• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اشکالات درسی کنکوری‌های ۹۲

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اشکالات درسی کنکوری‌های ۹۲

فرق تمثيل و ارسال المثل و تضمين چيه؟؟؟

1.شعاع اتمی رو چجوری باید مقایسه کنیم ؟ این قانون که تو هر تناوب از چپ به راست کم میشه و اینا رو نمی گم منظورم اینه که وقتی در مورد دو تا عنصر که نه هم دورن نه هم گروه سوال میدن چجوری باید عمل کرد؟

مثلا بپرسن کربن شعاعش بیشتره یا کلر؟ و این جور چیزا!

2.الکترونگاتیوی چطور؟

3. شعاع اتمی استثتا داره؟

4.در مورد فصل 4 شیمی 2 اون جدوله که درباره ی طول پیونداست! چحوری باید مقایسشون کنیم؟

با عرض معذرت شدید از این همه سوال! :-[ تقصیر من نیست :-s نمیدونم چرا انقد تو شیمی 2 خنگم :(

استثنا شعاع اتمی آلومینیوم و گالیم هست
یه راهنمایی هم که شاید بدردت بخوره واسه مقایسه شعاع
تغییرات شعاع اتمب و الکترونگاتیوی توی گروه بیشتره تا دوره

به نقل از !sadaf :
1.شعاع اتمی رو چجوری باید مقایسه کنیم ؟ این قانون که تو هر تناوب از چپ به راست کم میشه و اینا رو نمی گم منظورم اینه که وقتی در مورد دو تا عنصر که نه هم دورن نه هم گروه سوال میدن چجوری باید عمل کرد؟

مثلا بپرسن کربن شعاعش بیشتره یا کلر؟ و این جور چیزا!

2.الکترونگاتیوی چطور؟

3. شعاع اتمی استثتا داره؟

4.در مورد فصل 4 شیمی 2 اون جدوله که درباره ی طول پیونداست! چحوری باید مقایسشون کنیم؟

با عرض معذرت شدید از این همه سوال! :-[ تقصیر من نیست :-s نمیدونم چرا انقد تو شیمی 2 خنگم :(

استاندارد کنکور اینه که از همچین مواردی که نه هم دوره ن و نه هم گروه سوال ندن
اون جدوله رو به عقیده ی من کامل حفظ باشین

اقا من چجوری عمومی بخونم تراز عمومیم با اختصاصیم تقریبا 1000تا فرقشه
مخصوصا عربی 33درصد زدم :-"

• لایک
امتیازات: ghezi

آرش و 1024 خیلی مرسی از هر دوتون ;)

استاندارد کنکورو نمیدونم ولی تو آزمونا که میدن ;D

شیرین منم عمومیم خوب نیست اما جدیدا که دارم ادبیات رو مبحثی از کتابای هامون می خونم و عربی رو از الگو وضعیتم بهتر شده ! دینی هم آیه هاشو هی مرور کنی حله! ;;)

راستش مهم کنکوره آزمونا مهم نیست
اما بنظر من شما باید با توجه به جدول الکتروناتیوی و شعاع چندتا اتم تناوب تا سوم و گروه ۱۵-۱۶-۱۷ رو حفظ باشید یا حداقل بدونید کدوم بیشتره کدوم کمتره
مثلا یه سال تو کنکور سوالی بود که باید الکترونگاتیوی نیتروژن و کلر رو میتونستی مقایسه کنی.
اما چیز عجیب غریب که نمیدن تو کنکور

درضمن منم عمومیم خیلی با اختصاصیم فرق داره و کمترینش ۱۰۰۰ بوده.تو یه آزمون هم ۸۳۰۰ اختصاصی شد ۵۷۰۰ عمومی
بنظرم خیلی تاثیر نداذه.فقط درون حدی پایین نباشه که تراز کلتو خیلی تغییر بده

آره حفظیدن امن تره! مرسی ;;)
عمومی رو ولی نباید دست کم گرفت ;D به نظرم تاثیرش تو کنکور از آزمونا بیشتره مخصوصا ادبیات!

کسی میدونه چرا درسنامه ی 25 کتاب گاج میکرو فیزیک (صفحه ی 124 فصل ویژگی های ماده)وزن مایع رو عامل فشار دونسته و فرمول فشار رو محاسبه کرده ولی درسنامه ی 28 همین فصل گفته نیرویی که ماده بر کف ظرف خود وارد می کند همیشه مساوی وزن مایع نیست و به شکل ظرف بستگی داره؛
تا حدی میدونم ولی میخوام تحلیل بقیه رو هم بدونم؛

دوست عزیز من فقط نظر خودمو میگم:تعریف فشار در مایعات به این صورته که نیروی وزن مایع که بصورت عمود بر واحد سطح ظرف وارد میشه فشار مایع نامیده میشه.در مورد ظروفی که کف ظرف بزرگتر یا کوچکتر از سطح بالای ظرف هست چون برآیند نیروهای وارد بر مایع از طرف بدنه صفر نیست و این برآیند درمورد ظروفی که کف بزرگتر از سطحه رو به پایین ودرمورد ظروف با کف کوچکتر رو به بالاست پس به ترتیب به نیروی وزن مایع اضافه و کم میشه. و خب معلومه که در حالت اول نیروی وارد بر کف از وزن مایع بیشتر و در حالت دوم کمتره.اینم به این خاطره که نیروی وارده از طرف بدنه بر مایع بر سطح خود بدنه باید عمود باشه

Back
بالا