سلام
من واقعا به مشکل جدی برخوردم...
نمیدونم واقعا چی کار کنم : )
اولا این که سرعت مطالعه ی من واقعا کنده!علاوه بر اون سرعت تست زنیم هم همینطور.و اصلنم فرق نمیکنه که چقد تست کار کرده باشم!واقعا شدید وقت کم میارم!به طوری که معمولا یه درس اختصاصی با یه درس عمومیمو نمیرسم بزنم!!!
در مورد درس نگران نباش درست میشه . منم خیلی کند بودم . سعی کن اصول درس خوندنو یاد بگیری . مثلا این که وقتی یه مطلب رو شروع میکنی اول چهارچوب کلی رو بخون . دستت که اومد سعی کن پله پله ریز تر شی . نه مثه بعضیا که میگن :* خوب می خوام خوب درس بخونم . بسم الله . از خط اول مارکر میکشن و حفظ میکنن . خط آخر که میرسن نمی دونن اینا که خوندن چه ربطی به هم داشت ;D
سرعت مطالعه هم هر کاریش که میکنم زیاد نمیشه!واسه خودم زمان گرفتم بازم نشد!مثلا فصل 1 شیمی 2 رو تو 9 ساعت خوندم!!! ( البته با 300تا تست )
اووووووَه خوبه که بابا !کند نیسی . تلقین نکن تحت تاثیر بقیه هم نباش
سرعت کم تو مطالعم باعث میشه هیچوقت به برنامه ی آزمونا نرسم و باعث دلسردیم میشه...آخرشم میرم سر آزمون وقت کم میارم به هیچی نمیرسم...
دقیقا مثه من !تنها راهش اینه که بدونی میشه رسید . بقیه مگه چه کار میکنن؟ سعی کن تند بخونی در حدی که خونده باشی . این توصیه واسه کساییه که عادت کردن به *به آزمون نرسیدن !!!!!!!! این باید ترک شه ![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
الان باید واقعا با این مشکل چی کار کنم؟2 ماه و نیم مونده به کنکور من هنوز تو همین مشکل اولم موندم : )
2.5 فرصت کمی نیست !
دیگه کم کم دارم به سال دیگه فکر میکنم!که اگه این وضعم ادامه پیدا کنه ممکنه اونم نشه!
به اطلاعت شما و سایرین که فکر میکنن سال دوم فرصت کافی دارن برسونم که کاملا فک کنید الان سال دومین . دوست خودم همین طور شد . وضعیتش خیلی با پارسال فرق نداره . از الان به سالبعد فکر نکیند اصلا ![Frustrated :-L :-L](/forum/data/assets/smilies/frustrated.gif)
کمک کنید توروخدا : ( آدمی نیستم که زود روحیمو ببازم...از اول سال هی دارم میگم درست میشه ولی دیگه الان دارم به این نتیجه میرسم که کار در مورد من نشد داره.
بابا به همون خدا منم همین طور بودم سعیمو کردم درست شد ! تازه من وسط اردی بهشت به خود اومدم