برای تابستان چه برنامه‌ای دارید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برای تابستان چه برنامه‌ای دارید؟

به نقل از Ћеѕтег ргчппе :
کلاس های همیشگیم٬ مث زبان٬ ویولن ادامه میدم .
مهم ترین برنامم هم ک از سال های قبل شروعش کردم و ادامش می دم؛ یک جور کتابخونه و کتابفروشی گردی ــــء.
میخام این جریان٬ و کتاباش٬ ادامه بدم.
+ میخام عاشقانه برم کلاس ITو#C !
ما هم ک با این دوستمون میخوایم بریم کلاس و اینا......

اگه درسیو بیفتم :-ss که دعا کنین نیفتم ترم تابستون برمیدارم کلاس برنامه نویسی متلبم میرم چو ن به درد رشتمون میخوره تصمیم گرفتم کلی کتاب بخونمو خوش بگذرونم ;)

با دوستان قرار گذاشتیم درس بخونیم (ایشالا)
میخوام کلی فیلم کره ای ببینم :x :x :x :x
حسابی برم تو فاز ورزش و سلامتی :-\ :-\ :-\
زبان انگلیسی مو تقویت کنم
و دیگه هرچه پیش آید خوش آید ;)

مثل همه قبل ازاین ک شروع بشه خیلی براش نقشه کشیده بودم ولی همین ک شروع شده ب هیچ کدوم حتی فکرهم نکردم ب غیرازالمپیادزیست ک اونم دارم ناامیدمیشم :(

خب کل برنامه من اینه :
شنا ( حالا معلوم نیست تفریحی یا با تیم ! )
سفالگری هم که کلا برنامه ثابت تابستون هامه ! (به عنوان کمک مربی توی کانون پرورش فکری میرم !)
کتابخونه ی محل هم که هر یه روز در هفته میرم
کلی فیلم دیده نشده دارم
و کلی کتاب نخونده که باید بخونم
کلاس موسیقی هم که چهارشنبه عصر ها میرم (3 ساعت )
کلاس زبان هم روز های زوج (یک ساعت و نیم)
صبح های شنبه تا سه شنبه هم که باید بریم مدرسه
حداقل 2 ساعت در روز هم که پای اینترنتم
صبح های جمعه و پنج شنبه هم که میرم دوچرخه سواری تو پیست ! ( خیلی خوبه !!! /m\ )

× تابستون خیلی پرباریه !!! یکم فقط وقت سر خاروندن واسم نمونده 8-^

ادامه کلاس فرانسه
رفتن به دنبال آیلتس و تافل
رفتن دنبال کلاس آلمانی (بعید میدونم وقت بشه)
ورزش بدن سازی
یادگیری برنامه نویسی با C و Matlab اندکی پیشرفته
یادگیری یک ساز موسیقی

من میخوام المپ هم بخونم
البته اگه حسش باشه :-"

وب گردى،سمپاديا،كلاس هاى مختلف مثه زبان و تنيس و پيانو،ارتودنسى و كلا هر نوع تفريح :)

ملت منم كلي برنامه چيده بودم واسه تابستون ولي بعد يه هفته هيچ پيشرفتي نداشتم!
همه ي كارم شده خواب....
چه كنيم ديگه،هر چي در طول سال تحصيلي كم خوابي داشتيم حالا جبران ميشه! :-??

بیکاری
علافی
اسکیت :x
درس ودرس
موسیقی
فیلم
و... هر کاری که باش حال کنم

من تابستان می خوام برای المپیادبخونم چون یکی از هدفام اامپیاده،ازهمین ماهم کلاساش که شروع شدمیرم.
یه زبانم میرم چون نیازه.موسیقیمم ادامه میدم.کلاسای مدرسه ام میرم چون اجباریه.یدونه مسافرتم باخانواده میرمویه دونه ام بادوستام بقیش میشینم سره اینترنت توی سایت سمپادیامی چرخم ;D

برنامه که... من قبل از این که تابستون بشه جو گیر شدم 6 تا کلاس ثبت نام کردم!!!!! حالا میبینم 3 تاش افتاده رو هم ولی من اون روز فقط زبانو میرم. تازه کلاس المپیاد هم میخواستم ثبت نام کنم ;D کلا کلاسای ریاضی ، زبان ، بیلیارد ، روباتیک ، خلاقیت!!!! ( فعلا نفهمیدم هدفش چیه :)) ) نانو تکنولوژی ( که چون وقت نداشتم نرفتم!) میرم.

مثل خر باید برای کنکور بخونم :(

ما ها که امسال کنکور دادیم واقعا دیگه ذهنمون توانایی یادگیری چیزای درسی نداره تا 2 ماه دیگه... قرار بود بریم زبانو ادامه بدیم اصلا نمیشه
فقط کارای عملی... کلاس رانندگی و نقاشیو و البته آشپزی و خانه داری :))

ای اقا امسال ما هرکار کنیم هر برنامه ای بریزیم تهش به کنکور ختم میشه .
برناممون اینه دیه: درس درس در س تست تست تست تست

نانو میخونم
کارتون میبینم
زبانم رو قوی میکنم
میخوابم
میخورم
به همین منوال...

