آزمونش 29 تیر هستشبه نقل از لولیع¹ :برای کنکور دانشگاه آزاد چه کار خاصی انجام بدیم؟ + کیِ تاریخش تقریبا؟
بستگي به خودت داره سياوش مهران با اين وجود كه به حد اصلي خودش نرسيده بود سعي كرد وااسه آزمون دانشگاه آزاد آماده بشه در ضمن به قول مهاجر حميدي (62 منطقه 2) كه از رفقاي خودمه و استاد احمدي هيچوقت هيچوقت برنامه تون رو تو تابستون به يه سازمان محدود نكنين چرا كه ما براشون مثل نقاط پراكنده ايم(از نظر سطح علمي) و اونا ممجبورن برنامهشون رو مثل خط رگرسيون بچينن...آخه فصل 4 فيزيك 1 تو 2-3 ساعت جمع ميشه ؟؟؟نه شما بگو ميشه ؟؟؟به نقل از داروساز آینده :آزمونش 29 تیر هستش
من از پشتیبانا مثل نگین راز و آقای محمد پرسیدم گفتن دانشگاه آزاد رو بی خیال شید با گام اول پیش برید( البته اگه گام اول هستین) با مشاورمون هم صحبت کردم ایشون هم گفتن شما با یه دست نمی تونیین چندتا هندونه بردارید و بخاطر اینکه با آزمون دانشگاه آزاد برسید از کیفیت مطالعتون کم نکنید
و همه اینا یعنی اینکه 29 تیر که پنجشنبه هست واسه استراحت میریم آزمون میدیم
به نظر من اگه با برنامه پیش بری خیلی بهتره چون وقتی آدم خودش بخواد همین جوری درس بخونه دچار بی برنامگی میشه و نمیدونه باید چی بخونه !! با برنامه خیلی بهتر میتونین درس بخونین !! دچار سر در گمی نمیشین !به نقل از REZA73 :من از دیروز تا حالا با 3تا از کنکوریای 90 مدرسمون و یه کنکوری 89 از یه مدرسه دیگه صحبت کردم
یکی میگفت با گزینه 2 پیش برو. یکی میگفت یا گزینه یا خودت.یکی میگه خودت.این 3تا میگن فعلا استراحت کن(3تای مدرسمون)
اون یکی میگه باید شروع میکردی.تابستونم خودت بخون
موندم توش.
میشه راهنمایی کنین؟
توی تاپیک کتاب های کنکور بگردید فکر کنم جوابتون رو میگیرید.به نقل از inspiration :آقا من نمیدونم واسه درس هندسه باید چی بخونم که تستاشو خوب بزنم.
میشه کمک کنییییییییییییییید؟
اولش ممکنه اینجوری بشه. کلا کنکور اولش خیلی موجود غریبه ایه ! رفته رفته درست میشه. نگران نباش.به نقل از Kafsh Duzak :مشکل من...
مشکل من این ِ که از الان کم آوردم جلو کنکور...
میدونم خیلی زوده ، ولی این حس همه ی وجودم رو گرفته...
پزشکیش 29 تیربه نقل از لولیع¹ :برای کنکور دانشگاه آزاد چه کار خاصی انجام بدیم؟ + کیِ تاریخش تقریبا؟
به یک کسی که میدونی مامانت بهش اعتماد داره یا رو حرفش حرف نمیزنه , بگو . اگر هم نشد خوب تو مسافرت میتونی یکسری درس حفظی رو با خودت ببری . یا بگو پیش کس دیگه ای میمونی ( میدونم اینو امتحان کردی حتما !)به نقل از ghezi :پیشنهادی(برای به هم زدن مسافرت یا چیز دیگه)دلداری ای....
کاش مثلاً همین هفته میرفتی .... اینجوری شاید، بین برنامت نمیبود....(برعکس تو من تو کف سفرم # .... البته میدونم که نمیریم... )به نقل از ghezi :مامانم داره منو به زور می بره مسافرت
از 14تا20 تیر،6 روز
ای خدا چه گیری کردم از دستش
منم خونمون در نزدیک 80% موارد آرامش مطالعه نداره ... کتابخونه هم دوره و شاید بهتر باشه عادت نکنم (همیشه کسی نیست که منو برسونه).....به نقل از sRina :من بطور جدی دچار مشکل شدم با خودم!
میشینم خونه سعی میکنم درس بخونم نمیشه کلا تمرکز که هیچی حضور فیزیکیم نمیتونم داشته باشم پشت میزم
میرم کتابخونه ناخودآگاه بعد از نیم ساعت خوابم میگیره یا میخوابم یا میشینم خط خطی میکنم
تا اواخر تیر استراحت کنیم زیاده؟
وااای...به نقل از مـı د مـϟ ز ـℒ.• :یه سوال دیگه ! تو این مبحثایی که از ریاضی میاد یه جا خوندم : ریاضی 2 و 3 + آمار + هندسه 1 + ریاضی عمومی ( 1 و 2 )
یعنی چی دقیقاً ؟! ریاضی عمومی منظورش چیه ؟ سال اول ؟!
نگران نباش دوست عزيز! تا سال ديگه انقد تست ميزني و آزمون ميدي كه دستت روون ميشه و تو چند ثانيه سوالو حل ميكني!به نقل از آناهید :کسی که هر سوال رو توی سه چهار دقیقه حل میکنه باید چه جوری سرعتش رو زیاد کنه؟
من واقعا با این مسئله سرعت خیلی درگیرم...
به نقل از Shalale :1) بچه ها! اگه يكي(!) تازه شروع كنه يعني اينكه حدودن يك ساله هيچ تسته كنكور نزده و نكته هاي تستي بلد نيست...فقط و فقط مفاهيم كتابو بلده اونم واسه امتحاناي ترم خونده... ميتونه به رتبه 2 رقمي فك كنه نه؟! اگه هي بخونه هي بخونه، نميشه رتبش دورقمي؟!
2) حالا براي اين آدم(!) قلم چي بهتره يا گزينه2 ؟!
به نظرم هر دوتاشو بره بهتره نه؟! همچين درس خوندنش فشرده تر هم ميشه :)
3) اين آدم بدبخت 2سال هي المپياد خوند هي المپياد خوند، قبول نشد
چه كتابي دوست داري؟!به نقل از (2M) :راستي چقدر ميشه مطالعه آزاد داشت؟ يعني به نظرتون چقدر ميتونم كتابي ديگه كه دوست دارم بخونم؟
آره گزينه دو خيلي سريعه... ولي من متاسفانه هر دوتاشو اسم نوشتمبه نقل از پگاه :2) این حرفو منم پارسال میزدم من هم گاج اسم نوشتم هم قلمچی ولی با یه برنامه پیش برین گزینه 2 از کانون میزنه جلو اگه بخواین با دو تاش پیش برین کیفیت خوندنتون میاد پائین و سردرگم میشین اگه واسه سؤالاش میخواین میتونین هم با یکی که اون یکی مؤسسه رو میره جابه جا کنین هر دفعه