• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ساخت بنزین از ضایعات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع matin320
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ساخت بنزین از ضایعات

گفتم اکثر اوقات نه همیشه تحقیقات رو همینه که صرفه بره بالا یه چی تو پرانتز بگم بعضی فرایندا هست که تو آزمایشگاهای معمولی امکانپذیره ولی تو صنعت نه یا برعکسش چیزایی که صنعتین اما تو آزمایشگاه غیر ممکن
اصل تجاری سازی رفع مشکلات و معایبه که اون دیگه کار مهندسینه نه شیمیدانها
وقتی یه پروژه برا تجاری سازی پیشنهاد میشه بدین معنی نیسکه همه معایبش رفع شده یعنی ایدش عالی بوده پتانسیل رفع بقیه مشکلات رو داره نمونه تاریخیش تولید صنعتی آمونیاک با اینکه فریتز هابر مبتکر اصلی و اولیه روش بود طرح اولیه ش هیچوقت استفاده نشد پروژه به کارل بوش سپرده شد تا فرایند تو مقیاس صنعتی انجام بده و تغییراتی تو شرایط ایجاد کرد مث تغییر کاتالیست از اورانیوم به آهن اکسید و افزایش فشار

به نقل از شانه سنب :
بعضی فرایندا هست که تو آزمایشگاهای معمولی امکانپذیره ولی تو صنعت نه یا برعکسش چیزایی که صنعتین اما تو آزمایشگاه غیر ممکن

یعنی چی؟
می تونی از فرآیند هایی که تو آزمایشگاه ها امکان پذیره ولی تو صنعت امکان پذیر نیست چنتا مثال بزنی؟ :-/

همون فرایند هابر تو آزمایشگاه میشه از اورانیوم استفاده کرد اما تو صنعت نه
میتونی از تأثیر اسید یا قلیا بر فلز هرچی هیدروژن دلت میخواد تو آزمایشگاه مدرستون درست کنی تو صنعت نه
تو آزمایشگاه محدودیت گرما یا کلا" انرژِ نداریم تو صنعت داریم
فشارهای خیلی بالا تو صنعت ممکنه اما آزمایشگاههای فوق پیشرفته میخواد
معمولا رسدن به دماهای بالا تو صنعت راحتتره
حفظ محیط زیست برای صنایع مهمه که اجازه استفاده از بعضی مواد تو مقیاسهای کلانُ نمیده
دیگه حال ندارم فکر کنم ;D

به نقل از شانه سنب :
همون فرایند هابر تو آزمایشگاه میشه از اورانیوم استفاده کرد اما تو صنعت نه
میتونی از تأثیر اسید یا قلیا بر فلز هرچی هیدروژن دلت میخواد تو آزمایشگاه مدرستون درست کنی تو صنعت نه
تو آزمایشگاه محدودیت گرما یا کلا" انرژِ نداریم تو صنعت داریم
فشارهای خیلی بالا تو صنعت ممکنه اما آزمایشگاههای فوق پیشرفته میخواد
معمولا رسدن به دماهای بالا تو صنعت راحتتره
حفظ محیط زیست برای صنایع مهمه که اجازه استفاده از بعضی مواد تو مقیاسهای کلانُ نمیده
دیگه حال ندارم فکر کنم ;D
خب علامه.
می گم اونارو تو آزمایشگاه خونش درس کرده بود

خودم اون گزارشُ دیدم دختره گفت وسایلش همه ساده بودن
تو خونه میتونی هرچی میخوای برق و گاز و آب مصرف کنی به دمای 1000 سانتیگراد و حتی بالاتر و 30- حتی پایینتر میتونی برسی فرقش اینه ایمنی نداره باید از جونت مایه بذاری و داشته باشی
بنزین درست نمیشه مخلوط چنتا هیدرو کربن درست میشه در ضمن برا تکمیل فرایند به هیدروژن ـم نیازه

به نقل از شانه سنب :
خودم اون گزارشُ دیدم دختره گفت وسایلش همه ساده بودن
تو خونه میتونی هرچی میخوای برق و گاز و آب مصرف کنی به دمای 1000 سانتیگراد و حتی بالاتر و 30- حتی پایینتر میتونی برسی فرقش اینه ایمنی نداره باید از جونت مایه بذاری و داشته باشی
بنزین درست نمیشه مخلوط چنتا هیدرو کربن درست میشه در ضمن برا تکمیل فرایند به هیدروژن ـم نیازه
شما که خودت استادی.
فک کنم با شیمی خیلی ور می ری. ;D

به نقل از شانه سنب :
من در مورد اون اخباره تو ایران گفتم چیزی پیدا نکردم. خودم که اون بالا گفتم تو ژاپن این کار انجام شده منتها بازم ماده ای که به دست اومده برای استفاده به عنوان بنزین ماشین مناسب نبوده. اونجا هم بازم همین بحث بازدهی و خالص سازی اون سوختی که به دست میاد صنعتی کردنشو با محدودیت روبرو می کنه.

چنتا از شرکتهای بزرگ نفتی پایلوتهاشُ ساختن. انجام فرایند تو آزمایشگاههای ساده تقریبا" ناممکنه ولی تو صنعت انجام شدنیه

به نقل از شانه سنب :
چنتا از شرکتهای بزرگ نفتی پایلوتهاشُ ساختن. انجام فرایند تو آزمایشگاههای ساده تقریبا" ناممکنه ولی تو صنعت انجام شدنیه

آقا یه تاپیک به نام بنزین ایران اگه باز کنیم چه جوریاست؟
اجازه میدن؟
چون من که تاریخ بنزین ایران ، مشکلات ، تحریم ها (در تجهیزات و خود بنزین) و این اخیرا هم که شایعه ی بنزن.....
اگه این مسائل تو اون تاپیک بحث بشه خیلی بهتره. ;D

Back
بالا