من امسال کلاس شنا میرم و پیانو، آخه تو شنا هنوز پروانه رو یاد نگرفتم و باید شنا رو کامل بکنم ;D
پیانو هم برای اینه که در طول تابستون خودم رو برای یه کنسرت از طرف کلاس موسیقیم آماده کنم ;D
تو مدرسه برامون کل شهریور رو دوره سال تحصیلی قبل گذاشتن :(
و میخوام کلی کتاب بخونم ;D
چون پارسال 42 تا خوندم، باید پیشرفت کنم دیگه!

هیچ برنامه ی خاصی ندارم...

به نقل از پگاه :
بینهایت منتظرشم!

درسی:

-هیچی!-

خدا بخواد میخوام لای هیچ کتاب درسی رو باز نکنم تا مهر!

زبان های خارجی:
میخوام فرانسه همون 6 ترمی که قبلا خونده بودم و به خاطر نهایی ها و کنکور ول شد رو خودم دوباره بخونم یادم بیاد که از مهر دوباره برم کلاساشو

ورزشی:
فکر نکنم کلاس برم احتمالا خودم منظم وار شنا میرم هر هفته

موسیقی:
شاید سنتور ولی در حد حَرفه فعلا

متفرقه:

- میخوام دنبال گواهینامه رانندگی برم ;D البته گویا سنش رو زیاد کردن ولی بازم واسه تمرین ;D

- چندین تا فیلمه هم ایرانی هم خارجی میخوام ببینم

- تعداد زیادی آهنگ از خواننده های مختلف آشنا و غیرآشناهایی که دوستان گفتن آشنام میکنن باشون ;D

- کتاب خوندن، خیلی یه سری کتابا بود تو تاریخ ادبیاتا الان که اسمشونو میخونم به نظرم میاد باید جالب باشن، + اون کتابایی که تو کتاب خوانی گروهی سمپادیا بود و من اون موقع وقتشو نداشتم + یه سری کتابا که دوستان توی قفسه کتاباشون گفته بودن + یه چند تا هم اطرافیان وعده دادن بعد کنکور میدن بم ;D

- با بچه های کلاس قرار گذاشتیم هر 2 هفته یه بار با هم بریم بیرون ;D تلافی امسال که نمیشد ;D

امیدوارم نتایج کنکور بذاره ;D

تابستون 35 روزش مونده و من فقط مورد لای کتاب باز نکردن و گواهینامه رو انجام دادم از این لیست پربار با 1.5 تا کتاب

اون 35 روزی که مونده هم فوقش 1.5 کتاب بشه 2 تا

به نقل از نر‌‌‌‌‌گس² :
حدوداً سي تا كتاب خريده‌ي خونده نشده دارم. اونا رو مي‌خوام بخونم. فك كنم قورباغه گنده‌هه‌شون، "آنا كارنينا"ـه. X_X
جز اينا، يه سري كتابِ غ داستانيم گذاشتم كنار كه بخونم. يكيش "مكتب‌هاي ادبي"ـه؛ مي‌خوام بخونم تاپيكشُ ‌آپ كنم. ;D چند تائم ادبي و تاريخي و ايناس!

بعد اين كه حس مي‌كنم قبل از اين خيلي كم فيلم خوب ديدم. مي‌خوام اين تابستون جبران كنم؛ يه ليست فيلم دارم كه مي‌خوام بخرم و ببينم. ;D

به جز اينا، مي‌خوام تابستون بر تنبليم غلبه كنم، و با وجود گرما و اينا زياد برم بيرون! ;D سه تارم احتمالاً مي‌خوام شروع كنم. كلاساي مدرسه‌ئم كه هس! المپياد ادبيم مي‌رم! :-?
قورباغه گنده‌هه رو خوندم. كلّي كتاب نخونده از اون سي تا مونده؛ اما خب در حدي كه از خودم انتظار داشتم خوندمشون تا اين جا.
مكتب‌هاي ادبيم نصفشُ خوندم؛ اما حال تاپيك زدن نداشتم.
بقيه رم نخوندم.

اين تابستون فقط مث معتادا نشستم سريال ديدم. از اين به بعد سريالُ به خودم ممنوع مي‌كنم. :-" چون واقعاً مانع اين مي‌شه كه آدم فيلم خوب ببينه! شايد در كل 5-6 تا فيلم ديده باشم. 8-|

كلاساي مدرسه رو كه رفتم - المپياد و پژوهش - . جز اون، زبانم رفتم. يه كلاس شاهنامه و اين صوبتائم رفتم. سه تارم آخر نشد برم. :| خيلي دوس داشتم از اين تابستون شروع كنم. :|

× كلاً تابستون امسال از پارسال مفيدتر بود؛ اما خب خيلي زود داره تموم مي‌شه و تلف مي‌شه و اينا...

Back
بالا