ninja
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهرکرد
- دانشگاه
- اصفهان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : مشکلات کنکوریهای ۹۲
یه روش برای مطالعه دینی هست ...
شما اول باید یه دور در حد روزخونی دینی رو بخونید بعد یه نگاهی به تستای کنکور بندازید و با توجه به اونی که یادتونه جواب بدید ..
بعد بر میگردید دقیق و خط به خط قورتش میدید ...
میتونید چند رنگ خودکار بردارید از اول کتاب با اونا کار کنید ... و ثابت باشن .. مثلا صورتی برای نکات مهم آیه نارنحی برای نکات مرتبط به آیه سیاه برای اونایی که جنبه تست خوری دارن ..
کتابتونو میتونید شلوغ پلوغ کنید مثلا دور کلمه ها دایره بکشید و اونا رو با فلش بهم وصل کنید!!!!!!!!!!!! البته نه هر نککته ای که دم دستون اومد ....
بعد که کامل خوندید دوروز بعدش از کتاب تست تستاشو بزنید !!!! الگو کتاب خسته کننده ایه !!!گاج خاکستری خیلی خوبه ...
بعد هم میرسه به مرور که هفته بعد میشه....
هر کسی یه شیوه خاصی داره یکی مرورش با تست زدنه .. یکی هم مث من کتابو مدوباره میخوندم ...
البته این شیوه رو من تو یه بازه زمانی کوتاه انجام دادم و فوق العاده بود برام ..
اما چون دیر بود نتونستم دیگه وقت بزارم روش ....
یه روش برای مطالعه دینی هست ...
شما اول باید یه دور در حد روزخونی دینی رو بخونید بعد یه نگاهی به تستای کنکور بندازید و با توجه به اونی که یادتونه جواب بدید ..
بعد بر میگردید دقیق و خط به خط قورتش میدید ...
میتونید چند رنگ خودکار بردارید از اول کتاب با اونا کار کنید ... و ثابت باشن .. مثلا صورتی برای نکات مهم آیه نارنحی برای نکات مرتبط به آیه سیاه برای اونایی که جنبه تست خوری دارن ..
کتابتونو میتونید شلوغ پلوغ کنید مثلا دور کلمه ها دایره بکشید و اونا رو با فلش بهم وصل کنید!!!!!!!!!!!! البته نه هر نککته ای که دم دستون اومد ....
بعد که کامل خوندید دوروز بعدش از کتاب تست تستاشو بزنید !!!! الگو کتاب خسته کننده ایه !!!گاج خاکستری خیلی خوبه ...
بعد هم میرسه به مرور که هفته بعد میشه....
هر کسی یه شیوه خاصی داره یکی مرورش با تست زدنه .. یکی هم مث من کتابو مدوباره میخوندم ...
البته این شیوه رو من تو یه بازه زمانی کوتاه انجام دادم و فوق العاده بود برام ..
اما چون دیر بود نتونستم دیگه وقت بزارم روش ....

جدی
استرس خاصیم ندارما؛ خیلی عادیم. هیچ کاری از دستم بر نمیاد ایا؟ فقط می تونم بسوزم و بسازم ؟
عادیه عادیه ... فقط باید آرامش داشته باشی و همینجوری به درس خوندنت ادامه بدی ... یکم سعی کن بعد از هر روزی که تموم شد ، بشینی بررسی کنی برنامه ی اون روزتو و ببینی که به برنامت رسیدی و همین بهت اعتماد به نفس میده ... هر چی بری جلوتر و بیشتر با درس خوندن دست و پا نرم کنی ، کم کم این خوابا و اینا قاعدتن باید از بین بره ! ...