• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اشکالات درسی کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

@مخاطب خاص
یکی الان از خدا خواست که یه نفر اینجا سوال زیست بپرسه :)) :)) من مامور م B-)شادش کنم =)) =)) اصن موودم پخشه رو زمین
درک میکنم ;D

1- قضیه سیناپس فیر فعال و اینا چطوریه؟؟ بعد وقتی بگه چند تا سیناپس هس غیر فعالا هم حسابن؟

2-باکتری در کنکور کروموزوم داره آیا؟؟؟ تو کتاب نوشته کروموزوم باکتری

8-^

بیا دیگه mahgolدعاتو برآورده کرده ان ;D

پاسخ : پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

ااااااااه!كاش از خدا يه چيز ديگه مي خواستما!كلي شاد شدم آخر شبي!يني قشنگ الان اينم: ;D
غير فعال اينطري نيست كه هيچ انتقال دهنده ي عصبي اي ترشح نشه!در اين سيناپس ها مهار كننده ترشح مي شه!اما خو توي كتاب درباره ي اين چيزي نگفته!توي شمارش سيناپس ها همه(چه فعال چه غير فعال) رو مي شمريم فقط باس به اين دقت كرد كه سيناپس محل ارتباط يك نورون با يه سلول ديگه است!پس سلول پيش سيناپسي فقط نورونه اما پس سيناپسي مي تونه نورون يا سلول ماهيچه اي يا غده باشه!اينو واسه اين گفتم كه توي شمارش سيناپس هاي انعكاس زردپي زير زانو ،بين سلول ماهيچه ي جلوي ران و نورونه رو سيناپس نگيرين!

خو سوال دوميت يه سواليه كه توي كتابام دربارش بحثه!به نظر من باكتري ها كروموزوم حلقوي دارن اما خب هر كي يه چي مي گه ديگه! ;D

راستي كليييي مرسي! >:D<

پاسخ : پاسخ : مشکلات کنکوری‌های ۹۲

به نقل از کهکشان... :
باکتری در کنکور کروموزوم داره آیا؟؟؟ تو کتاب نوشته کروموزوم باکتری

8-^
منظورت چیه از اینکه تو کنکور داره؟
اره کروموزومش حلقویه.اتفاقا بحث نسبتا مهم و سوال خوریه این قسمت و همین فصل از کتاب

پاسخ : اشکالات درسی کنکوری‌های ۹۲

دیگه فک کنم اینجا بشه پرسید :d
کسایی که استوکیومتری رو تو زمان کمی میزنن بگن چیکار میکنن؟ مثلا گزینه میدن 1.26 و 1.38 و اینچوری که نمیشه تقریب زد . بعد معادله نمیدن باید معادله رو نوشت بعد موازنه هم میخواد . بعد همه چی هم داره . خلوص و بازده و .. . ساده هم نمیشه باید ضرب و تقسیم کرد . این سوال رو من به شخصا زیر 4 دقیقه نمیتونم بزنم . خیلی اعصاب خورد کنه . با روش تناسب عمو بهمن میزنم . کسی روش بهتری سراغ داره؟

به نقل از شواليه سبز :
کسایی که استوکیومتری رو تو زمان کمی میزنن بگن چیکار میکنن؟ مثلا گزینه میدن 1.26 و 1.38 و اینچوری که نمیشه تقریب زد . بعد معادله نمیدن باید معادله رو نوشت بعد موازنه هم میخواد . بعد همه چی هم داره . خلوص و بازده و .. . ساده هم نمیشه باید ضرب و تقسیم کرد . این سوال رو من به شخصا زیر 4 دقیقه نمیتونم بزنم . خیلی اعصاب خورد کنه . با روش تناسب عمو بهمن میزنم . کسی روش بهتری سراغ داره؟
اين مسايل زمان گير كه هستند اما روش تناسب به جاي استوكيومتري و همچنين تمرين زياد كليد موفقيت تو اين مبحثه طوريكه وقتي داري تست رو مي خوني بايد بدوني ميخواي چه روندي رو ادامه بدي...

به نقل از شواليه سبز :
روش تناسب بهمن بازرگانی عالیه...خداییش سرعتا بالا میبره روش بهت ر می خوای چیکار دیگه؟

• لایک
امتیازات: n.r

سلام.
آیا لنفوسیتBیاt توانایی دیاپدز دارن؟؟؟؟؟؟
متن کتاب:::::(گروهی از لنفوسیت ها بین خون و لنف در حال گردشند)
اگه آره خو تست80 چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! X-( X-( X-( X-( X-( X-(
اصابم داغونه :-L

به نقل از moh@m@dj :
سلام.
آیا لنفوسیتBیاt توانایی دیاپدز دارن؟؟؟؟؟؟
متن کتاب:::::(گروهی از لنفوسیت ها بین خون و لنف در حال گردشند)
اگه آره خو تست80 چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! X-( X-( X-( X-( X-( X-(
اصابم داغونه :-L
زیاد گیر نده به این مسایل
کتابای زیست پر از این ابهاماته
تو بگیر اره دارن
ولی زیاد گیر نده

به نقل از شــــــــــیرین :
من عمومیم داغونه داغونه چیکار کنم

آقای جهانگیری مطالب خیلی مفیدیو ذکر کردن
منم چنتا تجربه ی شخصیو بهش اضافه میکنم:
ادبیات:
اگه اصلا از آرایه سر در نمیاری و واقعا میخوای تستاشو تو کنکور بزنی میتونی کتاب همایش ادبیات نشر دریافت نوشته ی هامون سبطی رو بخونی البته الان چاپ مربوط به کنکور 91 رو گیر میاری ولی همونم خوبه تو قسمت آرایه ش خیلی مختصر ولی مفید توضیح داده
در مورد قرابت هم اگه خودت ابیاتو درست بخونی مشکلی نیس ولی اگه تو خوندن بیتا مشکل داری تو کتاب قرابت معنایی و تناسب مفهومی نشر دریافت نوشته ی هامون سبطی یه فصل برا خوندن بیتا هس که میتونه مفید باشه(من خودم به دلیل علاقه ی شخصی با این که ادبیاتم خوب بود زنگای تفریح این کتابو که مال بغل دستیم بود میخوندم)
دینی:
تو دینی زیاد کتاب تست مهم نیس فقط کافیه سر کلاس واقعا سعی کنی آیاتو از عمق وجودت بفهمی و صد البته حفظ کنی همینطور متن کتابو که باید مسلط باشی.
انگلیسی:
اگه کلوز و ریدینگت مثه من زیاد خوب نیس کتاب درک متن به زبان ساده شهاب اناری انتشارات مبتکران رو خیلی آهسته و پیوسته بخون در حد مثلا روزی یکی دوتا ریدینگ واقعا کتاب خوبیه و برا من در حکم داستان خوندن تو زنگ تفریح بود.

من ی مشکلی دارم همه درصدام بالا70هست
ولی فیزیکم گنده40.50هستش
چیکار کنم؟

Back
بالا