تنها بیرون رفتن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeynab75
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تنها بیرون رفتن

تنها بیرون رفتن خوبه
اما نه اینکه به خونواده بگی تنها میرم بیرون و از اونور مامان و باباتو تو کلانتری ملاقات کنی!!!!!!!!!!1

من اگه بگم می خوام برم بیرون نمی گن نه حتی نمی دونن دوستام دقیقا کین اگه من بگم خوبن اونا حرفمو قبول دارن اگه بگم بدن بازم قبول دارن به نظرم اگه آزادی با کنترل که می تونه در آینده با اطمینان رو واسه اونا و آرامش خاطر رو واسه ما بیاره. من که این طوری بزرگ شدم کلا

×مهسا: پست به فارسی تبدیل شد لطفا پست فینگلیش ندید!

من واقعا نمی دونم فرق پسرا و دخترا چیه که اینقدر پسرا ازادن ولی به دخترا گیر میدن؟
گرچه زیاد به بیرون رفتنم کاری ندارن ولی بعضی وقتا واقعا رو نرون ;D

کلامن چون آدم تنبليم وحتي تاسرکوچه هم باماشين بايدببرنم وقتي ميخوام برن بيرون ميفهمن کاربسي مهم پيش اومده که من دارم به خودم زحمت ميدم برم بيرون:دي
اماکلامامانم دوستاموديده وحتي بگم بافلاني روهواتأييدميکنه!
اماخب تاحالابم اين اجازه روندادن بادوستام برم خريد!مثلاکفش وکيف... يعني پول بهم نميدن وگرنه اجازه هم ميدن!
بنظرم زيآدي گيرميدن پدرمادرا!اين مسائل توي دانشگاه واقعامعزل بزرگي ميشه!

آخه پدر و مادرا خيليا تبعيض قائل ميشن :-w
#-o)مثلا پسره با دوستاش ميره گردش پدرو مادره ذوق مى كنن كه پسرشون با دوستاش رفته يللى تللى :-"
بعد دخترشون تا سر كوچه ميره كلى شاكى ميشن :|
خوب مگه چه فرقى ميكنه دخترو پسر يكين ديگه :-??
تازه پسر كه بيشتر آتيش ميسوزونن :-L
(خدا رو شكر من داداش ندارم باهاش مقايسه بشم [-o< #-o)

این اجازه ندادنا ، اخه فقط الان ک نیست روی اینده هم تاثیر داره،همینا باعث میشه وقتی بچه ها بزرگ تر شن و برن دانشگاه انگاری ک از زندان فرار کردن و هر کاری ک دلشون بخواد انجام میدن. و بعد از اینک پدر و مادر نسل بعدی همون خانم دانشجو رو میبینن اجازه نمیدن ک دخترشون تنها یا با دوستاش بیرون بره. ;;) :(( [-(

به نقل از ~Dr.Shariati~ :
خوش به حال پسرا!! :(( :(( :((
چرا به پسرا گیر نمیدن؟! :-/
دخترا که هر دفه از خونه میخوان برن بیرون باید فرم خروج پر کنن! X-(
واقعا چه بده هااا! :((
اینکه نتونی بری بیرون ادم دوس داره یه موقع تنها باشه!!
اما منو همیشه اگه دوستام زنگ بزنن خونه و دیگه چی بشه من نباشمو مامانم بفهمه یا در حال بیرون رفتن ببینه والا برم بیرون اونم زنگ نمیزنه بپرسه کجایی

تنها بیرون رفتن...

وقتی‌ میتونیم با هم و با خانواده بریم بیرون چرا باید تنها بریم؟

این موضوع برای دخترا هست و برای پسر‌ها کاربرد نداره..

من که کلا یه ساله مستقلم :>
بیرون رفتن معمولیو که دیگه اجازه نمیگیرم ;;)
تنهایی حال نمیده برم بیرون معمولا با دوستام میرم \:D/
فقط اگه مهمونی یا مسافرت میخوام برم با بکس یه تماس میگیرم اجازه بگیرم مثلا ;D ;)) :-"

پسرا هم همشون ازاد نیستند و همه چی بستگی به خانواده داره
من خودم بعضی وقتا ازادم ولی دیگه هرجا نمیتونم برم مثله سفر و پارک البته وقتی بابام نباشه خیلی ازاد ترم
اما خدا روزی رو نرسونه که مامان بابام سفر باشند و من خونه خاله وای پدرمو در میارند
اما توی جامعه امروزی ازادی زیادیش هم خوب نیس

من مادر پدرم اصلن تو اين كه با كي و كجا ميخوام برم بيرون دخالت نميكنن...چون خودشون خوب ميدونن من حواسم هس كه دارم با كي ميرم يا جايي كه ميريم چجور جاييه...هروقت با دوستام قرار مدار ميزارم فقط ميگم كه با فلانيا ميرم فلان جا فلان ساعتم برميگردم مشكلي پيش اومد به گوشيم بزنگيد...من تو انتخاب دوستام خيلي دقت ميكنم...برا همين مامانم و بيشتر از اون بابام كاملا بهم اعتماد دارن...

