مشکلات کنکوری‌های ۹۲

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
المپیاد کامپیوتر نیمچه مدال
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

هیچ کتابی ارزش بیش از سه دفعه زدن زو نداره و هیچ درسی به بیشتر از 2 کمک درسی نیاز نداره
هر کی بیشتر زد فهمیده یا نفهمیده اضافه کاری کرده
کنکور میدان رقابت با خوده رتبه های برتر هم شاید اگر راه بهتری انتخاب میکردن بهترتر نتیجه میگرفتن حتی رتبه یک

Melica_AriAnA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)

به نقل از BlackTG :
هیچ کتابی ارزش بیش از سه دفعه زدن زو نداره و هیچ درسی به بیشتر از 2 کمک درسی نیاز نداره
هر کی بیشتر زد فهمیده یا نفهمیده اضافه کاری کرده
کنکور میدان رقابت با خوده رتبه های برتر هم شاید اگر راه بهتری انتخاب میکردن بهترتر نتیجه میگرفتن حتی رتبه یک
بیش از 3 دفعه نزدن رو واقعا" قبول دارم! مگه قراره مثلا" کسی مبتکران های شیمی با اون عظمت رو بیش از 3 بار بخونه؟! خب همین وقت رو بذاره بقیه درساشم به همون حد برسونه!

• لایک
امتیازات: dr.gh

rataniot

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
مدال المپیاد
زیست شناسی,ریاضی
رشته دانشگاه
در حال حاضر کنکوری

به نقل از MellicA :
بیش از 3 دفعه رو واقعا" قبل دارم! مگه قراره مثلا" کسی مبتکران های شیمی با اون عظمت رو بیش از 3 بار بخونه؟! خب همین وقت رو بذاره بقیه درساشم به همون حد برسونه!
قبول دارم که باید روی همه ی درسا تمرکز کنیم و هیچکدوم رو زیاد از حد نخونیم ولی من پارسال شیمی مبتکران رو 3 بار کامل کار کردم. میتونستم برم سراغ خیلی سبز ولی ترجیح دادم که تمرکزم رو بزارم روی مبتکران. واقعا هم ضرر نکردم و درصدمم توی کنکور بالای 90 بود.
ولی خوب اینو قبول دارم که اگه توی همه ی درسا این سیستم رو پیاده کنیم به مشکل برمیخوریم. درست مثل اشتباه من توی خوندن زیست...

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

شاید اگه تو شیمی بیش از 3 بار نمیخوندی هم این نتیجه رو میاوردی و وقتت تلف نمیشد

rataniot

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
مدال المپیاد
زیست شناسی,ریاضی
رشته دانشگاه
در حال حاضر کنکوری

به نقل از BlackTG :
مسلما از نظر سواد علمی 2 بار خوندن کافیه . ولی بار سوم به شدت اعتماد به نفس آدم رو میبره بالا... کسایی که این کارو حتی یه بار انجام دادن میفهمن که چی میگم...

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

من خودت اکثر کتابها را یه دفعه خوندم و مرور را با دفتر کلاسوری (دفتر سوالات مهم هر کتاب) انجام دادم برا همین از لحاظ وقت هیچ دقدقه ای نداشتم

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از BlackTG :
اینکه سه بار کار بشه یعنی چی؟
یعنی سه بار تست هاش رو زده؟
اوه!
درسته!
نیازی به سه بار خوندن نیست
اگر واقعا یاد بگیره آدم نیازی نیس سه بار خونده بشه
البته اگر مرور تست هایی که مشکل داشتیم رو یه دور خوندن به حساب بیاریم سه دور عادیه

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

مرور بهتره از دفتر سوالات مخصوص انجام بشه تا وقتگیر نباشه یا لااقل از تست های نشان دار خودتان که تعدادش از یک پنجم بیشتر نباشه
هر بار خوندن یعنی حداقل بیش از نصف تست ها را دوباره زدن

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از RATANIOT :
مسلما از نظر سواد علمی 2 بار خوندن کافیه . ولی بار سوم به شدت اعتماد به نفس آدم رو میبره بالا... کسایی که این کارو حتی یه بار انجام دادن میفهمن که چی میگم...

