Suspected Girl
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- علومتربیتی
پاسخ : تنها بیرون رفتن
پدرو مادر من نمیذارن پاشیم بریم واسه خودمون تو خیابونا ول بچرخیم اما در حد استخرو پارک و سینما و خونه هم رفتنو اینا موردی ندارن!
براشون مهم بودن که... نمیدونم والا..گاهی میپرسن اما زیاد اهمیت نمیدن!
خب بیشتر پدرو مادرا سختگیریشون بخاطر علاقه ایه که به بچشون دارن و نگرانشن... مخصوصا دختر.. که توی جامعه ی ما خطرای بیشتری تهدیدش می کنه و روحشم لطیفه!.. اونا فقط نمیخوان آسیبی به بچشون برسه!
البته بعضیام با دلایل غیر منطقی جلوی ادمو میگیرن که اون بحثش جداس!.. بعضیا هم ممکنه به بچشون شک دارن که ازادش نمیذارن.. دلایل زیادی میتونه داشته باشه! باید شرایطو در نظر بگیری!
پدرو مادر من نمیذارن پاشیم بریم واسه خودمون تو خیابونا ول بچرخیم اما در حد استخرو پارک و سینما و خونه هم رفتنو اینا موردی ندارن!
براشون مهم بودن که... نمیدونم والا..گاهی میپرسن اما زیاد اهمیت نمیدن!
خب بیشتر پدرو مادرا سختگیریشون بخاطر علاقه ایه که به بچشون دارن و نگرانشن... مخصوصا دختر.. که توی جامعه ی ما خطرای بیشتری تهدیدش می کنه و روحشم لطیفه!.. اونا فقط نمیخوان آسیبی به بچشون برسه!
البته بعضیام با دلایل غیر منطقی جلوی ادمو میگیرن که اون بحثش جداس!.. بعضیا هم ممکنه به بچشون شک دارن که ازادش نمیذارن.. دلایل زیادی میتونه داشته باشه! باید شرایطو در نظر بگیری!

.از 4 راه بهبودی آزادی تا میدون انقلاب تنها رفتم و برگشتم که روهم 45 دقه شد .ولی به طور رسمی و طولانی دیروز برای اولین بار فتم که داستانش توی آخرین پسن ح.ب هست .قبلنا زیاد مخالفت میکردن ولی الان دیگه خیلی کار ندارن .