مشکلات کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : (کنکوری) تفاوت دین و زندگی چاپ جدید گاج با چاپ پار

تا جایی که من در جریان هستم و از همکارام که مدرس درس دین و زندگی هستند شنیدم، کتاب درسی امسال حدود 40 درصد تغییرات داشته و انتشارات‌ها هم مجبور شدن کتاباشونو عوض کنن. مثل این‌که تغییرات تا حدیه که کتابای سالای قبل نمی‌تونن جوابگوی نیازای کنکوریهای امسال باشن.

پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

سلام بچه ها کسی خبر نداره کتابی هست که آزمونای گزینه دو رو به تفکیک درس جمع آوری کرده باشه یا حداقل بخشی از اون رو .من واسه ادبیات الگو که گرفتم چند تایی سوال داشت .حالا میخوام بببینم برا اختصاصی هم همون الگو رو بگیرم داره یا ....؟ نظرتون چیه

سلام بچه ها. من همین الان ثبت نام کردم. یه مشکلی تو ثبت نام داشتم. همه مراحل رو به دقت انجام دادم. کد عنوان دیپلم که تجربی بود 11 انتخاب کردم و گروه آزمایشی هم علوم تجربی. به مرحله بعد که رفتم مقابل کد عنوان دیپلم نوشته شده بود علوم تجربی و در مقابل گروه آزمایشی هم نوشته بود علوم تجربی. اما پایین صفحه که می خواستم تایید نهایی کنم نوشته بود کد عنوان دیپلم با گروه آزمایشی مطابقت ندارد! :o!!!! شما به این مشکل بر نخوردین؟؟؟
من مطمئنم که همه چیز رو درست وارد کردم. می خواستم بدونم اشکال از سیستمه یا نه. استرس گرفتم به خدا. 8-|

من که هتوز حال نداشتم برم ثبت تام کنم ;D
به نظرم از یه سیستم دیگه برو که خیالتم راحت باشه
شایدم چون روز اولشه هنوز سنجش خوابه ;D ;))
نگران نباش ;)

من برای خلاصه نویسی زیست فقط نکاتی که میبینم غلط زدم توی تست ها رو گوشه کتابم مینویسم..
کار درستیه؟

به نقل از M.Y.B.Q :
من برای خلاصه نویسی زیست فقط نکاتی که میبینم غلط زدم توی تست ها رو گوشه کتابم مینویسم..
کار درستیه؟
منم همین کارو میکنم ولی اسمشو نمیشه گذاشت خلاصه نویسی چون دوران جمع بندی فقط خوندن اونا کافی نیست

من تقربیا همیشه می نویسم خیلیم طولانیه! خلاصه نیست به عبارتی! ;D چون این جوری یاد می گیرم! B-)
بعد شنیدم که کلا خلاصه نویسی واسه زیست و فکر کنم دینی! معنی نداره ;D
چون خیلی زیادن نکته هاش
این آزمون دیگه ننوشتم گفتم ببینم نتیجش چی میشه!
به نظر من نکات مهم رو ماژیک کن
نکته های شکل هارم بنویس من خودم زیست تصویری دارم از روی اون نکان مهمشو می نویسم!
غلط های الانت با غلط های دو ماه دیگت فرف داره اگه چیزیو حس می کنی مهمه کلا اما بلدیش بازم بنویس ;;)

سلام
دوستان سایتی چیزی سراغ ندارید که تستهای سراسری رو مبحثی گذاشته باشه؟ مثلا فیزیک ۳ جدا یا حتی هر فصلشو جدا کرده باشه واسه دانلود گذاشته باشه؟

به نقل از نیکی :
سلام بچه ها. من همین الان ثبت نام کردم. یه مشکلی تو ثبت نام داشتم. همه مراحل رو به دقت انجام دادم. کد عنوان دیپلم که تجربی بود 11 انتخاب کردم و گروه آزمایشی هم علوم تجربی. به مرحله بعد که رفتم مقابل کد عنوان دیپلم نوشته شده بود علوم تجربی و در مقابل گروه آزمایشی هم نوشته بود علوم تجربی. اما پایین صفحه که می خواستم تایید نهایی کنم نوشته بود کد عنوان دیپلم با گروه آزمایشی مطابقت ندارد! :o!!!! شما به این مشکل بر نخوردین؟؟؟
من مطمئنم که همه چیز رو درست وارد کردم. می خواستم بدونم اشکال از سیستمه یا نه. استرس گرفتم به خدا. 8-|

بچه ها من زنگ زدم به سنجش و اونا گفتن این اخطار مربوط به مشکل سیستمه و چیز مهمی نیست. اگر به همچین موردی برخوردید، یک بار کد عنوان دیپلم و گروه آزمایشیتون رو چک کنید. در صورتیکه درست بود بدون توجه به خطا ثبت نام رو ادامه بدبد.

سلام بچه ها من برای ثبت نام عکس نداشتم و دیروز رفتم انداختم ، اما موهام یه ذره معلومه تو عکسه 8-^
شما نمیدونید اشکال داره یا نه ؟

به نقل از Pegah_A :
سلام بچه ها من برای ثبت نام عکس نداشتم و دیروز رفتم انداختم ، اما موهام یه ذره معلومه تو عکسه 8-^

نمیدونم ولی آدم روزه ی شک دار نمیگیره1

عاقا الان ی چیز شنیدم
درسته که اونایی معدل کتبی سومشون زیر14 نمیتونن روزانه شرکت کنن؟

به نقل از Pegah_A :

نه بابا خداروشکر این یه مورد کاری ندارن...ریلکس ;D

به نقل از shnk :
عاقا الان ی چیز شنیدم
درسته که اونایی معدل کتبی سومشون زیر14 نمیتونن روزانه شرکت کنن؟

بله درسته ....

کجا گفته؟منبع؟

به نقل از Pegah_A :

نه مشكلي نداره فقط مواظب باش با شال و كلاه و عينك آفتابي نباشه :))
منبع:دفترچه كنكور ;D

الان منبع رو با من بودی راجع به معدل؟
اره تو دفترچه ی جدولی هس نوشته بالا 14 ولی اون برا اتباع خارجیه

سلام .من یه سری کتابا هست هنوز تهیه نکردمشون.مثلا کتاب شیمی-ریست-فیزیک 1یش و ادبیاتای دبیرستان که می خوام چا1ای قبلشون باشه89-90-الان نمی دونم از کجا تهیه کنم.می شه کمکم کنید؟

سلام با توجه به این که اصفهانی هستین . کتاب فروشی سنگین . خیابان احمد آباد :)

من فرمت عکسم JPEG فرق میکنه با jpg

Back
بالا