ببنید الان دیدتون یکم جزئیه !خوب اگه آدم 100 سال واسه کنکور وقت داشته باشه 100 بار خوندن از همه اینا بهتره :D ولی کنکور یه رقابته همه جانبه حساب میشه . درسته که زیاد خوندن شاید خوبم باشه ولی سال کنکور همه چیز درس خوندن نیست!مهم تکنیک هاست بیشتر. به نظرم آدم با دقیق خوندن و تمرکز و نشان دار کردن به همه اینا میرسه. 1 بار با نظم خوندن و پوشش دادن از 100 بار همه رو خوندن خیلی بهتره. چون آسونا رو زیاد هم تکرار کنی حس بدی داره . حس زیاد بلد بودن به آدم میده وقت میگیره و در پی اش روحیه رو هم میگیره #S-: #S-: :|

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

سلام
يه راس ميرم سر اصل مطلب:
من اصن نميتونم درس بخونم، هيچ اشتياقي َم براي درس خوندن ندارم!!
انگيزه هم ك چي بگم؟! وقتي يه انگيزه پيدا ميشه مدتش فقط 24 ساعته! بعدش ميره و ديگه نمياد!!! ~X(
از طرفي هم خيلي برام آينده َم مهمه! :((
دوس دارم درسارو ياد بگيرم ولي از خوندنشون زود خسته ميشم!
حالا من بايد چي كار كنم؟! :-"

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از b03023 :
سلام
يه راس ميرم سر اصل مطلب:
من اصن نميتونم درس بخونم، هيچ اشتياقي َم براي درس خوندن ندارم!!
انگيزه هم ك چي بگم؟! وقتي يه انگيزه پيدا ميشه مدتش فقط 24 ساعته! بعدش ميره و ديگه نمياد!!! ~X(
از طرفي هم خيلي برام آينده َم مهمه! :((
دوس دارم درسارو ياد بگيرم ولي از خوندنشون زود خسته ميشم!
حالا من بايد چي كار كنم؟! :-"

ببین این خستگی وافعا حق داری به خودت حق بده یه جورایی مشکل از سیستم هم هست ولی چه میشه کرد! راستی باور کن بعد یه مدت خیلی بهتر میشه خیلی (; (; خیالت راحت......راجع به انگیزه هم ....... دقیقا نمیدونم انگیزه رو چی تعریف کنی..... یه تجربه دارم یکی از دوستام خیلی درسش خوب بود آخر سال واقعا یه آدم با سواد یود واقعا....... خیلی سخته آدم این جوری به قضیه نگاه کنه ولی خود من بعد عید کاملا دیدم عوض شده بود..... بخون واسه شخصیتت (; (; کی گفته درس خون بودن و آدم همه تلاششو بکنه که وظیفشو به نحو احسنت انجام بده بدــــِ؟ این طرز فکر اشتباهه !قشنگ بشین بخون و مفید باش (; >:D< نه مثه بعضیا که بعد کنکور فقط میشه بهشون گفت خودت نخاستی خودت تنبلی کردی (; >:D<

Barium

فـ . بـ .
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قــُم
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
U of T
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

به نقل از نـــگـــیـــن:)) :
ببین این خستگی وافعا حق داری به خودت حق بده یه جورایی مشکل از سیستم هم هست ولی چه میشه کرد! راستی باور کن بعد یه مدت خیلی بهتر میشه خیلی (; (; خیالت راحت......راجع به انگیزه هم ....... دقیقا نمیدونم انگیزه رو چی تعریف کنی..... یه تجربه دارم یکی از دوستام خیلی درسش خوب بود آخر سال واقعا یه آدم با سواد یود واقعا....... خیلی سخته آدم این جوری به قضیه نگاه کنه ولی خود من بعد عید کاملا دیدم عوض شده بود..... بخون واسه شخصیتت (; (; کی گفته درس خون بودن و آدم همه تلاششو بکنه که وظیفشو به نحو احسنت انجام بده بدــــِ؟ این طرز فکر اشتباهه !قشنگ بشین بخون و مفید باش (; >:D< نه مثه بعضیا که بعد کنکور فقط میشه بهشون گفت خودت نخاستی خودت تنبلی کردی (; >:D<
ممنون!
رو حرفاتون فكر ميكنم ببينم چي ميشه!! :)

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از b03023 :
ممنون!
رو حرفاتون فكر ميكنم ببينم چي ميشه!! :)

خواهش میشود خانم دکتر یا مهندس....... :D

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

خواستم بپرسم راهی سراغ ندارید که بشه سرعت تست زنی رو بالا برد؟
الان هر کتاب تستی که میخونم راه حل ـاش به نظرم به درد سر جلسه کنکور نمیخوره، یه چیز کوتاهتر، اونجا مهم جوابه، راه حل تشریحی خیلی وقت گیره.

+ جدیدا با یه برنامه ی رادیویی آشنا شدم به نامِ "کنکور آسان است." کلن تو کارِ راه حل تستیُ ایناست؛ خیلی برنامه ی خوبیه !
DVD هم دارن اینا ولی خب من بیشتر دنبال یه کتاب میگردم که همچین کاری رو انجام بده !

Melica_AriAnA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه

به نقل از پـوریــا خ. :
الان هر کتاب تستی که میخونم راه حل ـاش به نظرم به درد سر جلسه کنکور نمیخوره، یه چیز کوتاهتر، اونجا مهم جوابه، راه حل تشریحی خیلی وقت گیره.

