- چیکار کنم ی خورده من و عربی x: شیم؟ چی بخونم ک از 0گفته باشه؟
عربي شيرين ترين ، كاملترين و زيبا ترين زبان دنياست ، فقط كافيه با اين ديدگاه با عربي روبرو بشي.

a_mat_1995

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
اردبیل
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از sandra :
میتونی از تست های ترجمه شروع کنی

n.r

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از sandra :
تو عربی بیشتر این آدمو ازش زده میکنه که میری تست بزنی میبینی کلا توانایی جواب دادنشو نداری. گفته کدوم صحیحه به نظرت همش صحیح میاد گفته کدوم غلط 2 تا غلط پیدا میکنی یا هیچی :D واسه همین عربیو با تست ساده شروع کن یه کتاب تخته سیاه عربی هست تعداد تستای هر بخشش کمه و اسونم هست. توضیحاتشم اسونه نسبتا. میتونی با اون شروع کنی.

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از sandra :
همگامانم خوبه :D اونم تعداد تستش کمه و ی دیدِ کلی در مورد مبحث بهت میده :D :D
به نظر من جزوه نویسی واسه عربی مفیده.کتابای مختلف بخون و نکات همه اونا رو خودت جداگانه جمع بندی بنویس. با رنگ های قشنگ. که علاقه ات زیاد شه بهش.

pofila

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی D:
دانشگاه
سنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

من 20 درسد می زدم اربی....گاج سفید از فسلای آسون(منسوبات) شروع کردم آخر شد 70-80.............

gensis

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
همدان
رشته دانشگاه
دامپزشکی

من می خوام پزشکی شهر خودم یعنی همدان بیارم تواناییم در این حد: زیست عالی دینی عالی ادبیات خوب زبان خوب عربی متوسط شیمی خوب فیزیک متوسط ریاضی متوسط. میخواستم با توجه به اینا یه درصدبندی واسم انجام بدید. مثلا بگید با توجه به تواناییم اگه زیست 85 بزنم شیمی و ... میتونم پزشکی همدان بیارم،اینم بگم که همدان منطقه 2 جنسیتم پسر بدون سهمیه و معدل کتبی 18 . ممنون

mavara

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از gensis :
من می خوام پزشکی شهر خودم یعنی همدان بیارم تواناییم در این حد: زیست عالی دینی عالی ادبیات خوب زبان خوب عربی متوسط شیمی خوب فیزیک متوسط ریاضی متوسط. میخواستم با توجه به اینا یه درصدبندی واسم انجام بدید. مثلا بگید با توجه به تواناییم اگه زیست 85 بزنم شیمی و ... میتونم پزشکی همدان بیارم،اینم بگم که همدان منطقه 2 جـنس‍‌‍یتم پسر بدون سهمیه و معدل کتبی 18 . ممنون
مرکز پسرانه همدان اسمش فرزانگانه؟؟ :-" :-?

به نظرم بهتره از نرم افزارای تخمین رتبه استفاده کنی...خودت میدونی چه درصدی میتونی بیاری.... :)

بچه ها کتاب تست دینی چی میزنین ؟؟ گاج نقره ای و خیلی سبز و الگو اینا همه هنوز چاپ جدید ندارن....کتابای ما فرق کرده :-??
تست دینی اصن نزدم...چیکار کنم؟؟
کتابارو خوندم ولی بدون تست که نمیشه....تو ازمون میبینم چه نکات ریزی میاد...
کسی هست بدونه چه جاهایی از کتاب تغییر نکرده ...یا حداقل بگه خودم چجوری بخونمش؟؟ مخصوصا ایه ها :-s

Melica_AriAnA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)

به نقل از M.Sh :
مرکز پسرانه همدان اسمش فرزانگانه؟؟ :-" :-?

