واقعا چه بده هااا!به نقل از ~Dr.Shariati~ :خوش به حال پسرا!!![]()
![]()
چرا به پسرا گیر نمیدن؟!
دخترا که هر دفه از خونه میخوان برن بیرون باید فرم خروج پر کنن! X-(
بنظرم بيشترسخت گيري پدرتون هم به خاطر محل زندگيتون هس ^-^به نقل از Mahsa.Z :تنها که عمرا یعنی میگم عمرا معنی دقیق کلمه رو میده.
جاهایی هم که میزارن با دوستم یا دوستام برم جاهای سربسته مثل رستوران یا پاساژ غیر از اینا یه بزرگتر باید باشه
بابام میگه جامعه واسه دختر ناامنه نمیتونم بزارم بری بیرون خب راست هم میگه هم منو خیلی دوست داره هم میدونه جامعه خرابه.اما خب اگه نا امنه واسه همه نا امنه من الآن با ناامنی های جامعه کم کم آشنا بشم بهتر از اینه که برم دانشگاه و یهویی ببینم بیرون از خونه چه خبره!اما خب بابام انگار میخواد تا اونجایی که میتونه منو دور نگه داره بهش هم میگم که پدر من آخه تا کی؟میگه تا همیشه!
خب اینطوری غیر ممکنه به هر حال یه وقتی میرسه که شما از من دور باشید مثلا همین دانشگاه اون موقع چی؟
در جواب این حرفم حرفی نداره اما نمیخواد قبول کنه که من نیاز دارم که تو جامعه باشم که ببینم چه قدر خطرناکه که بدونم تا چه حد باید ترس داشته باشم...
الان منظورت اينه ماها كه اجازه داريم تو خيابون ولو ايم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از N F I L 00 :من تا الان ک 15سالمه مامی و بابام هیچوقت اجازه بیرون رفتن با دوستامو بهم ندادن اگه هم اجازه دادن خودشون هم همرام اومدن!
ی بار هم ک با بابام درموردش حرف زدم جوابش این بود فک نکن من از اوناییم ک بزارم دخترم تو خیابون ول شه!
خوب وقتی بابای آدم همچین جواب منطقی و قانع کننده ای بده آدم سعی میکنه با شرایط کنار بیاد ومن اینو قبولیدم!
متاسفانه خواهر برادریم ک بتونه در این مورد کمک کنه نداریم!