• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

یه روش برای مطالعه دینی هست ...
شما اول باید یه دور در حد روزخونی دینی رو بخونید بعد یه نگاهی به تستای کنکور بندازید و با توجه به اونی که یادتونه جواب بدید ..
بعد بر میگردید دقیق و خط به خط قورتش میدید ...
میتونید چند رنگ خودکار بردارید از اول کتاب با اونا کار کنید ... و ثابت باشن .. مثلا صورتی برای نکات مهم آیه نارنحی برای نکات مرتبط به آیه سیاه برای اونایی که جنبه تست خوری دارن ..
کتابتونو میتونید شلوغ پلوغ کنید مثلا دور کلمه ها دایره بکشید و اونا رو با فلش بهم وصل کنید!!!!!!!!!!!! البته نه هر نککته ای که دم دستون اومد ....
بعد که کامل خوندید دوروز بعدش از کتاب تست تستاشو بزنید !!!! الگو کتاب خسته کننده ایه !!!گاج خاکستری خیلی خوبه ...
بعد هم میرسه به مرور که هفته بعد میشه....
هر کسی یه شیوه خاصی داره یکی مرورش با تست زدنه .. یکی هم مث من کتابو مدوباره میخوندم ...
البته این شیوه رو من تو یه بازه زمانی کوتاه انجام دادم و فوق العاده بود برام ..
اما چون دیر بود نتونستم دیگه وقت بزارم روش ....

در مورد حفظ آیات دینی باید بگم که کار بدی نیست ولی اون قدر ها هم مفید نیست به جای این کار ترجمه ی آیات رو حفظ کنین طراحان کنکور هم فوکوسشون روی ترجمس. مثلاَ یه سال یه سوال بود راجع به قرض الحسنه که پرسیده بود کدام به آمرزیده شدن گناهان اشاره داره و 2 تا آیه هر دو داشتن آمرزیده شدن گناهان رو می گفتن ولی یکیش بود که تو آیش کلمه ی غفران رو داشت و این جواب درست بود.

به نظر من دینی رشته ریاضی 91 ثابت کرد که یا باید آیات رو حفظ بود یا باید ترجمش رو دقیق حفظ کرد ! ینی یا متن فارسی یا عربی !!!
ولی حتما یکیش رو حفظ باشین !

به نقل از سـ‌‍‌‌هـا :
من مشکلم اینه که از 10 تیر که مدرسه شروع شد و منم شروع کردم به درس خوندن بدون استثنا هر شب دارم خواب درس و مدرسه و کنکور میبینم :| جدی ;D استرس خاصیم ندارما؛ خیلی عادیم. هیچ کاری از دستم بر نمیاد ایا؟ فقط می تونم بسوزم و بسازم ؟;D کسی تجربه ی مشابه داشته؟

:-" عادیه عادیه ... فقط باید آرامش داشته باشی و همینجوری به درس خوندنت ادامه بدی ... یکم سعی کن بعد از هر روزی که تموم شد ، بشینی بررسی کنی برنامه ی اون روزتو و ببینی که به برنامت رسیدی و همین بهت اعتماد به نفس میده ... هر چی بری جلوتر و بیشتر با درس خوندن دست و پا نرم کنی ، کم کم این خوابا و اینا قاعدتن باید از بین بره ! ...

یک سوال فنی :د

من هندسه پایه و غیر پایه و اینا عملا هیچی بارم نیست :د
ینی در این حد که در طول سال تحصیلی هم امتحانی بود تمام نمرم تقلب خالص بود. بعد الان نه که کلا هیچی بارم نیست خودم نمیخونم تو خونه. یعنی میخوام بخونم زود کم میارم و ولش میکنم. اگه الان نخونم و بعدا که مدرسه یک دور هندسه پایه رو درس داد بخونم مشکلی پیش میاد؟ مثلا هندسه رو بزارم برای بعد پاییز :دی

به نقل از BUG :
یک سوال فنی :د

من هندسه پایه و غیر پایه و اینا عملا هیچی بارم نیست :د
ینی در این حد که در طول سال تحصیلی هم امتحانی بود تمام نمرم تقلب خالص بود. بعد الان نه که کلا هیچی بارم نیست خودم نمیخونم تو خونه. یعنی میخوام بخونم زود کم میارم و ولش میکنم. اگه الان نخونم و بعدا که مدرسه یک دور هندسه پایه رو درس داد بخونم مشکلی پیش میاد؟ مثلا هندسه رو بزارم برای بعد پاییز :دی
تو که میگی هیچی بلد نیستی به نظرم اگه کسی بهت یاد بده بهتره..البته بعضی مواقع خودتم میتونی با خوندن یه کتاب یا جزوه یاد بگیری مخصوصا هندسه 1 که یاد گرفتنش راحت تره....

سوال

برا فیزیک 3 ، من خیلی سبز و گاج سفید پایه و فیزیک پایه نشر الگو رو دارم ؛ الان به نظرتون من کدومو بزنم؟ 8-|

برا فیزیک 2 گاج پایه رو بزنم یا الگو پایه؟

به نقل از فهــــــــیمه :
سوال

برا فیزیک 3 ، من خیلی سبز و گاج سفید پایه و فیزیک پایه نشر الگو رو دارم ؛ الان به نظرتون من کدومو بزنم؟ 8-|

برا فیزیک 2 گاج پایه رو بزنم یا الگو پایه؟
من میگم الگو بزنید که سوالای تالیفی هم داره..سوالای کنکور(گاج) بعدا بزنید..
خیلی سبزم نمیدونم چه جور سوالایی توشه..

به نقل از čovječanstvo :
من میگم الگو بزنید که سوالای تالیفی هم داره..سوالای کنکور(گاج) بعدا بزنید..
خیلی سبزم نمیدونم چه جور سوالایی توشه..

خیلی سبز سوالاش بد نیست!
ولی یخورده در راستای اون کتاب های زیستش ;D زیادی مفهومی کار کرده!
طوری که ممکنه خیلی سوالاش به سبکی باشه که تا حالا تو کنکور سراسری نیومده و نیاز به تحلیل و بررسی و ایده پردازی داره!
کلا" اگه رو فیزیک 3 در حد کنکور کامل مسلط شدین برین سراغ تستای سختش...

حوصله ندارم 13 صفحه رو بخونم یکی به من بگه واسه شیمی مبتکران بخونیم کافیه؟؟؟؟؟؟؟

Back
بالا