به نظرم بهتره از نرم افزارای تخمین رتبه استفاده کنی...خودت میدونی چه درصدی میتونی بیاری.... :)

بچه ها کتاب تست دینی چی میزنین ؟؟ گاج نقره ای و خیلی سبز و الگو اینا همه هنوز چاپ جدید ندارن....کتابای ما فرق کرده :-??
تست دینی اصن نزدم...چیکار کنم؟؟
کتابارو خوندم ولی بدون تست که نمیشه....تو ازمون میبینم چه نکات ریزی میاد...
کسی هست بدونه چه جاهایی از کتاب تغییر نکرده ...یا حداقل بگه خودم چجوری بخونمش؟؟ مخصوصا ایه ها :-s
برای دینی تست زدن اصلا" ارجحیت نداره. بلعیدن خودِ کتاب خیلی مهمه. تست خیلی مهم نیست. به هر حال من گاج نقره ای رو پیشنهاد میکنم. خیلی کامله، نه فقط برای تست، درسش و آیه هاشو ایناش همه کاملن.

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از gensis :
من می خوام پزشکی شهر خودم یعنی همدان بیارم
فک کنم تا 2000-2300 همدان پزشکی قبولی. اونم رتبه منطقه.کشوری میشه 3400 حدودا!
کسب ِ این رتبه کار سختی نیس :D
نه استرس لازمه تحمل کنی نه فشار درسی. فقط آهسته و پیوسته خوندن. با آزمونای کانون پیش رفتن.
البته این زیست که میگی 85 بزنی، کار اسونی نیست ها! منم خودم همین فکرو میکردم اخر شد 70!!!
بهتره رو همه درسا برنامه بریزی. خیلی اتفاقات ممکنه بیفته :)

twilight

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
دانشگاه
تهران

به نقل از MellicA :
برای دینی تست زدن اصلا" ارجحیت نداره. بلعیدن خودِ کتاب خیلی مهمه. تست خیلی مهم نیست. به هر حال من گاج نقره ای رو پیشنهاد میکنم. خیلی کامله، نه فقط برای تست، درسش و آیه هاشو ایناش همه کاملن.
بله،درواقع شما نباید نگران تغییر کتاب و کمبود تست باشین. اگه کتابو قورت بدین هرجور تستی بیاد میتونین بزنین. تو دین و زندگی اولویت باکتاب درسیه به شدت!

• لایک
امتیازات: soofy

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

کتاب شیمی تحلیلی (فکر کنم اسمش این بود!) نشر فاطمی سه جلده دوم سوم پیش بررسی تحلیلی شیمی دبیرستانه جایی که واسه درک بهتر نیاز باشه میره بالاتر از سطح کتاب . نویسنده هاش پنج نفر از هیئت علمی صنعتی شریف اند . میخوام تو فرصت باقی چند فصل از پایه و چهارمش رو کامل تو چهارم بخونم . کسی دیده ؟ داشته ؟ خونده؟ کلا نظر بدین دیگه

dr.gh

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

به نقل از sandra :

یه جزوه ی خوب و کامل خیلی میتونه کمکت کنه..من با جزوه ی دبیر خودمون بدون هیچ تستی قلم چی عربی رو زیر 90 نزدم..

البته قلم چی زیاد سخت نیست عربیش :D

Melica_AriAnA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)

به نقل از شواليه سبز :
کتاب شیمی تحلیلی (فکر کنم اسمش این بود!) نشر فاطمی سه جلده دوم سوم پیش بررسی تحلیلی شیمی دبیرستانه جایی که واسه درک بهتر نیاز باشه میره بالاتر از سطح کتاب . نویسنده هاش پنج نفر از هیئت علمی صنعتی شریف اند . میخوام تو فرصت باقی چند فصل از پایه و چهارمش رو کامل تو چهارم بخونم . کسی دیده ؟ داشته ؟ خونده؟ کلا نظر بدین دیگه
میرزه مبتکران رو چند بار بزنی/بخونی به جای اینکه بری سراغ کتاب دیگه ای. تازه میگن بعد از چند بار مبتکران برین سراغ خیلی سبز. دنبال چیز خارق العاده ای نباش. مبتکران جوابشو پس داده. + به من شخصا ثابت شده که صرف استاد فلان دانشگاه بودن یه نفر رو معلم خوبی نمیکنه. قدرت انتقال مفهومِ یه معلمِ ساده با سابقه کاری زیاد میتونه اونو به بهترین معلم تبدیل کنه. کتابِ استاد دانشگاه توصیه نمیشود. (شاید یه نتیجه گیری کلی و نادرست باشه اما در درجه اول سراغش نرو)

sandra

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
خوارزمی

مچکر واسه راهنمایی کتاب عربی- پیش ب سوی 100 %عربییییییییی /m\