+ جدیدا با یه برنامه ی رادیویی آشنا شدم به نامِ "کنکور آسان است." کلن تو کارِ راه حل تستیُ ایناست؛ خیلی برنامه ی خوبیه !
DVD هم دارن اینا ولی خب من بیشتر دنبال یه کتاب میگردم که همچین کاری رو انجام بده !
دنبال راه تستی نباش. بهترین راه، راهیه که بهتر از همه بفهمیش. باور کن! از الآن وقتتو رو راه تستی نذار. اگه خدایی نکرده زمانی که به راه حل تستی احتیاج داری به ذهنت نیاد غیر از اینکه مسئله حل نمیشه روح و روانتم داغون میشه :D

sandra

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
خوارزمی

من امسال کنکور دادم ولی اونی که میخواستم نشد موندم دوباره کنکور بدم- پارسالdvd چن درسشو ( فیزیک- شیمی- زبان-عربی) گرفتم بهترین فرمولاشون همونه که تو رادیو میگن -همچین اش دهن سوزی نیست تعریفاشونم همش ....
یکی دوتا از دوستام پک کامل گرفتن با هزینه بالا . تهشم فقط حسرت پول به باد رفته موند
به نظرم من فیزیک مسعودی ی خورده خوبه ولی افتضاح وقت گیره
شیمی یزدانی هم چیز زیادی نمیگه ینی در حد تعریفاشون نیس...
همون برنامه رادیو رو گوش بدی همه رو میگن

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

به نقل از MellicA :
دنبال راه تستی نباش. بهترین راه، راهیه که بهتر از همه بفهمیش. باور کن! از الآن وقتتو رو راه تستی نذار. اگه خدایی نکرده زمانی که به راه حل تستی احتیاج داری به ذهنت نیاد غیر از اینکه مسئله حل نمیشه روح و روانتم داغون میشه :D
خب بعضی تستا واقعا خیلی راه حلشون طولانیه، به شکلی که به شخصه ترجیح میدم تو کنکور سراغ حل همچین سوالی نرم اصلا
واسه همچین سوالایی راه حل تستی بلد باشی بد نیست به نظرم، حالا یادت هم نیومد مشکلی نداره، ولی اگه سوالای زیادی رو با همون راه حل تستی حل کنی مسلما تو ذهنت میمونه دیگه !

Melica_AriAnA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
رشته دانشگاه

به نقل از پـوریــا خ. :
خب بعضی تستا واقعا خیلی راه حلشون طولانیه، به شکلی که به شخصه ترجیح میدم تو کنکور سراغ حل همچین سوالی نرم اصلا
واسه همچین سوالایی راه حل تستی بلد باشی بد نیست به نظرم، حالا یادت هم نیومد مشکلی نداره، ولی اگه سوالای زیادی رو با همون راه حل تستی حل کنی مسلما تو ذهنت میمونه دیگه !
کماکان من میگم اون تست رو میتونی رد کنی سر کنکور. باز تاکید دارم که باید سوال رو با فهم حل کنی. باز نهایتا" انتخاب با توئه :)

BlackTG

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
تبریز
مدال المپیاد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
صنایع

کسایی که مشکل انگیزه دارن جلو ی جایی که درس میخونین عکس دانشکده ای رو که بالا ترین هدفتونه بزنین کنارش بزرگ اسم رشته ی مورد علاقتونو بچسبونین
خیلی مفیده

eyekay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم،علامه حلی تهران
شهر
قم،تهران
مدال المپیاد
مدال نقره ی المپیاد ریاضی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از پـوریــا خ. :

تست هایی که در طول هفته و طول روز می زنی بشمر ،سعی کن تعدادشو به بیش از هزار و دویست تا برسونی .البته بدون تقلب ! یهو برداری یه چیز بزنی که زیاد شه ،خود به خود سرعتت زیاد میشه
اگه از راه حل تستی رفتن منظورت فرمول حفظ کردنه که نکن ،یادت میره همه شونو ،اگه منظورت راه حل های تر و تمیز و با ایده رو یاد گرفتنه ،یاد بگیرشون ،هم مستقیم و هم غیر مستقیم که فعال کردن ذهنه به شما کمک می کنه ،مثلا یهو می بینی یکی ریاضیی که توی یه سال خاص که خیلی سخت بوده رو صد می زنه به خاطر فکر خوبشه ،،،اگه بخواد از اون راه حل ها بره جور در نمیاد ،الببته بعضی تست ها هم جز محاسبه ی سنگین راهی ندارن ،اونا برا نزدن تو امتحان اومدن ،جز چند نفر خاص کس دیگه ای نمی تونه بدون لطمه به امتحانش اونارو بزنه

بالا