• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تنها بیرون رفتن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeynab75
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تنها بیرون رفتن

به نقل از آرامش :
بله خب ، حرف شما درست ، ولی من میگم فقط فقط مشکل جامعه نیست ، بعضی از دخترام هستن که خودشون انگار دوست دارن براشون مزاحمت ایجاد شه :|
اگر همچین کسی هم باشه پسرا نباید هچین کاری کنن...
مگه نه؟؟؟؟؟

به نقل از Armator :
اگر همچین کسی هم باشه پسرا نباید هچین کاری کنن...
مگه نه؟؟؟؟؟

این حرف شما کاملاً درسته ولی ، اینی که میگید متاسفانه تو جامعه ی امروز فرای تصورات ـه . :‌)) بله ، خب خیلی خوب میشه دخترا و پسرا هر دو رعایت حدّ خودشونُ بکنن ولی ، اگر واقع بین باشیم ، چقدر این اتفاق می افته ؟ ما قطعاً توانایی تغییر جامعه رُ به اون شکل نخواهیم داشت بنابراین تنها راهی که پیش رومون هست اینه که احتیاط کنیم .

• لایک
امتیازات: fteh

همون بهتر که نریم!! ;D
من یه روز داشتم پیاده از مدرسه میومدم خونه یه "دختر" :-w داشت سربه سرم میذاشت!!!
یه دختر! :|
آخ این چه وضعشه؟؟؟!
به من میگه بیا بریم چیلی ، و... از این حرفا دوستش هی میگه ول کن بابا اون دست بردار نیس X-(
پسر که بماند :(

به نقل از Mahsa GG :
همون بهتر که نریم!! ;D
من یه روز داشتم پیاده از مدرسه میومدم خونه یه "دختر" :-w داشت سربه سرم میذاشت!!!
یه دختر! :|
آخ این چه وضعشه؟؟؟!
به من میگه بیا بریم چیلی ، و... از این حرفا دوستش هی میگه ول کن بابا اون دست بردار نیس X-(
پسر که بماند :(
این که درست نیس که عقب بکشیم ...
ترس اولین و راحت ترین راهه ...
باید تحمل کرد ...
این نیز بگزرد...

مگه میشه با کسی رفت بیرون :| من همیشه تنها میرم :) تنهایِ تنهایِ تنهاه

وقتی شما خودت و دوستات کاری نکنی ، بقیه هم بهت کاری ندارن ، کارایی مثله :
خندیدن با صدای بلند
یا حرف زدن با صدای بلند
یا جلف لباس پوشیدن:-"
وگرنه اگه اینطور بود که ما فقط به وضعیت جامعه فکر میکردیم پس دخترا هیچی دیگه ، فقط باید باید بشینن تو خونه برنامه آشپزی نگاه کنن :|
[/quote]
این واقعن درست نیس تاحالا چند بار برام اتفاقای بد افتاده در حالی که من هیچ کاری نکردم که بخاد جلب توجه کنه یا خلاف عرف باشه ^#^ ^#^ ^#^ ^#^ ^#^ ^#^ ^#^
ولی 1چیزایی رو رعایت کنن خوبه مثل تایمای خلوت یا کوچه های خلوت

من اجازه بيرون رفتن صبح ها و بعد از ظهر ها تا وسط شهر بخاطر كلاسامو دارم
از بس كلاس رزمي رفتم تو مسابقاتم ديدنم بهم اطمينان دارن
ولي بازم ميگم در ي محدوده زماني خاص فقط
تازه بيشتر موقع هام يكي بايد همراهم باشه
ولي از بابامامانم ممنونم واقعا احساس استقلال در اين موردو ميكنم..

مشکل من اینه ک وقتی بیرونم(البته کلاس وکتابخونه و اینجورجاها)حتی10شبم برگردم بهم زنگ نمیزنن!!!!!!!!!!حس میکنم سرراهی هسم [-(
برابیرون رفتن بادوستامم اگ مامانم بشناسه مشکلی نیس!البته به نظرم سخت گیشون درمورد دوستام بجاست!!!

ب نظر من همه چی بستگی به خود آدم داره ما به بقیه یاد میدیم که چجوری باهامون رفتار کنن اگه ما درست باشیم فک نمیکنم دیگران باهامون کاری داشته باشن و راحت میتونیم بریم بیرون چه تنها چه با دوستامون.

تنهایی که فقط رفتن به کلاس هام اجازه دارم برم
اگه هم مهمونی یا تولد دوستم باشه که مادر گرامی تا جد و اباد طرفو نشناسه اجازه نمیده برم خونه شون :-w ~X(
اگه هم رفتن با جمع دوستا به بازار و اینا باشه که کلا اجازه نمیده

Back
بالا