سلام و خسته نباشید!
سلام و سلامت باشید .شما خسته نباشی :)د
راستش من یه مشکل بدی برام پیش اومده که الان چند ماهی هست که دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم! من این تابستون از ریاضی به تجربی تغییر رشته دادم و به خاطر همین برناممم از تابستون به بعد کلا به هم ریخت و فقط رسیدم زیست 1و 2 رو بخونم ولی از مهر به بعد هم یجور تداخل با برنامه مدرسه و کلاس و قلم چی و جبران کردن درسهای عقب افتاده در تابستان (مثل سینتیک) برام پیش اومده طوریکه به هیچ کدوم درست نمیرسم و الان حتی با درس خوندن حداقل هفته ای 55 ساعت فقط حس میکنم بجای پیشرفت درسی پیشرفت زمانی به سمت کنکور دارم یعنی همینجور زمان مثل برق میگذره....
*ببینید همه مشکلتون به تغییر رشته بر نمیگرده من فک میکنم . شاید علت عمده اش این باشه ولی بقیه بچه های کنکوری هم اینطوری هستن معمولا . شما به خاطر استرستون رو این قضیه بیشتر حساس دین یکم هم . ولی نا امید نشید اصلا.... مطمئن باشید یا حفظ یه تدریج تو درس خوندن اوضاع خیلی بهتر میشه . خیلی بیشتر اونی که فک میکنید (تجربه شخصی
)*
که این خیلی اعصابم رو خورد میکنه و باعث میشه هر هفته روزهای آخرش ببرم!
*اگه اعتماد به حرف یه نفر که خودش تجربه کرده دقیقا کمکتون میکنه باید بگم که جای اعصاب خورذی نیست . همه پستتون رو خوندم . این توان رو می بینم که جبران کنید و به نظرم قسمت کمیش به تغییر رشته بر میگرده :) *
چون میبینم زحمت زیاد کشیدم ولی اگر با همین وضع برم سر کنکور که هیچ! برم سر جلسه قلم چی ترازم به 6000 نمیرسه!
*نترسین*
بخاطر همین تداخلات گیج کننده الان هنوز شیمی 2 فصل یک هستم و درصدد جبران عقب افتادگی هایی هستم که مال 3-4 ماه پیشه!....ولی الان دیگه میخوام هرجور شده با برنامه ی قلم چی پیش برم ولی اونم متاسفانه در آزمون بعدی که میشه 24 آذر بعضی از درسها رو از اول نذاشته.....از طرفی خودم میگم این مباحث عقب افتاده ی قبلیشون رو خودم تو این 15 روز جبران میکنم
*یکم دور از واقع به نظر میاد . اگه نشه بعد تو روحیتون میخوره .مباحث آزمون و تراز در اولویت هستن * و میخونم شده با تست زدن زوج و فرد و مضارب 3-4-5! ولی از یک طرف دیگه میترسم دوباره تو همین چرخه ی عقب افتادگی بیفتم! با اینکه تغییر رشته دادم الان مشکلم بیشتر با فیزیک و شیمی هست تا زیست! عمومی هام هم خوبه! به نظر شما برنامم از 10 آذر به بعد باید چجوری باشه؟! اگر نخوام عقب افتاده های قلم چی رو بخونم دیگه میره تا 13 بهمن که خیلی دیره دیگه! (راستش منم با امید دندانپزشکی یا پزشکی تهران رشتم و رشتمو عوض کردم! بخاطر همین واقعا خیلی بد میشه که نیارم رتبشو! .پس لطفا کسی نگه به زیر 1000 یا 500 فکر نکن!!..بگذزیم!...) ممنون میشم کمک و راهنمایی کنید....
پس خلاصش این شد که دیگه میخوام فقط خودم رو با برنامه ی قلم چی ببرم جلو ولی نمیدونم تکلیفم با درسهای عقب مونده چیه؟؟!
*شما از امروز با قدرت رو برنامه کانون پیش برید ! اگه رسیدین از عقب افتادگی هاتون جبران کنید ولی همه انرژیتونو رو کیفیت مباحث و به قولی از این جا به بعد کار بگذارید . الان میدونم چه تصوری از سال کنکور دارید ولی خیالتون راحت ! اگه از این جا خوب پیش برید فرصت کافی واسه قبلی ها بعدا خواهدبود ! .. با برنامه عید و بعد عید و همه ... :)
ولی اگه یه آرمان گرایی داشته باشین که من تا هفته بعد بایدهمه رو جبران کنم اولا که به تراز و آزممون لطمه میزنه که این خیلی بده ! ......باید بقیش با کیفیت پیش بره . بعد هم خدای نکرده اگه نشد روحیه آدم داغون میشه ! پس جدا از حرکات جوگیرانه بپردازید
در ضمن من اصلا از درس خوندن خسته نمیشم! یعنی هر وقت که می برم بخاطر نتیجه نگرفتن و مسائل روحی هست وگرنه میتونم به راحتی 10 ساعت بخونم فقط استرس نگیرم و ناامید نشم!
((بعد به نظر شما الان برای پیشرفت در حد معجزه(!) وقت هست دیگه؟!! یعنی دیر که نشده؟!!))
با تشکر فراوان.
نه دیر نشده ! قول میدم
با خاهش فراوان
با آرزوی موفقیت