• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تنها بیرون رفتن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeynab75
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تنها بیرون رفتن

پدرو مادر من نمیذارن پاشیم بریم واسه خودمون تو خیابونا ول بچرخیم اما در حد استخرو پارک و سینما و خونه هم رفتنو اینا موردی ندارن!
براشون مهم بودن که... نمیدونم والا..گاهی میپرسن اما زیاد اهمیت نمیدن!
خب بیشتر پدرو مادرا سختگیریشون بخاطر علاقه ایه که به بچشون دارن و نگرانشن... مخصوصا دختر.. که توی جامعه ی ما خطرای بیشتری تهدیدش می کنه و روحشم لطیفه!.. اونا فقط نمیخوان آسیبی به بچشون برسه!
البته بعضیام با دلایل غیر منطقی جلوی ادمو میگیرن که اون بحثش جداس!.. بعضیا هم ممکنه به بچشون شک دارن که ازادش نمیذارن.. دلایل زیادی میتونه داشته باشه! باید شرایطو در نظر بگیری!

قبلا یه دفه تحت تدابیر شدید امنیتی :)) .از 4 راه بهبودی آزادی تا میدون انقلاب تنها رفتم و برگشتم که روهم 45 دقه شد .ولی به طور رسمی و طولانی دیروز برای اولین بار فتم که داستانش توی آخرین پسن ح.ب هست .قبلنا زیاد مخالفت میکردن ولی الان دیگه خیلی کار ندارن .

من اولین بار با دوستم قرار گذاشتم بریم کتابخونه ولی وقتی رفتیم کتابخونه نوبت پسرا بود منم تو عمرم بی مامانم جایی نرفته بودم با هزار ترس و لرز رفتم کتابخونه کنار دریا ولی خدارو شکر الان خودم میرم کلاسو میام ولی هنوزم به زور مامانم وقتی میریم بازار میفرستم خودم چیزی قیمت کنم.....کلا هیچکدوم از دوستام مث من نیستن بم میگن بچه ننه....

اما بنظر من اگه پدر و مادر حرفي ميزنن حتما تجربه بيشتري دارن شايد خودمم گاهي اوقات از اينكه بهم ميگن اما بازم اونا تجربه هاشون خيلي بيشتر از ماس

خیلی سخت اجازه میدن.من خیلی وقتادلم میخواسته بادوستام برم بیرون ولی نذاشتن

مامان و بابای من عمــــــرا اجازه بدن. یعنی عمرا ها.
میگن از روی محبته ولی خُ بنظرم باید کمی فقط کمی ازادی بدن تا در آینده که روزی به آزادی می رسم خودمو گم نکنم.
عُقده دارم تو بیرون رفتن :(

من برا کلاس رفتن بعضی وقتاخودم میرم بعضی وقتا با بابام...
من که بازارنمیرم.... فقطططططططططططططططططط برای خریدن قطعه ;D
دلم برا طالقانی تنگ شده :(( :(( :((...... برا آمادگاه هم همینطور میخوتم برم کتاب بخرمممممممممممممممم :( :( :( :(

مامانم اینا اجازه نمیدن تنها برم خرید مثلا ولی همه کلاسام و مدرسه رو خودم میرم بعدشم میرم با دوستام دودور و پارک و بستنی و خرید و هرجا که اجازه ندارم تنها برم بعد میام خونه میگم رفتم ;D یکم دعوام میکنن سرزنشم میکنن اخم میکنن قهر میکنن و... آخرش میگن دفه آخرت باشه X-( :-w
و این داستان بار ها و بارها تکرار میشود ;D

مخام برم :(
ب بهونه این کنکور لعنتی خ وخته تنها بیرون نرفتم
کلی بهم آرامش میده

ده صفحه اول رو خوندم "-:
اوه! پس این ـا که پا نمیشن با ما بیان بیرون بهونه نمیگیرن و جدی میگن ؟ "-:
چقد بد ولی "-: یه آدم شونزده هفده ساله دیگه نباید در این حد باشه که اصلا نذارن تنها بره بیرون -___-
ما که آزادیم : >

×ولی جدا چرا نمیذارن؟منظور از "امنیت" چیه؟ از چه بعدش؟
×خداییش فک نمیکردم این همه آدم اینقد از بیرون رفتن بترسن ولی ((((x

Back
بالا