- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : برای تابستان چه برنامهای دارید؟
بینهایت منتظرشم!
درسی:
-هیچی!-
خدا بخواد میخوام لای هیچ کتاب درسی رو باز نکنم تا مهر!
زبان های خارجی:
میخوام فرانسه همون 6 ترمی که قبلا خونده بودم و به خاطر نهایی ها و کنکور ول شد رو خودم دوباره بخونم یادم بیاد که از مهر دوباره برم کلاساشو
ورزشی:
فکر نکنم کلاس برم احتمالا خودم منظم وار شنا میرم هر هفته
موسیقی:
شاید سنتور ولی در حد حَرفه فعلا
متفرقه:
- میخوام دنبال گواهینامه رانندگی برم البته گویا سنش رو زیاد کردن ولی بازم واسه تمرین
- چندین تا فیلمه هم ایرانی هم خارجی میخوام ببینم
- تعداد زیادی آهنگ از خواننده های مختلف آشنا و غیرآشناهایی که دوستان گفتن آشنام میکنن باشون
- کتاب خوندن، خیلی یه سری کتابا بود تو تاریخ ادبیاتا الان که اسمشونو میخونم به نظرم میاد باید جالب باشن، + اون کتابایی که تو کتاب خوانی گروهی سمپادیا بود و من اون موقع وقتشو نداشتم + یه سری کتابا که دوستان توی قفسه کتاباشون گفته بودن + یه چند تا هم اطرافیان وعده دادن بعد کنکور میدن بم
- با بچه های کلاس قرار گذاشتیم هر 2 هفته یه بار با هم بریم بیرون تلافی امسال که نمیشد
امیدوارم نتایج کنکور بذاره
بینهایت منتظرشم!
درسی:
-هیچی!-
خدا بخواد میخوام لای هیچ کتاب درسی رو باز نکنم تا مهر!
زبان های خارجی:
میخوام فرانسه همون 6 ترمی که قبلا خونده بودم و به خاطر نهایی ها و کنکور ول شد رو خودم دوباره بخونم یادم بیاد که از مهر دوباره برم کلاساشو
ورزشی:
فکر نکنم کلاس برم احتمالا خودم منظم وار شنا میرم هر هفته
موسیقی:
شاید سنتور ولی در حد حَرفه فعلا
متفرقه:
- میخوام دنبال گواهینامه رانندگی برم البته گویا سنش رو زیاد کردن ولی بازم واسه تمرین
- چندین تا فیلمه هم ایرانی هم خارجی میخوام ببینم
- تعداد زیادی آهنگ از خواننده های مختلف آشنا و غیرآشناهایی که دوستان گفتن آشنام میکنن باشون
- کتاب خوندن، خیلی یه سری کتابا بود تو تاریخ ادبیاتا الان که اسمشونو میخونم به نظرم میاد باید جالب باشن، + اون کتابایی که تو کتاب خوانی گروهی سمپادیا بود و من اون موقع وقتشو نداشتم + یه سری کتابا که دوستان توی قفسه کتاباشون گفته بودن + یه چند تا هم اطرافیان وعده دادن بعد کنکور میدن بم
- با بچه های کلاس قرار گذاشتیم هر 2 هفته یه بار با هم بریم بیرون تلافی امسال که نمیشد
امیدوارم نتایج کنکور بذاره