نگین تو این تاپیک مشکلات کنکوریا میشه بری به اون بنده خدا که گفته من شیمی فصل 3 رو نمیفهمم بگی متن کتابو 5 بار دقیق بخونه همه تستای مبتکرانو با درسنامه هاش کامل بخونه و بعدشم خیلی سبزو بخونه یاد میگیره ......به نقل از fereshteh :اقا من از شیمی پیش فصل3 هییییییییییییییییییییییچ نمیفهممممم چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
به نقل از نـــگـ◕‿◕ـن :نگین تو این تاپیک مشکلات کنکوریا میشه بری به اون بنده خدا که گفته من شیمی فصل 3 رو نمیفهمم بگی متن کتابو 5 بار دقیق بخونه همه تستای مبتکرانو با درسنامه هاش کامل بخونه و بعدشم خیلی سبزو بخونه یاد میگیره ......
تجویز خودم : درسنامه های مبتکران و خیلی سبز . عالیه
خب از اينور و اونور شنيدم اما جاهايم ختلفي تو كتاباي كنكوري ديدم ... لفظ انحلال مولكولي رو داريم ولي در كل انحلال يا فيزيكيه يا شيميايي .......حالا مولكولي جزو كدوماست؟؟؟به نقل از Farz :مربوط ب بحث شيمي ديگه نه؟!
ميشه يكم واضح تر بگين
مثلن يه جمله اي يا مثالي كه ديدين تو يه كتاب![]()
حتما برای آشنایی با شکل ها حداقل یه بار خوندن کتاب لازمهبه نقل از fereshteh :اقا یه سوال
من موندم شیمی دو کناب هم بخونم یا کلا از مبتکران؟؟
منیزیوم هیدروکسید مگه آبکافتم میشه؟به نقل از Farz :آبكافت آلومينيوم هيدروكسيد بيشتره يا منيزيم هيدروكسيد؟!
با ذكر دليل لدفن
به نقل از Farz :باز هاي گروه دوم از Ca به بعد قوي محسوب ميشن
يني بريليم و منيزيم قوي نيستن
پ.ن:تو مبتكران هم گفته
به نقل از Farz :باز هاي گروه دوم از Ca به بعد قوي محسوب ميشن
يني بريليم و منيزيم قوي نيستن
پ.ن:تو مبتكران هم گفته
به نقل از یـلـدا :در مورد حرکات گرمایی، ترکیبات یونی حرکت ارتعاشی ندارن؟ چون پیوند کوالانسی ندارن؟