من تا الان ک 15سالمه مامی و بابام هیچوقت اجازه بیرون رفتن با دوستامو بهم ندادن اگه هم اجازه دادن خودشون هم همرام اومدن! :-<

ی بار هم ک با بابام درموردش حرف زدم جوابش این بود فک نکن من از اوناییم ک بزارم دخترم تو خیابون ول شه!

خوب وقتی بابای آدم همچین جواب منطقی و قانع کننده ای بده آدم سعی میکنه با شرایط کنار بیاد ومن اینو قبولیدم!

متاسفانه خواهر برادریم ک بتونه در این مورد کمک کنه نداریم!

خانواده م که اصن مخالفت نمیکنن با کسایی که اونا میشناسن برم بیرون
منم با توجه به اخلاقیات ِ دوستم باهاش بیرون میرم. بستگی به درجه صمیمیت و اینا داره...

به نظر من هرچی گیر بدن ادم حریص تر میشه خب... ی احساس کمبود میکنه...

تقریبا10%اجازه دارم برم بیرون بادوستام.خیلی دوستام واسشون مهمن....تقریبا فقط اردو ها،داخل استان وخارج از استان میرم بادوستام.اونم از طرف مدرسه.اگه خدا بخواد میخام بیشترش کنم،اکه بشه با دوستام،دوستای صمیمیم برم پارک مادر(یکی از پارکای شهر)خداکنه بشه.بچه ها بابام خیلی سخت گیره واسه بیرون رفتنام،چیکا کنم،درس شه.تو روخدا راهنماییم کنید.خواهش میکنم...

بیرون رفتن با دوستان خیلی خوبه؛اصن خیلی حال میده... >:D<...ولی فک میکنم اون اندازه که باید با دوستام برم بیرون و مستقل باشم،هنوز از طرفِ خونواده تایید نشده... :(

به نقل از Mahsa.Z :
تنها که عمرا یعنی میگم عمرا معنی دقیق کلمه رو میده.
جاهایی هم که میزارن با دوستم یا دوستام برم جاهای سربسته مثل رستوران یا پاساژ غیر از اینا یه بزرگتر باید باشه
بابام میگه جامعه واسه دختر ناامنه نمیتونم بزارم بری بیرون خب راست هم میگه هم منو خیلی دوست داره هم میدونه جامعه خرابه.اما خب اگه نا امنه واسه همه نا امنه من الآن با ناامنی های جامعه کم کم آشنا بشم بهتر از اینه که برم دانشگاه و یهویی ببینم بیرون از خونه چه خبره!اما خب بابام انگار میخواد تا اونجایی که میتونه منو دور نگه داره بهش هم میگم که پدر من آخه تا کی؟میگه تا همیشه!
خب اینطوری غیر ممکنه به هر حال یه وقتی میرسه که شما از من دور باشید مثلا همین دانشگاه اون موقع چی؟
در جواب این حرفم حرفی نداره اما نمیخواد قبول کنه که من نیاز دارم که تو جامعه باشم که ببینم چه قدر خطرناکه که بدونم تا چه حد باید ترس داشته باشم...
بنظرم بيشترسخت گيري پدرتون هم به خاطر محل زندگيتون هس ^-^

به نقل از N F I L 00 :
من تا الان ک 15سالمه مامی و بابام هیچوقت اجازه بیرون رفتن با دوستامو بهم ندادن اگه هم اجازه دادن خودشون هم همرام اومدن! :-<

ی بار هم ک با بابام درموردش حرف زدم جوابش این بود فک نکن من از اوناییم ک بزارم دخترم تو خیابون ول شه!

خوب وقتی بابای آدم همچین جواب منطقی و قانع کننده ای بده آدم سعی میکنه با شرایط کنار بیاد
ومن اینو قبولیدم!

متاسفانه خواهر برادریم ک بتونه در این مورد کمک کنه نداریم!
الان منظورت اينه ماها كه اجازه داريم تو خيابون ولو ايم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که بزنم به تخته به بیرون رفتنم گیر ندادن و نمیدن چون از خودم و دوستام مطمئنن و... مرد شدیم دیگه ;D

من تازه یاد گرفتم تنها برم بیرون ;D ولی نه با دوستام نمیذارن تنها برم... کلاسامو میذارن برم ولی میگن تنها برو تنها بیا...
کلا نه زیاد گیر میدن نه زیاد گیر نمیدن.. :-?

خونواده ها معمولا بخاطر نگرانی از حوادث غیرمترقبه و مترقبه مانع بیرون رفتن بچه ها میشن.
البته من یکی که حتی سال کنکورمم تا ساعت 11 یا حتی بیشتر بیرون بودیم. ماه رمضونا هم تا سحر با دوستامون میرفتیم بیرون.

Back
بالا